Şimdi Ara

2si1 'Freni Boşalan Kamyon Misali Kontrolsüz' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • youtube a yükleseniz ölürüsünüz sanki.

  • Bu program bi harika dostum ....

  • Bu program olmayınca o hafta birşeyler eksik kalıyor sanki..
  • Xbox daha düşük diyorsunuz pekâlâ; ancak ESRAM 120 gb/s performans sağlıyor. Bu, Sony'nin GDDR5 uygulamasından daha hızlı bir arayüz. GDDR5'in her 8 kanalından biri sadece 22 gb yazabiliyor saniyede. Az mı çok mu tartışmasına GDDR5'in gecikme süresinin ddr3'e nazaran daha çok döngü süresinde olduğu da eşlik edebilir.
    Intel de aynı teknolojiyi kullanınca beğenmiyorum, niye şimdi beğeniyorum gibi bir durum da ikilem oluyor; ancak fark şu: Xbox'ta düzgün patent altyapısına sahip bir ekran kartı sürümü mevcut. ESRAM'ın olmasının tek sebebi de kademeli dokular kullanmak. 32 mb boyutuna bakmanıza gerek yok, çünkü saniyede yazdığı değeri önemli. Adamlar(Microsoft ekibi) Nvidia kart üzerinde sergilediler ekran kartı belleğinde 13 mb(yanlışım olmasın) bellek alanı üzerinden saniyede 9 GB'lik doku dosyasını 1:1 netlikte çiziyoruz diye.
    Sony niye yapmadı aynı directx 11 eklentisini emin değilim ancak bildiğim birşey var ki; filtreleme ile aynı dokunun gerçek çözünürlüğüne ulaşmanız için gereken örneklemin gerektireceği bellek arayüzü şu an hiçbir konsolda yok. Super örneklem(iki katı renk örneklemi) için bile 384 bit 256 bit tartışması yapıyorum AMD ve Nvidia arasında, eğer kademeli dokuyu uygulamışlarsa yüzey detayı Playstation 4'ü geçer. 1/3 düşük geometri biriminden dolayı köşeler, çalı çırpı ve en önemlisi renklendirme gölgelendirme tabii ki de biraz ihmal görecektir, ancak yakın zamana kadar çok yüceltilen tesselation yöntemi için de detay yoğunluğuna göre ölçeklenebilir netlik sağladığı için o kadar alkış tufanı olduğunu hatırlatırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rainbow_Six

    o deilde bu casperın ne katkısı var bu videolara ?

    Önündeki laptoplar msi yada hp değiş casper

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 kasımdan bahsetmemişsiniz . hiç yakışmadı dh hiç ..

  • phoneblocks hakkında bazı düşünceleri haklı olsa da yenilikçi bi fikri eski kafa mantıkla eleştirmeleri yanlış olmuş sanki. bana kalırsa güncellemelerde falan çok daha hızlı sonuçlar alabiliriz. zaten amaç blok komponent yapalım satsın değil, bütün bu telefon ekosistemini buna uyumlu hale getirelim diye çabalama var bu projede. Bahsedilen bütün sorunlar çözülebilir ve sonuçlar; fiyat da dahil çok yönlü etkiler yaratabilir. nee olursa olsun milyarlık telefonu 2 yıl sonra çöpe atmaktan iyidir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkAfter

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rainbow_Sixo deilde bu casperın ne katkısı var bu videolara ?
    Önündeki laptoplar msi yada hp değiş casper


    2 laptop ile olacak birşey değil bu, mali destek veriyordur.

  • Bölüm gayet güzeldi.Güldüren kısımlar oldu. Özellikle Ender'in söylediği:Tel örgüyle çevrilmiş hapishane mi olur ? (The Walking Dead Hakkında) kısmında güldüm.

  • Yok böyle bir program!

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.