Şimdi Ara

2si1 | Google Stadia özel bölüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Olmayacak birşey değil. İphone 8 plus ile chrome remote control ile bağlanıp kasmadsn AC odyssey oynamıştık. (Oynadıgım dediğimde sadece tıklama ile kılıc sallıyordu. )

    İki satır yazılım ile belki telefona bağlanan klavyelerde entegre olur stream ile gerçekleşebilir. Şuan bu yapılıyor zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bat-Man -- 28 Mart 2019; 7:3:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 dakika mı çaldılar

  • Sırf muhalefet olsun diye konuşanlar vardır ya , işte şu arkadaş o kişi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 28.03.2019 Enis Kirazoğlu elindeki cep telefonunu gösterir ve Nvidia Gtx 1070 gücünde olup olmadığını sorar (ki o telefon şu anda piyasadaki en güçlü telefon olarak da algılansa farklı olmaz) Mesut Çevik cep telefonunun PS4'ten ''daha güçlü bir makina'' olduğunu iddia eder.
    Bu ülkenin teknoloji editörleri neden bu kadar yetersiz anlamıyorum. Arkadaş sabahtan akşama kadar başka bir meslek yapıp 10 saat tavuk döner kesip akşam bu işlerle hobi ilgilenen insan değilsin. Bütün gününü bu işleri öğrenmeye ayırabileceğin imkânın var. Forumlarda sıradan bir kullanıcı söylese bile alay konusu olacak lafları nasıl ediyor bu insanlar anlamıyorum.

  • wifi kontrolcüyle latencyi düşürmek mi ahahah tam bir keriz avı. böyle bir şey mümkün değil. 20-30ms maks ping istiyor bu ve Google denen tröst TR de bir tane cloud sunucusu barındırmıyor.

  • Mesut abi severiz seni de bu program çok formsuzsun be

  • 3 senedir eve internet bağlatamıyorum siz oyun için yeter mi diyorsunuz...

  • Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Mesut çevik orda streamden bahsetmiyor. Oyunun telefonda çalışmasından bahsediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    1050ti alın diyen adamdan mı bahsediyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut beyin telefonlar bu oyunları kaldıracak kadar güçlü demesi çok komik olmuş.

    Enis bey bu konuda bilgili olmamasına rağmen daha doğru konuşuyor.

  • Mesut çeviğin beyni tek bir konu üzerine odaklanınca tüm algısı kayboluyor sanırım. :D Enis ne diyor, mesut hala aynı şeyi tekrarlıyor :D Enisi tebrik ediyorum. :) iyi sabır gösteriyor :D ahahaha :D

  • Mesut Çevik güncel mobil telefonların gpu ve cpu gücü, one x ve ps4 pro ile eşit olduğunu mu söylüyor, yoksa ben mi yanlış anladım.
  • Mesut bey inanılmaz hatalı konuşmuş dayanılacak gibi değil. Bugün için cep telefonları asla bir ps4 gücünde değil. Bir ps4 4 teraflop gücünde seyrederken ancak ve ancak 2020 yılında cep telefonlarının gücü 1 teraflop güçlere kadar çıkması bekleniyor. 2020 yılında 4'te birini görebileceğimiz tahmin ediliyor. Bu kadar teknolojinin içinde olup ta nasıl teknik bir bilgiyi üstüne bastıra bastıra hatalı sunmaya devam edebiliyorsun. En azından önce bir araştır cep telefonlarının tepe noktasında bulunan cihazların kaç teraflop olduğunu ondan sonra "Ps4'ten DAHA GÜÇLÜ" diyerek bizlere bilgi ver.
    Ayrıca bir cep telefonune zaman 50 gb veri depolama alanı sunuyor Mesut bey? Bir oyunun diskte kapladığı alanları bilmiyor musun? Bir cep telefonuna uyumlu hale getirebilmek demek oyunun neredeyse yeniden kodlanması gerekir. Ayrıca göz var nizam var, mobil pubG ile desktopta oynadığımız pubg'nin grafikleri nasıl olurda aynı hatta senin deyiminle mobildeki DAHA güzel olur. Bak istersen birebir karşılaştırmalara.
    Evet cep telefonları güçlendi ancak dalga geçer gibi desktoptan daha iyi diyebilmek ps4'ten daha güçlü ifadesini kullanabilmek çok komik. İnsanlar aptal mı ne diye nvidia 2080ti alıyor o zaman? metro oyununda 4k da rtx'i açınca sürünüyor tabi ne gerek var cep telefonuna çıkarsınlar oyunu bak sen o zaman yansımalara ve fps değerlerine... Lütfen kusuruma bakma da bazen söylediklerine inanamıyorum bunu Mesut bey gibi bu kadar bilgili, işini bilen bir insan nasıl böyle söyledi diye, saygılarımla





  • yorumları görünce videoyu izlemekten vazgeçtim..

  • İzlerken bayıldım resmen. Enis abinin sabrı peygamber sabrı gibi maşallah.

    Mesut beyle para konuşun ekonomi programı yapın daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut çevik geçen bir programda "bazen içeriklerin altında ki yorumlara öyle dalıyorum ki eşim kendine gel gibisinden birşey söylüyor" demişti. Bu proğramın aldındaki yorumları okuyunca tamemen iptal olucak bence :) Mesut çeviği severim ama iphone x e ps4 den güçlü demesi beni de şaşırttı. yok amk artık dedim. dipnot amk(azıcık mantıklı konuş) ;)

  • Mesut bey eğer yorumları okuyorsanız size tek bir sorum olacak, dediğinize göre internet altyapıları dünya da dahi yetmez diyorsunuz operatörlerin ek ücret uygulamak istediğini söylüyorsunuz video izleyenlere ki doğrudur amerika da böyle bir istek de bulundu operatörler fakat mahkeme izin vermedi yani isteseler de uygulayamazlar şu an için oyun şirketleri sırf vizyonsuzluk dan yani sizde olmayan vizyonlarından dolayı mobile oyun yapamıyorlar bunu da anladım neyse soruma geleyim O zaman google da sizin bilginize birikimize sahip birtane bile çalışan yok bunumu anlamalıyız.NOT:lütfen gidip google plus gibi kapatılan servisleride var gibi tartışmalara girmeyin çünkü onların hep karşıların da büyük rakipleri vardı stream servisin de şu anda google dan güçlü rakip yok.

  • Enis in telefonu ps4 deki grafik kartından daha güçlü Grafik işlemcisi m var. Bilmediğimden yazıyorum. Bunun bir benchmark ı mı var.

  • Telefonda ps4 değil ps5 kalitesinde oyun olsa
    ps3 oyununu dev bir ekranda oynamanın asla
    asla heyecanını yakalayamaz telefonda oyun
    oynayanlar oyun oynadığını sanıp kendilerini
    avutu dursunlar

  • Mesut reyiz yine olay cikarmis
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.