Şimdi Ara

2si1:Güncel Haber ve Teknoloji Programı 6. Bölüm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
17.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • maxthon kullanıyorum şimdiye kadar hiç bir dh videosunda hata almadım :P.


    2si1 ilk çıktığında teknoloji haberleri baya yoğundu ama artık oyun haberleri daha fazla gibi sanki.

    şu fransa baya bir sinirimi bozdu bu ne ya resmen tefecilik yapıyorlar :d google iyi rest çekmiş ama...

    Amd ye bişey olacağını sanmıyorum.Her şirkette olabilen şeyler bunlar.Bazen yükselirsin bazen düşersin tekrar kalkarsın gayet normal...Amd teknoloji aleminin incisidir.X86 işlemciler tarafında rekabet ne yazıkki çok az amdnin varlığı çok ama çok önemli...

    windows 8 beklenen ilgiyi görmemesinin altında windows 8in başarısız olması asla değil.windows 7 gayet başarılı bir işletim sistemi.Format atmayı unutturan bir işletim sisteminden herkez memnunken windows 8e olan ilginin düşük olması gayet normal.En azından çoğu kişi çıksın bakarız modundalar.Mesut bey masaüstünde 3.parti programlarla başlat menüsünü koyabilirsin oraya ama win8i deneyen biri olarak hiç gerekli bir şey değil.metro gayet iş görüyor.üreticiler bazında da gayet ilgi gören bir işletim sistemi.Aksini ispat edebileceğiniz bir kaynağınız varmı?En azından benim gördüğüm hibrit x86-64 bilgisayarlar windows 8 ile coştu resmen...Özellikle amd windows8 e ayrı bir ilgi gösteriyor...

    ayrıca windowstan kurtulmakta ne oluyor?Kimseye windows kullanın diye yarvarmıyorlar ki?.Gidin mac kullanın gidin ubuntu kullanın.envai çeşit işletim sistemi var.Bu pazarda windows yalnız değilki?Bu aralar mesut beye gerçekten bişeyler olmuş...Önceki videoda da asus telefonla hava atamazsınız diyordu :S





  • abi nvidia gt 8800 2012 fiyatı nedir ? (biliyomusunuz)
  • bi 1e1 değil
  • haberler çok güzeldi. videonun sonundaki most wanted harika olmuş :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bi Alex değil...

  • program güzel olmuş elinize sağlık
  • AMD ile ilgili olarak şirket kararı üzerine yapılan işten çıkartmaları AMD'nin kendine yaptığı büyük bir darbe olarak düşünüyorum.. :) Açıkçası AMD'nin bu kadar önemli bir sayıda işten çıkarma işlemi büyük bir potansiyel atılımın önüne geçmek demektir.. Kendi sebepleri vardır bunlar bilinmez ancak büyük bir kayıp AMD için. Hele ki üretim yaptığı iki önemli sektör olan işlemci ve ekran kartı sektöründe bu kadar dişli rakipler ensesindeyken..

    AMD ile ilgili olan öbür haberde gerçekten sevindirici bir haber, yakın gelecekte başarılabilecek büyük bir potansiyelin habercisi. Biraz önce AMD'nin büyük kayıplar verebileceği ile ilgili yorum yapıyorduk ancak şimdi sahip olduğu entegre grafik birimi teknolojisi ile gelecekte neler yapabileceğini görebiliyoruz.. Bu potansiyele sahip oması gelecek nesil için CPU+GPU performansını büyük ölçüde etkileyecektir.. Belki AMD hem bir ekran kartı hemde bir işlemc üreticisi olarak bu alandaki avantajlarını kullanacaktır..

    Xbox Live'ın Türkçe olması gerçekten geçte olsa iyi olan bir özellik. Bu atılım belki biraz daha ileride Microsoft'un Türkiye ile ilgili planlarının farklı olabileceği görülüyor..

    Mini ITX kasa iyi bir seçenek oluşturuyor tasarım ve yapısı olarak albenili olarak görebileceğim bir tasarıma sahip fiyatının hakkını verebilecek cinsden bir kasamı o tartışılır. :)

    SimCity'nin doğal afet özelliği gerçekten oyunun başarısı ve gerçek düşünce yapısına ve mantıksal anlamda hareket etmek için ideal bir özellik.. Kimileri için zevkli kimileri için baş ağrıtıcı bir özellik olacaktır :)

    Intel'in Haswell işlemcileri ile ilgili olarak daha Ivy Bridge yeni iken tekrar bir jenerasyon güncellemesi hem iyi hem kötü oluyor. Yeni nesil soket ve anakartlar olacak sonuçta, bunun yanında entegre grafik biriminin gerçekten HD4000'in üstünde bir grafik performansı vereceğinden şüphem yok... Ancak daha çok Ultrabooklar için olacağı kesin.

    Windows 8'in kesinlikle tabletlere yönelik büyük bir eğilimi olduğu aşikar, ancak bu gereken bir özellik olduğundan dolayı günümüz teknolojisine işletim sistemini sunma konusunda Microsoft tableteri baz almış ee tabi ki doğruda yapmış ancak PC'leri kenara atmadan bunu yapması asıl zirve yapması demektir aksi halde felaket bile olabilir Windows 8!..

    iPad Mini'nin çıkmasına seviniyorum açıkçası Apple için sevinmiyorum sadece kullanıcı için iyi bir seçenek olcak.. Bunun yanında Apple tablet pazarında orta ve giriş seviye tabletlere karşı sadece New iPad ile baş etmek zorunda kalmayıp daha uygun iyi bir seçenekle arayı koruyacak yada daha iyi şeyler olacak..

    Samsung'un Apple'a karşı sonunda haklı olduğunu alması ve kazanması güzel.. Apple bu işin tabiri caizse suyunu çıkarmıştı. :) Ancak yapacağı "özür mesajı" ile hem kendi çocukça hatasını hemde Samsung'un haklı olduğunu herkese kendi ağzı ile gösterecek bir nevi tükürdüğünü yalayacak :))
    Her zaman olduğu gibi bu bölümde gayet güzel ve zevkli geçdi, Mesut Çevik ve Ersin Kılıç'ın yorumları ile güzel bir haebr programı oldu..





  • videonun sonu süper :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • emeginize saglık

  • Teşekkürler

  • Tabletten izleyemiyorum videoyu bilginize.
  • 23.27deki görüntüyü win8 metro diye koyan hemen teknoloji sektöründen ayrılsın rainmeter o omnimo 5 yuhh sizden beklemezdim böyle bi hata

  • Güzel olmuş, televizyonlarda görmek istediğimiz bir program aslında ama yok. Gerçekten çok iyi olmuş, devamını bekliyoruz
  • Her zamanki gibi harika.Teşekkürler.Sondaki videoda çok güzel olmuş. :D

  • İDM ile bir türlü indiremiyorum ?

  • bilgilendirmeler için teşekkür ederim. başarılarınızın devamı dileğiyle..

  • Mesut abicim dilin sürşdü galiba :) bam dedin ban (banned) olmasın O :)

  • Halo 4 ün sızması iyi oldu Microsoft banlamalarına bir uyarı olsun
  • Geçen programda yaptığınız anket sonuçlarını neden paylaşmadınız?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.