Şimdi Ara

2si1 'Egzantirik' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • IDEF fuarı vardı. değinmemişsiniz hiç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 9 Mayıs 2015; 1:25:24 >
  • Talha Bey bir düzeltme yapmak isterim. Oyunun ücretli fakat aynı zamanda oyundaki goldlarınızla 30-40k arasında aylık kullanım süresi alınabiliyor. Yarı free to play oldu diyebiliriz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yolcu_61

    Talha Bey bir düzeltme yapmak isterim. Oyunun ücretli fakat aynı zamanda oyundaki goldlarınızla 30-40k arasında aylık kullanım süresi alınabiliyor. Yarı free to play oldu diyebiliriz.


    Oyunun adını yazmayı unutmuşum. :D Bahsedilen oyun (World of warcraft)

  • Bunu mu demek istediniz? Muşta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 9 Mayıs 2015; 1:45:02 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yolcu_61

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Yolcu_61<br><br>Talha Bey bir düzeltme yapmak isterim. Oyunun ücretli fakat aynı zamanda oyundaki goldlarınızla 30-40k arasında aylık kullanım süresi alınabiliyor. Yarı free to play oldu diyebiliriz.</blockquote><br><br>Oyunun adını yazmayı unutmuşum. :D Bahsedilen oyun (World of warcraft)


    teşekkürler bu eşsiz bilgileriniz için.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Güzel bölümdü, keyifle izledim teşekkürler.

  • Elektirikten tasarruf yapacagiz diye 3500 dolarlik yabanci sermayesini hedeflamek yerine, hem hirsizlik yapmayan ve hemde kacak elektirik kullanarak hirsizlik yapanlari "kacak elektirik kullanmak Islama gore haramdir" fetvasi ile durdurmaya calisan, oy kaybetmemek adina gerekli onlemleri yaptirimlari almayan bir hukumeti degilde bunlarla mucadele edecek hukumeti secseniz vatandas olarak daha fazla tassarruf ve ulke disina cikmamis doviziniz olur.
  • her bölümde sony ye laf sokmaya çalışıosunuz ayrıca bir japon muhabbeti gidio sanki amerikalı firmalar kullanıcı dostu gibiymiş gibi , ayrıca sony için kırılma noktası samsung gibi iphone taklidi telefon yapmayı reddetmesi biri zengin oldu ama sony hala orginal.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • şu program için koyduğunuz isimlere bayılıyorum, her zaman inceden bi güldürüyor:) zaten çok başarılı bir program bence başarılarınızın da devamını dilerim:)

  • AC de bahsederken Thief videosu girmiş ama problem değil:D Sondaki video güzelmiş müziği de mixlenmiş bir Enya şarkısı çok severim: Orinoco Flow

  • Bu pil Hatay Dörtyol'da çok işe yarar.
    Hep düşünmüşümdür güneş panellerini
    Fakat depolama nasıl olurdu bu soru işareti idi.
    Zaten 3 kademeli sayaç takmışlar haber bile vermeden.
    Gece 22:00 den sonra çamaşır makinesini çalıştırıyordum.
    Bunca zaman ödediğimiz fatura düşünülürse cihazın fiyatı uygun bile sayılır.
    Vergileri toplasak bu cihazın maliyetini fazlasıyla aşar.
    Elon Musk'ı tebrik etmek lazım Tesla gerçekten süper bir firma.
  • assasin creedden bahsedilen kısımda sherlock holmes oyunundan sahne mi var bana mı çyle geldi 39.58

  • istanbulda hafta da bir iki gün su bir iki gün elektriği kesiyorlar (yaz geldi ya tasarruf yapıyorlar nasıl işse parayı ödüyoruz ama onlar ne zaman izin verirse ozaman kullanabiliyoruz )akşama doğru açıyorlar bu pilden olsa çok işimize yararda tr de baya bir tuzlu olur bu fiyatları

  • pil in gece şarj olması ucuzlatacakmı sanıyorsunuz. elektrik geceleri daha ucuza üretildiğinde geceleri ucuza satılmıyor kullanım oranları gündüz herkes birden yüklendiği pahalı geceleri çok daha az kullandıldığı için talebi eşit yaymak için geceleri daha ucuz. ileride bu pilli evler yaygınlaştığında herkes geceleri kullanıp pillerini şarj ettiğinde fark eden birşey olmayacak gündüz 09:00 -17:00 arası değilde 22:00-06:00 arası olmuş olacak sadece ve tarifelere ufak bir dokunuşla kademeler arası fiyatlandırmayı tekrar revize ederler olur biter. Elektriği ucuza getirmek istiyorsanız yeşil/eco binalar yapılmalı. herkes belli oranda cuzide olsa elektriğinin belli miktarını kendisi üretilmeli anca ozaman maliyetler düşer.

  • mesut bey safari windows tarafinda guncellenmiyor yani destegi kesildi kullanmak cok sacma olurdu ama mac tarafinda halen chrome sorunlu. En basitinden safariye gore 3 kat daha fazla guc harciyor ve safari halen chrome'a gore web sayfalarini daha guzel aciyor. Ornegin gradyan renkler chromeda cizgili cizgili gorunuyor yazilar keskin deil scroll takiliyor safaride boyle sorunlar yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarSaw

    pil in gece şarj olması ucuzlatacakmı sanıyorsunuz. elektrik geceleri daha ucuza üretildiğinde geceleri ucuza satılmıyor kullanım oranları gündüz herkes birden yüklendiği pahalı geceleri çok daha az kullandıldığı için talebi eşit yaymak için geceleri daha ucuz. ileride bu pilli evler yaygınlaştığında herkes geceleri kullanıp pillerini şarj ettiğinde fark eden birşey olmayacak gündüz 09:00 -17:00 arası değilde 22:00-06:00 arası olmuş olacak sadece ve tarifelere ufak bir dokunuşla kademeler arası fiyatlandırmayı tekrar revize ederler olur biter. Elektriği ucuza getirmek istiyorsanız yeşil/eco binalar yapılmalı. herkes belli oranda cuzide olsa elektriğinin belli miktarını kendisi üretilmeli anca ozaman maliyetler düşer.


    o zamanda gündüz şarj edersin ?
  • elektrik tasarrufu için tek kademeli ne kullanmalıyız anlamadım söylenen kelimeyi.
  • muşta muşta :)))))))

  • tek kademeli sayaç kullanın diyor.

  • Talha:Dishonored'ten keyif almadın mı?_
    Mesut:Kuş öldü beybiii.
    Talha:Tamam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.