Şimdi Ara

2si1: 'Yeni Nesil Teknoloji Programı' Nexus 4 Türkiye'de, Crytek Türkiye ofisi açıldı ve fazlası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Lider Proje ile link dağıtarak kazanç sağlayın.Kapı kapı ürün satmak yerine internet başında kendi linkinizi dağıtın ve üye olan her kişiden kazanç sağlayın bu sayede de ürün satmış oluyorsunuz bu kadar basit..GEÇ KALMAYIN..
    http://goo.gl/ACVp0

  • Tekrar tekrar yazmak isterim bir ülkede elektrik ne kadar pahalı ise her şeyin fiyatı yüksek olur yediğiniz yiyecek sulanmak için elektrik tüketir. Bunun yanında ekmek almaya bile arabayla giden bir toplumuz evimiz sıcak geniş ve ferah olmak zorunda ve telefonlarımız 2 senede bir değiştirdiğiimiz için bu açığı kapatmanın insanlara biraz daha tasarruflu olun demenin zorba yolu olduğu kanısındayım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: .TRinTY.

    350$lık telefon 1400 lira ediyorsa 650£ luk telefon nasıl 2000 liranın altında oluyor?Belki teknosanın fahiş fiyatlarına göre normal karşılanabilir ama telefondan ciddi anlamda kar yapıldığını kabul etmek gerek.Bir de şu açıdan bakalım Amerikadaki satış fiyatı galaxy s3 den 200$ daha ucuz ama Türkiye fiyatları aynı iki telefonun.

    350 dolarlık telefon diyorsunuz da, iPhone5 in maliyeti konusunda bir fikriniz var mı? 205 dolar 16gb iPhone5'in maliyeti. Yani sizde 350 dolarlık telefon algısı yaratılması aslında bir pazarlama hatası idi. Şu an en iyi telefon nexus 4 ancak kesinlikle pazarlama stratejisi kurbanı. 350 dolar algısı hiç yaratılmayacaktı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.