Şimdi Ara

2si1 'Sıcak pide tadında' Teknoloji ve Oyun programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tamam bazı şeyler sizin elinizde değil anladık. o sitenin üstündeki canlı derleşme köşesi yazan reklam nedir arkadaş bu şekilde sizi ciddiye almak zor oluyor.

  • Korsan oynayanlar ölsün STEAM den selamlar

  • Sıhatler olsun mesut bey saç trasi yakismis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DLC paketleri bencede çok saçma. Zaten oyun fiyatları uçuk birde dlc ile şey etmeye çalışıyorlar
  • Bugüne kadar sadece Mafia II için DLC almıştım. Oyunun kendisini ücretsiz edindim, ve DLC paketlerinin tamamında da %80 gibi bir indirim vardı. Yani oyunun bütün içeriğine (DLC'ler dahil) yedi dolara sahip olmuştum. Onun haricinde sahip olmak istediğim DLC'ler BioShock Infinite DLC'leri. Ama onun kendisine 10 dolar gibi komik bir fiyat ödediğim için, DLC'lere toplamda 2-3 dolardan fazla ödemek, oyuna haksızlık olur bence. :) O DLC'ler de beklediğim kadar ucuzlarlarsa, alabilirim tabi.
  • Wuhuuuu
    2si1 'Sıcak pide tadında' Teknoloji ve Oyun programı
  • dlc firmanın benden çaldığı birşeydir. ben 60 dolar vereceğim ama bana yarım yamalak bir oyun gelecek! ve bu yarım yamalak oyunu tamamlamak için daha fazla para ödeyeceğim ha! birde utanmadan "complete" edition satmıyorlar mı işte orada ayar oluyorum. dlc li olan oyunları almıyorum. dlc siz oyunları satın alıyorum zaten onlarda genelde eski yada indie oyunlar oluyor witcher olsun. ayrıca firma benden çalmaya yeltenirse bende ondan çalarım arkadaş dlcyi indirir oynarım hiç kusura bakmasın. utanmadan COMPLETE edition satan firmalarada bu firmaların bu hale gelmesinde rol oynayan "oyuncu" kitlesinede akıl sağlığı diliyorum.

  • Mesut Cevik "ALFA" (prototip sürümü) oynamis arkadaslar ender ile gidigi lansmanda bir sene önce sanirim .Driver Club bir uzun bir süre ertelenmisti gelistirme süreci bakimindan ve iyikide ertelenmis diyoruz cünkü mazzam gözüküyor..


    (18:55) Tahla Aynaci ; "Casual Kitle" ...

    "Casual" Oyuncu Kitle ? = Cesual ; geçici, gündelik, sıradan, gelişigüzel, üstünkörü, tesadüfen olan, kaçamak, rastlantı eseri" anlamlarına gelmektedir.
    Kaynak: nedir.com

    sıradan oyuncu kitlesi, siradan oyunlar oynayan . tamam yeni bisey ögrendik yine .. :D


    (ubisoft) ($_$)

    DLC ;
    Haberleri zaten yayinliyorsunuz herkes yorumunu yaziyor "2s1"de tekrar dile getirip akabinde tekrar soruyorsunuz diyer hafta 2s1 yayinlandiginda kimler ne söylemis anlatmiyorsunuz ?

    (ubisoft)

    Talha Aynaci, DLC paketlerinie kiziyor ama FarCry 4'deki Blood Dragon 2 DLC paketine seviniyor ? (IRONI)


    Rainbow Six Siege Güzel ama bir Sierra Swat degil.
    iyi grafikli ,farkli dinamikleri olan COunter Strike oyunu..

    sondaki video da güzeldi.
    kayifli bir programm idü tessekürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 12 Temmuz 2014; 0:16:21 >




  • Bence oyun tam çıksın yada DLC çıkacak ise Update olsun neden zaten satın aldığım bir oyuna DLC diye bir ek yamaya (bir nevi update) neden para verelim? MOD olsa para verelim ama DLC bence oyunu tamamlayan bir update dir.

    Ayrıca şu yeni kasa toz ile boğulur Türkiye de :)

  • Ben oyuna para verip hakkımla satın aldıysam tüm içeriklerinden faydalanmam lazım.
    100 Dolara aldığım oyun üstüne 20şer dolarla ek içerik sağlarsa o oyunun fiyatı 200 doları buluyorsa. Ben ne anladım bu işten enayliktir bana göre bu.

    Eskiden böle birşey yoktu f2p oyunlar sağolsn firmalarıda yoktn yere para kazanma düşüncesine itti

  • Mantle desteğinin GTA 5' e gelmesiyle gtx 760'ımı elden çıkarsam mı diye düşünmedim değil :)

  • driveclub sizin gordugunuzden sonra cok degisti mesut bey , 1,5 sene gecmis olacak oyun cikana kadar bu surede hedeflenen foto-gerçekçiliği yakalamışlar ,e3 2014 videolarını izlerseniz oyunda ki grafiksel tek eksik aa cok iyi durumda degil onuda bu en son cikan yagmur videoların ustune daha geliştirilecegini soylediler.
  • İn Win yeni PC kasası S-frame olması gerektiği gibi ekran kartı ram gibi dikey konumda, sıcak hava yükselir böylelikle dikey olarak eklenen ekran kartının iki yüzeyinde sıcak hava daha rahat tahliye edilir. PC parçaları arasında en ağır olan güç kaynağını yıllar sonra kasanın altına gelecek şekilde dizayn edildi.

    Uzun ve geniş parça olan Ekran kartlarını etkili soğutma için kasa içinde dikey olarak endüstri'de diğer kasa üreticileri arasında standart olarak kabul ne zaman görecek?
  • DLC'ler sanki bir güncelleme gibi değil de yepyeni içerikler sunup oyunu başkalaşırıcaksa para verelim de köpeği de dlc'yle satmayın.ok yeni araçlar yeni silahlar diyip parayla satmayın lütfen :)

  • Şu zamana kadar aldığım DLC'ler The Last of Us için season pass ve Forza 5'e VIP ve Car Pass'tır.. Nefret ettiğim tek şeydir şu DLC.. Bana The Last of US, GTA V gibi oyunlar yapsınlar gerekirse 10 tane dlc çıkarsınlar gider alırım.. Ama kıyafetmiş haritaymış vs için asla DLC almam.

    Bi'de benim Hanım sağolsun Sims 3'e çıkan tam 20 tane DLC'yi aldığı için nefrettim daha da artıyor şu DLC olayına..

    1 buz dolabı, 1-2 eşya, 3-5 kıyafet için 20-30 euro ödüyorum.. Yemişim silahını, donunu haritasını :)

    Eşi sims oynamayan adam DLC'nin ne boktan bişey olduğunu anlayamaz! ;)

  • dragon age ???????????????

  • İzleyelim bakalım :)
  • bf3 de aldım dlc. bf4 de almam. hatta bi daha almam.

  • Sahura kadar izleyelim bakalım. :)

  • 34:41 'deki Mesut'un etrafa efkarlı bakışı
    34:45 'te Talha'nın "böyle bir Dünya'ya çocuk getirmek istemiyorum diceksin zannettim" demesinin haklı kanıtı :D Bende öyle söylicek sandım.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.