Şimdi Ara

2si1: 'Teknolojiyi Sevdiren' Bilim ve Eğlence programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sondaki video Dishonored değil bildiğin Mortal Kombat :D

  • Mesut iyi ki seni dinleyip almıyorum telefon,he şimdiye kadar çok güzel yorumlarını dinledim,okudum,hep katıldım yada katılmadım ama hep kendi fikrini "bana uymadı" yada benim gibi bir kullanıcı için uyugun değil deridin, ama "16 almak saçma" demek bence "saçma",genelleme yapmak ne kadar yanlış... Telefonu alan herkez araba yarışı kurmuyor ya,3g kullanırken 8 gb'lık modelini hiç dolduramadım,2 buçuk senedir iphone 4 kullanıyorum 16gb'ı halen dolduramadım,hatta geçen bi fotoğrafları yedekliyim artık dedim, at at bitmedi geçen sene çektiğim 15-20 dklık videolar var.. Oyun kurmuyorsan yada benim arkadşlarım gibi ilk 2 ay kurup sonra silen android kullanıcı arkadaşlarım gibi isen "saçmalık" demek mantıklı değil..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CommandPrompt -- 4 Mayıs 2013; 16:40:37 >
  • COD Ghosts oyununu sabırsızlıkla bekliyorum. BSC'ye de aynısını yazmıştım. MW3 'te gözüm hep Ghost 'u aradı ama yoktu. Bu oyun süper olacak umarım konuyu çok iyi işlerler. MW2 ye dönerlerse süper olur. Bu oyunda grafik bir gram umurumda değil maalesef. :) '' Ghost come back ''
    Bölüm güzeldi. Teşekkürler.

  • Şu google gözlüğü satışa çıksa da görsek bir nasılmış.

  • İstanbuldaki çukurlarıda gösterir umarım
  • şahsen şu gözlük için pek umutlu bakmıyorum.sadece merak duygusunu uyandırıyor.



    bence illa bi gözlük geliştirilecekse akıllı telefonlarla entegre olarak çalışabilen bir gözlük yapmalılar.gözlük sadece kamera ve ses ve görüntü için kullanılacak.bence bu fikir çok daha mantıklı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SystemApps

    şahsen şu gözlük için pek umutlu bakmıyorum.sadece merak duygusunu uyandırıyor.



    bence illa bi gözlük geliştirilecekse akıllı telefonlarla entegre olarak çalışabilen bir gözlük yapmalılar.gözlük sadece kamera ve ses ve görüntü için kullanılacak.bence bu fikir çok daha mantıklı.

    akıllı telefonlarla entegre çalışan saatler var zaten,gözlük de yapılabilir.
  • valve HL3 ü yeni konsollarda veya kendi konsolunu duyurduğunda çıkaracaktır. Source motorunu kullanan oyunlarıda yenilenen grafik motoruyla beraber sunmaya başlayacaktır. L4d3 gibi mesela.
    hatta l4d çıktığında oyun okadar kusursuzduki herşey yerine oturmuş maplarden boss lara konudan ilerleyişe kadar fevkalade bir yapımdı ve multiplayer oynanışı coop modu versus modu herşeyi düşünülmüştü bu da demek oluyorki oyunu yaptılar yıllarca kendi içlerinde oynadılar test ettiler. Bunu şunun için söylüyorum yine aynı Valve HalfLife3 ü ve Left4Dead3 ü gene içeride kendi aralarında oynuyor olabilirler gördükleri eksiklikleri veya yanlışları günden güne düzeltip geliştiriyor olabilirler.
  • Turkcell'de S4'ün 16GB ile 32GB arasında 100 Tl'lük bir fark var.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.