Şimdi Ara

2si1 'Cuması Perşembeden belli' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xçöp - pstost meşinnnnn :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mobildeyim hala izlenmiyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2012'de 400-450 tl arasında almıştım asus hd7850'yi bana yetiyor şuanda.

  • 4k diyo ya ben 0,25k'ya yeni geçebildim

  • Bence 1500 dolarlık ekran kartı gereksiz sadece oyun için 7870xt kullanıyorum i5 ile gerçekten performansından çok memnunum.Çoğu üst seviye oyunu 1080p de akıcı oynuyorum kasma hissedersem AA gibi bir ayarı kısıp oynuyorum ilerde belki ihtiyaç olur ama şuan için gereksiz bence.

  • Gayet güzel bir video olmuş.
  • mesut çevik hakikaten 21. dk da güldürdün abi :) o dediğin olayda bir türkiye de bir de mutombo cumhuriyetinde olur zaten :)
  • Açılmıyor neden bsc ?????
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Mesut Abi hangi mesajım alakasızdı?

    Bilgisayarım sorunluğu olduğu için bu programın indirme linklini istedim sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bir ekran kartına en fazla 650 tl veririm niye dersen çünkü direct x12 çıktığı zaman o oyunu oynatmıyacak isterse 3000 dollar olsun bilmiyorum belki ben yanlş düşünüyorum olabilirim. ben şuan ozaman aldığım asus 560 ti 1 gb aldım 500tl genede haepsii oynuyorum iyi kalitede ne gerek var çok şaçma saygılar.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    ben bir ekran kartına en fazla 650 tl veririm niye dersen çünkü direct x12 çıktığı zaman o oyunu oynatmıyacak isterse 3000 dollar olsun bilmiyorum belki ben yanlş düşünüyorum olabilirim. ben şuan ozaman aldığım asus 560 ti 1 gb aldım 500tl genede haepsii oynuyorum iyi kalitede ne gerek var çok şaçma saygılar.....

    Nvidia 600 ve 700 serisine verecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence hardcore pc oyuncusu isek ekran kartı için en az 1500tl ayırmak zorundayız

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TnesQuare


    quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx

    quote:

    Orijinalden alıntı: TnesQuare

    GTA 5 bir an önce pc'ye gelmeli.

    Neden? Torrent de sırada mı bekliyor?

    Nereden biliyorsunuz Torrentle İndireceğimi? Sırf Online için orjinal alacağım.

    Anlatamazsın ki bu konsolculara, onlara kalsa tüm pc oyuncuları korsan indiriyor. Hiç bir oyun pc'ye çıkmasın. Bende Steam sağolsun elimden geldiğince orjinal almaya çalışıyorum.
    Ancak arkadaş herkesin korsan kullandığını sanıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhabalar, Mesut Abi ekran kartına ne kadar ayırıyorsunuz gibi bir soru sormuş ben de cevaplayayım. hem kurgu işinde hem de oyunlarla içli dışlı biri olarak ekran kartı işlemciden de önce alacağım parçadır. çünkü en pahalı parça zaten ekran kartı. 1000 liranın altında bir ekran kartı bir çok kişiyi hayal kırıklığına uğratıyor. bilgisayarda oyunlar biraz hilebaz diyebiliriz. çünkü siz normal ayarlarda oynarken içiniz gidiyor yüksek detaylarda oynayayım diye. doğal olarak 1000 liranın altında bir ekran kartı da bunları bir çok oyunda size sunamıyor. bu nedenle bana kim "bana bilgisayar topla" dediyse ona önce ne için kullanacağını soruyorum. oyun ve grafiklerle uğraşan biri için 1000 liranın altında bir kart uygun değildir. gerekirse para biriktirin öyle alın diyorum. ben de ilk başlarda öyle yaptım. birden alayım kurayım heycanı herkeste var ama bu olmamalı. parça parça sabırla toplanırsa o zaman 3500 4000 lere bilgisayar toplandığını göreceksiniz. yoksa hemen alındığında o bilgisayar için 2000 tl bütçe ayrılıyor ve istediğiniz performansı da alamıyorsunuz. türk halkı için açık konuşalım bu durum böyle işliyor.





  • Guzel bi bolum olmus mesut beye ve talha beye tesekkur ediyorum. Internet uzerinden yayinlanan bolumlerinizin ilgiyle takip edilmesi kalitenizi ortaya koyuyor bence.

  • Kalaycı Aranıyor Wanted Kalaycı Altın Kalay :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • linux olmasa grafik arayüz yani pencereler olmazdı. bilen bili.
  • mobil sürümde operada 240p video hata veriyor düzeltirmisiniz.

  • Mesut bey öle bi gta5 den bahsetinizki aklım gitti ki daha gameplay videosunu bile izlemedim sırf pc için gelirse ilk deneyimi yapıp şaşırmak için.. Ekran kartı olayına gelince bence artık insanlar iyimser bile olamıyolar! çok değil yakın geçmiş sene 2008 de aldığım en üst seviye olan o anki hd4870 ekrankartına 420TL vermiştim şimdi ise bakıyorumki orta seviye olanı bile almak bunun neredeyse iki katı hal almış durumda! Bence firmalar insanları yüksek fiyat politikasına alıştırdılar.. evet kabul ediyorum 6 sene geçmiş aradan ama 400-500 TL çokda yer değiştirmedi. Benim görüşüm bi ekran kartı 500 bilemediniz 750TL üstünde fiyatlara sahip olmamalı! Kaldıki 1500$ bi ekrankartı almak veya 800-1000$ çoğu kesim için hayal niteliğinden başka birşey değil saygılarımla.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tanarri

    Mesut bey öle bi gta5 den bahsetinizki aklım gitti ki daha gameplay videosunu bile izlemedim sırf pc için gelirse ilk deneyimi yapıp şaşırmak için.. Ekran kartı olayına gelince bence artık insanlar iyimser bile olamıyolar! çok değil yakın geçmiş sene 2008 de aldığım en üst seviye olan o anki hd4870 ekrankartına 420TL vermiştim şimdi ise bakıyorumki orta seviye olanı bile almak bunun neredeyse iki katı hal almış durumda! Bence firmalar insanları yüksek fiyat politikasına alıştırdılar.. evet kabul ediyorum 6 sene geçmiş aradan ama 400-500 TL çokda yer değiştirmedi. Benim görüşüm bi ekran kartı 500 bilemediniz 750TL üstünde fiyatlara sahip olmamalı! Kaldıki 1500$ bi ekrankartı almak veya 800-1000$ çoğu kesim için hayal niteliğinden başka birşey değil saygılarımla.

    Özellikle oyun için satılan kartların oyun yapımcılarını sadece grafiği şişirilmiş oyunlar çıkarmasına neden oluyor crysis 1 deki grafik + geri kalan herşey 4/4 lükken sonra çıkan devam oyunları Gereksiz grafik yüzeysel hikaye olarak geri döndü eski oyunlardaki derinlik ve oynayış zevkini yeni oyunlar vermiyor ayrıca.korsan nedeniyle pc oyunculuğuna verilen önem dip yapmışken bu kadar pahalı kartların kısa sürede fiyatı düşecekken o kadar para verilmez pentium 4 ve agp hd2600 ekran kartıyla crysis 2 oynamış biri olarak bazı şeylerin çok fazla şişirildiğini düşünüyorum ultrada oynamışım medium da oynamışım.ne önemi var 1 saat oynayıp sıkıldıktan sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.