Şimdi Ara

2si1 Özel: Xbox One Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edd121

    Merhaba Mesut Abi aslında direk senin cevap yazacağını düşünmemiştim.Ben X360 dan Oğuzhan :D<br>Linkini verdiğim videoyu sonuna kadar izledin mi bilmiyorum ama özellikle suyun altındaki araba sahnesinde bi kemer sallanıyor.orada ki karşılaştırmada ps4 de kemer çok az tırtıklı ve düz ama xone da üzerindeki her tırtığı görebiliyorsun bunlar küçük ama güzel detaylar.kayıtlarda bir oynama olduğunu zannetmiyorum keza ign ve onun gibi sitelerin bile comparion nun da aynı sahneler yer alıyor.evet köşe yumuşatma ve çözünürlük düşüklüünden 3-5(!) nokta fazla görüyorsun ama texture kalitesinin 1 nokta önde olduğu tartışılmaz gerçek.herkesi bilemem ama ben konsol oyuncusu olarak her zaman köşelerde nokta görmeye alışığım zaten.


    Texture kalitesi degil o kontrast ve saturasyon. BF4 gölgeler neden tamamiyle kapkara detaylari belirsiz xbox one videolarin da merak eden olmadi mi ? dead rising te gölgeler neden bu kadar kara ? bunlar tesaduf degil. Xbox one gösterilen surumde gölge eksiklikleri vs dahi vardi piyasaya cikanlari görmek lazim bir kez daha.




  • Yalniz ryse cok detayli cevre sunmuyor. Butun görsellik karakterlerde cevre detaylari genel olarak özellikle binalarda kutu seklinde basit 3D formlardan olusuyor konsept tasarimlar yapilirken özellikle buna konuya dikkat edilmis, cevrenin az poligon ile iyi görunmesi hedeflenmis. Savaslar dar mekanlar da geciyor.

    Iki konsolu da su an almak cok paraniz ve isteginiz yoksa mantikli degil. Kaldi ki problem 720p degil birkac yil sonra o aletle neler yapabiliceginiz. Atiyorum görsellik yukselsin diye 480p mi oynatacak oyunlari ? Xbox one da özellikle dead rising oyunun da tirtiklar pixel tabanli oyunlara rakip olabilicek duzeyde görunuyor. yalan yok. firmalarin kendi cektikleri fotograflar yerine oyuncularin paylastiklarina bakin hemen fark edersiniz. Piyasaya cikan alet kesinlikle bu olmamaliydi. Microsoft donanim konusun da yetersiz bir cihaz uretmis. 1080p diye hava atilan Forza da cevre detaylari araba disinda yeni nesil konsola yakismiyor. E3'te ki ile alakasi yok. Oyun da yer alan o iki boyutlu seyircilere ise hic girmeyelim.




  • anlaşılan birkaç sene daha eski Xbox 360 ımı kullanmaya devam ederim. sonrada büyük ihtimal PS4 alırım. Microsoft yine hayal kırıklığına uğrattı beni.
  • işe yaramaz ayakkabı kutusu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • neden videoda hd basıyorum video bulunamadı diyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • XBOX FİTNESS GİREYDİN İYİDİ MESUT REİS MİLLETİN GÖZÜ KALDI ORADA :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Özet: mesut abi konsola giydiriyor talha abi biraz zevk almış gibi yüklenmek istemedi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sonuc olarak ps4 daha güclü ve daha hızlı türkce oyunlara devam ediyor kısa sürede konsolu ülkemize resmi olarak getiriyor xbox almak için bir neden göremiyorum ps ile gelmişiz ps ile devam ederiz bu kadar net.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şu yorumları eksileyip playstaion aleyhine yorum atanlar malesef ülkemizin şu andaki kutuplaşmış halinin oyuncu versiyonu gibisiniz gerçektende de bu kafayla siz korsan torrent takılın hiç bir katkınız olmasın gamerım diye gezinin. ;)

    videoyu seyrettim gamertag'ıma rast geldim hoş bir tesadüf olmuş :D yorumların %90 kısmına katılıyorum gerek lansman gerekse pazarlama stratejesini çok kötü yönetti microsoft.Zaten ceosu herlhalde bir çok kişi dahil nedeni bu konsol yüzünden midir bilmiyorum ama istifa ettiler çok çıkarcı politikaları yüzünden..

    Ayrıca Şu anda hiç iç açıcı gelmiyor konsol hani insanın alası bile gelmiyor ama bunlar yeni çıkan konsollar ersin ve talhanın söylediklerine katılıyorum xbox 360 ın ilk zamanki ile şimdiki dashboard ve özellikleri arasında yeni konsol tarzında uçurum bir fark var ki henüz içerik anlamında yeni olduğunu düşünüp özelliklerin vs daha faza geliştirileceğini ve bunun tamamiyle pazarlama yani satış yapmak için olduğunu düşünüyorum.2 sene sonra slim modeli çıkarıp satmaya devam ediceklerdir bence..

    Şu avatar profilleri x360 da çok keyifliydi insanların hoşuna giden şeyleri xone konsolunda da görmek istiyorum şahsen bir eksik gibi geldi ama bunun gibi bir çok ekstra özelliği yeni nesil xone'da görmeyi umuyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:


    Microsoft'u mikrosoft diye okuyan, xbox'ı iksbaks diye okuyan arkadaşlar toplanmış, videonun 15. saniyesinde kinect komutlarını eleştiriyor. Benim eleştirim burada, cihazın anlamadığı şey yok yeter ki ingilizce biliyor olun.


    edit: yine eksilemişler :))

    belli ki ingilizce bilmiyorsunuz, microsoft mikrosoft diye okunmaz maykrosoft diye okunur, xbox iksbaks diye değil eksbaks diye okunur.

    Fanatiklik başka şey, cahillik başka şey, aksini iddia eden direk cahildir artık ne diyim ki?

    Ben bill gates.
    yarın gel maykrosoft'ta başla
  • bence yenı nesıl deyıp beni hecanlandlran kineck diğer özellıkler aynı gibi yenı nesil dıyoz grafikler yeterli deyıl x box da menu hakkeden çok karişik yapçaklarimiz belli bukadar karişiklığa gerek yoktu .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar bana gore ps4 cok irec live kotu
    gameped fena diyil
    hic bir uygulaması yok xbox one daha iyi bence
    ps4 cıkan kulaklik 2 tl kulaklik ben ps4 almıstım 3 gun o makinaya zor dayandım satmak icinde cok ugrastım ve sonuda sattım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • youtubeda 480p videoyu kesintisiz izliyorum burda en düşük ayarda izlerken bile sürekli donuyor ve devamde etmiyor bastan açmak gerekiyor neden anlamadım :/
  • ilki güzel olan şeylerin ikincisi genellikle kötüdür.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.