Şimdi Ara

2si1: 'Bol Vitaminli' Teknoloji ve Oyun Programı 19 Nisan 2013 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Baştan sona çok iyi bir gündemdi.Hatta sondaki Guile theme çalışması da çok iyiymiş.
    Bu arada SSDler de çok hızlandı.Biraz daha hızlanırlarsa, sistem belleğine gerek kalmayacak.

  • 31:25 taha fena bozulmuş ya

    edit: yakışmadı mesut



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfred James Pacino -- 20 Nisan 2013; 0:41:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut abininde hem marka fanatikliğinden dert yanıp yine bir markayı ısrarla vurması biraz tezat olmuş.
    Hem karşıdakinin düşüncesine saygı diyoruz hem de "kumda oynarlar" diye aşağılıyoruz.

    Olmadı Mesut abi

  • akıllı saatler kullanım süresi normal bir saat kadar olmadıkca gereksiz. yani saati koluna takınca 1 yıl düşünmeyeceksin.

  • Cevat Yerli çok konuşuyor ama boş konuşuyor. Adamı Türkiye'de bi ara parlayıp unutulan sanatçılara benzetiyorum çünkü saçma işlerle gündeme gelmeye çalışıyor. Grafik nasıl %60ı eder bi oyunun, bütün crysisleri toplasan 1 tane call of duty satışı elde edebiliyor muyuz? Crysis 1 de en iyi grafikleri gördüm diye düşünüyordum sonra bu bayrağı sırasıyla metro2033, battlefield3 ve ardından yine crysis3 almıştır (bana göre). Yine kimsenin rahat çalıştıramadığı görsel şölen crysis3 ama 4 saat sürdü be hocam insanların aradığı şey bu değil ki.

    video sonunda verilen müzik güzel ama ryu müziğini de yapar umarım diyorum, efsane ryu'dur




  • Mesut Bey Gercekden Bu KEZ OLMADI BU KEZ OLMADI CIDDIYIM OLMADI.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Yaklaşık 20 gündür Cookoo akıllı saat kullanıyorum.

    ...

    Ayrıca saatin dijital özellikleri için görevlendirilen pili 1 yıl, analog için olan pil ise 2 yıl dayanıyor. Saatden yana şarj sorununuz yok.


    Ona akıllı saat diyorsan. :)

    Uygulama çalıştıran akıllı saatler var. En basiti renkli ekran olması bile pil tüketiminin fırlaması için yeterli.

    Bence akıllı saat iyi bir fikir ama şu anki akıllı saat algısı itibariyle kötü. Bir kere öyle bir pil teknolojisi yok. Etrafta bazı konsept resimler var, onlar gibi kordonuyla ekranı bir, doğal olarak ekranın esnek ve geniş olduğu ve çok ama çok fonksiyonel bir saat olsa olur ama hayalden öte geçmez öyle birşey.

    --

    Ayrıca bana göre bir oyunda %60 hikaye, %20 oynanabilirlik ve %20 grafiktir.





  • incelemenin sonunda videodaki adam babasını özlemiş :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: trsinapsis

    Mesut abininde hem marka fanatikliğinden dert yanıp yine bir markayı ısrarla vurması biraz tezat olmuş.
    Hem karşıdakinin düşüncesine saygı diyoruz hem de "kumda oynarlar" diye aşağılıyoruz.

    Olmadı Mesut abi


    Merhaba,

    O kısımda Talha'ya takılarak espri yaptığımı anlamamış olmanız enteresan :) gerçi Talha da pek anlamadı tepkisiz kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yanılıyorsunuz, millette dehset marka fanatizmi, Bende de android fanatizmi var :) Bakın herkes kendiniz eleştiremez :)

  • Buneya. Bizi, salakta yaptın, ruh hastasıda yaptın Mesut abi. Yakıştıramadım. İsteyen istediğini yazar, adam cihazdan memnunki yazıyor öneriyor tavsiye ediyor övüyor. Olabilecek durumlardır bunlar, bizi ruh hastası yapacak şeyler değildir !!!!
  • anketlerin cevaplarına ikisine de yanıtım ''evet''.. nedeni akıllı saatleri kullanma ihtiyacı daha çok normal evden okula yada evden işe gidenler değilde daha az imkanları olan insanlar için.. örneğin askeri personel için kurtarıcı.. askerliğini yerine getirenler için bulunmaz bir nimet.. yada bazı kuruluşlarda telefon kullanma yasağı olanlar için..
    akıllı saatler önümüzdeki yıllarda çok daha önemli yerlere gelebilir.. ancak 1-2 günlük pil ömrü yetersiz.. en az 1 hafta hatta 1 ay olmalı.. ilerleyen zamanlarda olacaktır..
    program için teşekkürler..yine keyifli bir program olmuş.. bazı fanatik arkadaşar hakkında ki söylemleriniz için sizi kutluyorum.. biraz utanırlar belki.. biz ne kadar yazsakda anlayan çok olmuyordu..
    videonun sonu ise her zamanki gibi çok güzel..

  • Şu "fanatiklik" konusuna değinmeniz çok hoş olmuş, espri de çok güzel ve yerindeydi :)

  • akıllı saat.. bana pek mantıklı gelmedi. kol saati dediğimiz şey daha çok aksesuar gibi. şık bi tasarım iyi bi mekanizma olmalı.
    ayrıca internete, sosyal ağa vs. telefondan,pc den,fotograf makinesinden, televizyondan bi çok yerden giriyoruz, şimdi saatten o da 1 inç gibi bi ekrandan neye ulaşmaya çalışıcaz. yirmi santim yanındaki tel le senkronize çalışsa neye yarar..

  • gercekten güzel video olmuş tşkler mesut abinin dedigi gibi xperia z ekranı nasıl bir iki oynattıgnızda ekran lekenme oluyor sony bu acıdan hata yapmış olmalı gercekten büyük sıkıntı yaşatır diyorum enterasan bişi tlf su gecirmiyor ama tlf yamuluyor ekran patlıycak nerdeyse tekrar tşk video icin orda tüm arkdaşlara ellerine saglık cok güzel video olmuş donanım haberin farkı bu liderlige devam diyorum

  • 1 veya 2 gun olması benim icin bisey farketmez hayır dedim zaten almam 1 2 gunden ne olacak 1 2 gun 1 hafta olsa evet derdim :d

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    quote:

    Orijinalden alıntı: trsinapsisMesut abininde hem marka fanatikliğinden dert yanıp yine bir markayı ısrarla vurması biraz tezat olmuş.Hem karşıdakinin düşüncesine saygı diyoruz hem de kumda oynarlar diye aşağılıyoruz.Olmadı Mesut abi
    Merhaba, O kısımda Talhaya takılarak espri yaptığımı anlamamış olmanız enteresan :) gerçi Talha da pek anlamadı tepkisiz kaldı


    espriyi anlamamış arkadaş :)

  • ersin muhteşem yüzyılda oynıcak galiba
  • Bu marka fanatikliğinde insanları gerçekçi yapan ve diğerlerini ruh hastası yapan kriter nedir Mesut Bey?

    Ben xperia z'yi savundum çünkü buradaki arkadaşın biri sohbetinizde bahsedilen ekran olayının videosunu konuların birinde koymuş ve "Alın çok beğendiğiniz xperia z'niz" gibi birşey yazmış.

    Ben de cevap olarak "biz video'yu ekranı bükerek izlemiyoruz" gibi birşey yazdım. Bundan daha doğal ne olabilir ki... O arkadaşa provakatör demek yerine diğerlerine "ruh hastası" gibi yakıştırmalar yapmak bence biraz ayıp.

    Biz bugüne kadar alacağımız telefonu belirlerken eğip büküp seçmiyorduk, bir çok kriter var ve bu kriterler farklı kullanıcılar için farklı önemlilikte. Benim içinde su geçirmemesi bahsettiğiniz sorundan çok daha önemli.

    Sonuçta Htc one incelemenizde en son da söylediğiniz "one,galaxy ve z... Hepsi farklı kitlelere hitap edip farklı özelliklerle öne çıkan 3 güzel telefon" cümlenizi yanlış hatırlamıyorsam altta yorumlarda bir tek ben alıntılamıştım ve sizi tebrik etmiştim.


    Bunun dışında her zamanki gibi güzel bir programdı, keyifle izledim. Tebrikler.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.