Şimdi Ara

2si1 'Bilgi dolu Teknoloji ve Oyun programı' 04.01.13 video şov (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnsansız arabalardaki sistemin belediye otobüsünde olması bomba olur.KAptan orta kapıyı aç dersin sistem anlaşılmadı olumsuz der yolcular mahsur kalır benzinin götürdüğü yere kadar götürür:))Birde mesut beyin dediği biz eski nesil oyuncularız ama en şanslı oyuncularız çünkü komador,nes,sega gibi konsolları aldığımız zaman jiletinini açtığımızda etrafa yayılan ilk koku tarif edilemez ve ozamanlar daha zevkliydi ve daha kıymetliydi.

  • Cuma akşamları bir başka oluyor bu programla

  • bmw 5.25 x drive da katılmalı...
  • Kurtlar Vadisi'nin amacı muthiş gerçekci efektler veya çok gerçekci çatışma çatışma sahneleri çekmek değildir Polat Alemdar'da bir fikri canladınrmaktadır ve gerçek olaylar anlatılmaktadır ve bu yüzdende 10 senedir izleniyor düzgün yorum yapabilmek için Kurtlar Vadisi'inin birinci bölümünden son bölümüne kadar izlemek lazım eğer daha iyi efektler ve çatışma sahneleri görmek istiyorsanız Kurtlar Vadisi Filistin'i izleyin çatışma sahneleri Hollwod filmlerindekini 10'a katlar

  • insansız araçların toplu taşıma veya taksilerde kullanılması sakıncalı. çünkü kimse hayatını bilgisayara teslim etmek istemez. bu teknoloji ancak şahsi araçlarda kullanılabilir.
    bide bu araçlar ne kadar zeki olacak orası var. yani arkadan tampona yapışan birisi oldugunda onun geçmesine izin mi verecek yoksa normal şeridinde gidip arkadakinden küfür yemeyi kabul mü edecek.

  • Giriş müziğine bayılıyorum.
  • Ikinci el oyun engelleme olayini nasil korsan kullanima bagladiniz ben orasini anlayamadim. Ikisi cok farkli seyler ama Mesut Cevik ikinci el icin gelecek olan onlemleri korsana yikti.



    Oncelikle tum oyun ureticileri 2. Elin korsandan daha tehlikeli oldugunu soyluyor cunki korsan kullanan adam korsan olmasa oyunu oynamayacaktir ancak 2. El oyun oynayan kisi 2. El olmadiginda yine oynamaya devam edicek sadece oynadigi oyun sayisinda dusus olucsktir.



    Ben burda kiditlamalari desteklemiyorum. Eger bir insan bir urune sahipse istedigini yapabilmeli, satabilmeli hediye edebilmeli. Bu her esyada biyle iken oyunda neden farkli olsun ki. Ancak bunun tekrar ediyorum KOPYA OYNAYANLARLA BI ALAKASI YOK.



    Ayrica sunu sa anlamiyorum. Terbiyesiz insanlar disinda (korsan kullanip orjinalcileri aptal gibi gorenler) ikinci bir el xbox alip odasinda 37 ekran tuplu tv si ile kimseye zarar vermeden korsan kullanan (siz sirketlerin zararini dusunmeyin 60 euro ile zaten cok kazaniyorlar az biraz kardan zarar etsinler) kisileri de assagilamaktan vazgecelim lutfen. Mutlu olmak onlarinda hakki.





  • Sondaki videonun linkini atabilecek olan var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: capoeira_GS

    Kurtlar Vadisi'nin amacı muthiş gerçekci efektler veya çok gerçekci çatışma çatışma sahneleri çekmek değildir Polat Alemdar'da bir fikri canladınrmaktadır ve gerçek olaylar anlatılmaktadır ve bu yüzdende 10 senedir izleniyor düzgün yorum yapabilmek için Kurtlar Vadisi'inin birinci bölümünden son bölümüne kadar izlemek lazım eğer daha iyi efektler ve çatışma sahneleri görmek istiyorsanız Kurtlar Vadisi Filistin'i izleyin çatışma sahneleri Hollwod filmlerindekini 10'a katlar

    Bu bu ne kafası bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 5 Ocak 2013; 14:57:21 >
  • Bu programın oyun kısmı beni bayıyor. Hep o kısımlarda ileri alıyorum :)
    Kimse kusura bakmasın hatta darılmasın ama oyun ile çok içli dışlı değilim.

  • güzel program devamlarını bekliyoruz




  • güzel program oldu teşekkürler

  • Çok oyundan bahsetdiniz ama ben şahsen küçüklüğüme döndüm ilk oynadığım oyunlar aklıma geldi çok samimi sıcak konuşma olmuş keşke küçüklüğüme dönüp atari ve ps1 oyunlarını oynayabilseydim :(

  • Küfür Modu ON :D

  • Gece gece iyi oldu bu.

  • Oylama kısmı nasıl yapıldı bilmiyorum.Büyük olasılıkla bilgisayarda önceden çıktığı ve oynandığı için sadece Xbox 360 platformuna uyarlama olarak algılanmışta olabilir. Oylamada varsa da cidden ilginç olmaması bence. Minecraft 360 edition yılın çıkan en iyi oyunları arasında nasıl olmaz. Listedeki oyunların geneli hep fps tarzı oyunlar. Oyun uzun bir beta sürecinden geçmiş olabilir ama ciddi anlamda Halo ymuş COD muş Assasins creed miş hepsinden çook daha kaliteli bir oyun. Bir oyunu aldığınızda genellikle oyunda yapıcaklarınız kısıtlıdır ve bütün yapabileceklerinizde bellidir. Oyun belli bir zamandan sonra sıkar ve bırakırsınz. Minecraft ise tamamıyla istediğinizi yapabildiğiniz ve gücellemeler ile devamlı yeni içeriklerin geldiği bir oyun olduğu için yapabileceklerinizin sayısı her geçen update de artar. 2012 de çıkan oyunlar arasında olduğunuda düşünürsek ve videodaki kişilerin hiçbirinin minecarft 360 edition dan bahsetmemesi tam anlamıyla hayal kırıklığı.
    Neyse minecraft ı geçelim. Bütün örnek verilen oyunlar hep fps tarzı (Assansins Creed de bence rpg den çok fps ye kaçmaya başladı). Böyle listeler düzenlediğinizde bence önce oyun türlerine göre liste yapıp sonra o listelerin birincileri arasından bir liste yapmanız daha mantıklı.
    Minecraft 360 ın neden olmadığı ile ilgili cevap verirseniz sevinirim.





  • güzel konular tam benlik




  • Günümüz oyunları grafik konusunda gelişim göstermekte ancak içerik bakımından eskiye göre düşüş olduğunun düşüncesindeyim.Artık çoğu oyunda aksiyon oranı çok arttı.Özellikle oyunlarda şu otomatik can dolma özelliğinin kullanılmasının artması düşmana dalarken daha dikkatli olma gibi düşünceleri aza indiriyor.Bulmacaları ile sevdiğim Tomb Raider bile bu yöne kaydı.Ama oyun oynamayı seven biri olarak eski tadları oyunlardan alamasam da oyun oynamaya devam ediyorum.The Walking Dead ise bence en iyi 10 oyunlardaki yerini haketmiş.Türkçe yamasıda OyunCeviri.com de var zaten.

    Oyun şiddete götürüyor kısmı ise bence bu tamamen insanın kendi iradesine bağlı olan bir şey.Şimdi biri bir yerden el bombası ve kılıç bulsa meyve doğramaya başlasa el bombasına vurup kendini öldürse Fruit Ninja mı kötü etkiliyor.Eminim bundan bile etkilenen zihniyetler vardır.Yani bir insan gerçek ile sahteyi ayrıt etmeli edemiyorsa bu o insanın suçu.Bir insanın kanında varsa zaten her türlü kötülüğü yapar.

    Teknoloji kısmın da ise bir yandan teknolojinin gelişmesi iyi bir yandan kötü.Tıp alanındaki teknolojik gelişmeleri hep takdir etmişimdir.Ama bu tür araba gibi insansız aletlerin insanların kişisel hayatına girmesinin insanları işsizliğe ve tembelliğe sürükleyebileceğinden dolayı pekte olumlu bakmıyorum.





  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.