Şimdi Ara

2si1 'Son Osmanlı' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrKira

    Ya hala Almanlar la bir tutan var bizi , arkadaş Almanlar önünne gelene saldrmış işgalci , ırkçı , faşist bir rolde 2.dünya savaşında oyunda öyle olması normal , ya bizimki nasıl ? Biz vatanımızı anamızı bacımızı karımızı kızımızı koruyoruz 1.dünya savaşında yani geçin o işleri bizi Almanlarla bir tutamazlar eğer öyle bir şey olursa çok büyük tepki alırlar.
    Osmanlı diyip duruyorsunuz bizden başka herkes osmanlı halkına "turks" diyor bizim angutlar osmonlo törk döğöldö... Bazı ilerizekalı arkadaşlarımız da benim için sorun değil Osmanlıyla savaşırım Türkiye olsaydı başka diyor !?!?!

    Ben oynarım altı üstü oyun ama objektif olacaklar ! Türkleri , bizi saldırgan tarafmış gibi göstermeyecekler yoksa bizde tepki gösteririz...

    Aç biraz tarih oku saldıran taraf Osmanlı olursa tepki koyarmış bir de he bu tipler alışmış tabi başlarındaki kişilerden tarihi kafalarına göre değiştirmeyi. Osmanlı saldırgan değilse ne diye Alman gemileriyle Rusya'ya saldırdı Osmanlı? İngiltere, Osmanlı savaşa katılmasın diye para ödeyecek durumdayken Osmanlı gitti Almanların tarafını seçti istese katılmazdı ama ne hikmetse vatan toprağını koruyan mağdur konuma düştü. Buna ancak çocuklar inanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dostlar,

    Teknik bir hata nedeniyle bir süre konuya mesaj atılamadı. Aksaklık giderilmiştir.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Insallah 2 hafta sonrada gokhan abide is bulup gitmez mesut abinin uguru fena :D

  • Yeni Bf
    2si1 'Son Osmanlı' Teknoloji ve Oyun Programı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 14 Mayıs 2016; 22:36:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reklam (Nvidia) iyidi

  • Alkanda gitti sitede çalışan eleman kalmadı , mesut çevik BSC de röportaj yapmaya başladı

    Hocam kameramanı da Hollywood'a gönderin sen çek videoları da

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Dostlar,

    Teknik bir hata nedeniyle bir süre konuya mesaj atılamadı. Aksaklık giderilmiştir.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Mesut abi donanimhaber Beta android uygulamasida acilmiyor. Konular mesajlar gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duetyo

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrKira Ya hala Almanlar la bir tutan var bizi , arkadaş Almanlar önünne gelene saldrmış işgalci , ırkçı , faşist bir rolde 2.dünya savaşında oyunda öyle olması normal , ya bizimki nasıl ? Biz vatanımızı anamızı bacımızı karımızı kızımızı koruyoruz 1.dünya savaşında yani geçin o işleri bizi Almanlarla bir tutamazlar eğer öyle bir şey olursa çok büyük tepki alırlar. Osmanlı diyip duruyorsunuz bizden başka herkes osmanlı halkına turks diyor bizim angutlar osmonlo törk döğöldö... Bazı ilerizekalı arkadaşlarımız da benim için sorun değil Osmanlıyla savaşırım Türkiye olsaydı başka diyor !?!?! Ben oynarım altı üstü oyun ama objektif olacaklar ! Türkleri , bizi saldırgan tarafmış gibi göstermeyecekler yoksa bizde tepki gösteririz...
    Aç biraz tarih oku saldıran taraf Osmanlı olursa tepki koyarmış bir de he bu tipler alışmış tabi başlarındaki kişilerden tarihi kafalarına göre değiştirmeyi. Osmanlı saldırgan değilse ne diye Alman gemileriyle Rusyaya saldırdı Osmanlı? İngiltere, Osmanlı savaşa katılmasın diye para ödeyecek durumdayken Osmanlı gitti Almanların tarafını seçti istese katılmazdı ama ne hikmetse vatan toprağını koruyan mağdur konuma düştü. Buna ancak çocuklar inanır.


    İngilizler savaşmayalım diye para vereceklermiş hass ordan denir böyle yalana İngiliz uşağı seni. İngilizlerin gözü çoktandır Osmanlı topraklarındaydı biz savaş dışında kalsaydık bile işlerini kolaylaştırmaktan başka bir şey yapmış olmazdık eninde sonunda tüm Avrupa birleşir Osmanlı topraklarını alırlardı. Sen ve senin gibi tarihimizi 1923 den başlatanlar bu durumu anlayamaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMinuteTR -- 14 Mayıs 2016; 17:11:40 >




  • aslında osmanlı devşirme sistemiyle çok sayıda çoçuğu annesinden koparmıştır iyi kötü ama ben asla bir çoçuğu ailesinden alamazdım dinin milliyeti ne olursa olsun

  • Pc iyi olsa ben de Battlefield 1'i alıp oynayacağım.Dice'ın hem oyunu Türkçe yapıp,içine Osmanlı Devleti'ni koyup hem de bizi ezeceğini sanmıyorum.Elin adamının bu saygısızlığı yapmayacağını biliyorum ama konuya bakıyorum resmen kendi torunları küfür kıyamet yazık valla çok yazık ne diyelim.
  • Ben önüme geleni vururum, oyun sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu son programda Alkan Adakaner'e olan saygım arttı. Programın sonunda olması gerektiği gibi vedasını ve konuyla ilgili açıklamasını düzgünce yaptı. Bu durumu takipçilerine verdiği değere ve saygısına bağlıyorum. Kendisini takdir ediyor, başarılar diliyorum.

    Aslında sözü biraz da Talha Aynacı'ya getirmek isterim. Zira Talha ayrıldığı sıralarda hiçbir açıklama yapmamış ya da veda etmemişti. Bir gecede tüm gemileri yakmıştı. Bu konuda kırgınlığımı ifade etmek isterim. Yine de her şeyin hayırlısı olsun.

    Hepinize iyi çalışmalar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

    Şu son programda Alkan Adakanere olan saygım arttı. Programın sonunda olması gerektiği gibi vedasını ve konuyla ilgili açıklamasını düzgünce yaptı. Bu durumu takipçilerine verdiği değere ve saygısına bağlıyorum. Kendisini takdir ediyor, başarılar diliyorum. Aslında sözü biraz da Talha Aynacıya getirmek isterim. Zira Talha ayrıldığı sıralarda hiçbir açıklama yapmamış ya da veda etmemişti. Bir gecede tüm gemileri yakmıştı. Bu konuda kırgınlığımı ifade etmek isterim. Yine de her şeyin hayırlısı olsun.Hepinize iyi çalışmalar.


    Oyun muhabbetinde(Uncharted 4 Beklentileri) var Talha'nın açıklaması.

  • Helikopterin kendiliğinden düştüğüne inanmak yada inanmamak size kalmış. Ama biraz araştırmakta fayda var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 14 Mayıs 2016; 19:21:11 >
  • Programın adı değişecek "Mesut Çevik ile kim gitsin"

  • Opera'yi henuz denemedim ama Chrome'da The Great Suspender isimli bir eklenti var. Pil omrune bayagi etki ediyor. Ama asil guzel tarafi askiya aldigi tablari hafizadan diske aldigi icin ram konusunda dusuk notebooklari oldukca rahatlatiyor. Tavsiye ederim.

  • Haftaya % 99 Tunahan olacaktır :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

    aslında osmanlı devşirme sistemiyle çok sayıda çoçuğu annesinden koparmıştır iyi kötü ama ben asla bir çoçuğu ailesinden alamazdım dinin milliyeti ne olursa olsun


    Yanlış biliyorsun osmanlı o çocukları devşirirken o aileden İZİN alırdı. Çocuğu zorla almak gibi bir durum yok. Mesela, ailede tek çocuk ise almazdı çünkü neslinin devamı ve ailenin ekonomik olarak çocuğa bağlı olduğu durumlar olabiliyordu.

  • Alkan ya da diğer arkadaş konusu bir yana, bazı arkadaşlar Türkiye'nin içinde bulunduğu durumdan haberdar değiller sanırım. Arkadaşlar 2 senedir ekonomik kriz var, haliyle firmalarda da küçülmeye gidilmesini doğal karşılamanız lazım.

  • mesut adam dayanmıyor yanına vallahi pacman gibi yiyorsun hepsini :D şaka bir yana bsc projesiyle ilgili planı paylaşabilirsiniz birgün şalterleri "şak" diye indirmeyin "bscyi kapattık dağılın" gibisinden.Yeni partnerin belli gökhandır kesin.
    Alkan ne iş yapacakmış grek diyarında sektöre devam edecekse talha gibi çok sorun değil takip ederiz talha gibi.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.