Şimdi Ara

Alınık TF2 Keyler / Five Seven Blue Gemler / FN veya ST FN DDPAT-Safari-Scorched vs. Bıçaklar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TF2 Keyleriniz 36TL'den alınır. Güncel ihtiyaç "50" adet. Herhangi bir site üzerinden de aynı fiyattan alınır, tercih sizin. Referansa göre alım yöntemi (önce item/önce havale) konuşulur. Ankara içi elden de alabilirim.

    Five seven blue gemleriniz (278-690-868) alınır. BS-WW-FT-MW. Teklif verilir.

    FN veya ST FN genelde çok zor satılan veya çok düşük alım teklifleri olan bıçaklarınız (Safari Mesh, Forest DDPAT, Urban Masked, Scorched, Boreal Forest, belki Night) alınır. Belirttiklerim dışında bıçaklar alınmayacaktır. Değeri, buff'da gerçekleşmiş satış fiyatlarına, aktif fiyatlara ve alım tekliflerine göre (aktif ilanlardaki absürt fiyatlar ve alım tekliflerindeki aşırı düşük fiyatlar dikkate alınmadan), son satışa bakılırken tarihine göre (1 sene önce x fiyattan satıldıysa günümüze göre çevirisi yapılarak) kura göre teklif verilir. Varsa (absürt fiyat olmadığı sürece) ayrıca steam üzerindeki aktif fiyatı da dikkate alınacaktır.

    Kısacası kimseyi üzmeden alım yapmaya çalışıyorum, zor satılan bıçaklar olduğu için kısa veya uzun dönemde kar etme gibi bir amacım yok, olması gereken fiyattan bulduklarımı alıp depoya atıyorum. Bir nevi koleksiyon yapmaya çalışıyorum.

    Bıçak ve 5-7 skinleri fiyatları gereği isterseniz aracı sitelerden (TR için BNG veya global için buff) ya da isterseniz Ankara içinden elden alım şeklinde yapılacaktır. Site komisyonlarını konuşuruz sorun değil.

    Başka skinlerle ilgilenmiyorum teşekkürler. Belirttiğim skinler için alım yöntemi, fiyat vs. iletişime geçebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDeviLofDark -- 25 Nisan 2023; 13:33:4 >







  • Özellikle scorched ve forest ddpat bıçaklarla ilgileniyorum. Eski klasik bıçaklar (m9 karambit gut flip vs.) ilgileniyorum. Bayonet scorched alınmıştır, 0.0653 floattan daha iyisi olmadığı sürece ilgilenmiyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Buff bakiyesi de alabilirim satanlar ulaşabilir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güncel, ST FN Survival Boreal alınmıştır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.