Şimdi Ara

2si1 'Yanıcı' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gün bey tutun 5 - 10 eleman mesut yerine gessin fuarları zaten mesut un yaşıda var çok seyahet etmesin o

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nnoovvaa

    yaa insan bi linkini koyar oyunu merak ettim

    parali diyodu 2003 yapimi

    simdi free to play olcakmis

    bilmem ne online..uzay temali

    ismii bilen varmi?

    koyduklari kisa videoda bana darkorbitin 3 3d ve gelismis haali gibi geldi..ismini bilen atabilirmi gameplay felan izlicem merak ettim

    Eve online

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gokhan niye boyle yapiyor anlamadim. Acaba kendi istegi disinda mi programa cikmasi isteniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan abi böyle sıkılmaya devam edecekse Talhayı geri getirin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar yukarıda ne var, gözlerinizi ayıramıyorsunuz :D hani kediye ciğer uzatırlar ya onun gibi gözler hür dikkat yukarı bakıyor. madem okuyacağınız metinler yukarıda en azından kameranın biraz daha uzağına oturun da göze batmasın bu kadar. hala amatörsünüz, Ahmet kardeşin oyunlar hakkında en ufak bir bilgisi yok tüm haberler gülüp geçiyor anca, yani bu kadar mı uzaksınız birbirlerinizin konusuna. yaptığınız şeyden önce kendiniz zevk alacaksınız ki izleyiciye de bunu aktarabilen bir program olsun.

  • olmamış 2si1 i izlemek için sabırsızlıkla beklediğim cuma gününü 10 dakika izledikden sonra kapatarak behsat ç. izlemeye gidiyorum.

  • Ah ah nerde o eski mesut abi ile Talha abinin 2 si 1' leri.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustangufo

    Ah ah nerde o eski mesut abi ile Talha abinin 2 si 1' leri.

    Bu program Talha kadar boş cahil görmemişti iyi ki gitti görmüyorum onu.
  • videod gökhan bile sıkılmış biz nasıl izleyelim birde bu diğer elemanı artık çıkarmayın ağzını şapırdatarak ve ıııııı demesini az kalsın monitörü parçalıcaktım berbat bir sunum ve konuşma yeteneği

  • sağdaki arkadaş yeni heralde

  • Arkadaş adam linç etmeyi ne kadar da çok seviyoruz millet olarak. Videoyu beğenirsin beğenmezsin ayrı bir şey ama daha mesleğinin başında bir arkadaşı bir iki video ile yerin dibine sokmak belki de ekmeğine mani olacak düzeyde yıkıcı eleştiri yapmak aklı selim insan işi değil kimse kusura bakmasın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: orislevin

    Arkadaş adam linç etmeyi ne kadar da çok seviyoruz millet olarak. Videoyu beğenirsin beğenmezsin ayrı bir şey ama daha mesleğinin başında bir arkadaşı bir iki video ile yerin dibine sokmak belki de ekmeğine mani olacak düzeyde yıkıcı eleştiri yapmak aklı selim insan işi değil kimse kusura bakmasın.

    bu forumda böyle diyeceğim de her yerde böyle. İnternet herkesin abartılı tepkiler verip rahatladığı bir yer haline geldi. Burada Mest deyip durmuşlar da ,o olsaydı ona da atıp tuttarlardı çoğu zaman Arkadaşlar yeni. Tabiki Mesut ve Erdi gibi değiller. Biraz bıkkın bir duruşları var ,sesleri tok ve yüksek değil ve çok fazla ııı gibi tepkiler veriyorlar. Zamanla gelişeceklerdir.




  • Video efsane olmuş bence Gökhan, ayıp olmasın diye yaşlı amcayı dinleyen çocuklar gibi durmuş.

    Ek olarak, yapılan bir emek var elinize sağlık fakat başta sarmayınca ileri aldım altay tankı konusuna denk geldim. Videoyu izlerken nerde şu konu açıp okuyayım daha iyi dedim. Dersteki sunuma hazırlanmadan çıkmış gibi yazıya bakarak konuşulmuş. Bu da izleyiciyi de gökhan ı da sıkmış. Keşke hiç yapılmasaydı bu eleştirilere maruz kalmasaydınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antares -- 3 Eylül 2016; 13:14:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dostum kertenkele

    Video yu beğenmeyenler bi zahmet kendileri yapsın da görelim belli ki mesut ve erdi yurt dışında buradakiler de siz yani biz teknoloji haberlerinden geri kalmayalım diye birşeyler yapmaya çalışmışlar insanı yerin dibine sokmanın lüzumu yok. Beğenmeyen seyretmesin erdi ve mesut olmadığı için zaten olmayacaktı program yine seyredemeyecektiniz şimdi yine seyretmeyin yok sayın.

    Zaten seyretmedik dostum fazla kasma.
  • Abi bu ne ya valla uzulmeyin diye yazmak istemiyorum tam birsey konusuyor aciklama yapiyor programda en onemli yerinde kestiniz konuyu.
    Ahmetin konusmasi boyle mi? elit vari bir konusma var rahat gibi soyluyor ama konusurken kasildigini hemen anliyorsunuz. Yanlis anlamayin daha iyisi icin biz burada birseyler soyluyoruz hakikaten cok sey yazabilirim ama gerek arkadasin surekli 2si1 de olmamasindan gerekse gencliginde fazla uzstmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 3 Eylül 2016; 15:34:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemburda34

    Abi bu ne ya valla uzulmeyin diye yazmak istemiyorum tam birsey konusuyor aciklama yapiyor programda en onemli yerinde kestiniz konuyu.
    Ahmetin konusmasi boyle mi? elit vari bir konusma var rahat gibi soyluyor ama konusurken kasildigini hemen anliyorsunuz. Yanlis anlamayin daha iyisi icin biz burada birseyler soyluyoruz hakikaten cok sey yazabilirim ama gerek arkadasin surekli 2si1 de olmamasindan gerekse gencliginde fazla uzstmiyorum.

    Senin yorumuna üzülecek olursalar ben de çok üzülürüm hakkaten.

    Bi keresinde bir tv programına seyirci olarak katılmıştım. Eve dönünce bizim pederin bana ilk söylediği "Neden soru falan sorup kameralarda görünmedin?" oldu.

    İlk kez burada program sunan Ahmet arkadaşımızdan Mesut performansı beklemek de en az bizim pederin beklentisi kadar "MAKUL" olabilir.




  • 3-5 hafta önceki bölümdede karşımıza çıkan meşhur "Newton metre" sözü ile güya bize teknoloji haberlerini aktaran arkadaş değilmi o ?

    Yada teknoloji haberleri yapmak yerine hergün 1-2 kere birilerinin gözüne girmeye çalışan arkadaş ? Karşıt görüşlü insan görünce dayanamayan demokrasi sevdalısı ahmet mi o ?

    Evet evet sanırım ta kendisi merak ediyorum Gün beyin herhangi bi çıkar ilişkisi yoksa demokrasi sevdalısı ahmet efendiyi nasıl hala bu şirkette tutabiliyo.

    Merak ettiğim bi başka hususta acaba Demokrasi sevdalısı Ahmet'in haberlerini okuyan DH çalışanları varmı? Varsa bu oynana tiyatral gösteriye içlerinden ne diyolar acaba?

  • F klavye mucidi Dr. İhsan Sıktı YENER hayatını kaybetmiş. Sitede haberini göremedim!

  • Benim kastığım yok sizin seyretmediğiniz program sunucularına kastınız vardı donanım haber i sadece mesut ve erdi ayakta tutuyor sanki. Diğerleri olmasa hiç bir iş yapamaz onlar tek başlarına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.