Şimdi Ara

2si1 'Bastımı gider' Teknoloji ve Oyun programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
4.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mesut bey Türkiye'deki gibi demiş. Türkiye'deki polisin müdahalesi bu olaylardaki müdahalenin yanında devede kulak. Nasıl kıyas anlamadım.

  • haha playstation 4 mu la o :D :D

  • oh be sayfa yenileyip duruyodum

  • silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 15:17:51 >
  • Artı eksinin kalkması çok kötü olmuş gerçekden. Bir habere yüzlerce yorum yazılıyor biz bunların önemlilerini görüp okuyabiliyorduk. Ama şimdi tüm yorumları okumamız gerekecek ki ciddi zaman kaybı. Gerçekden çok saçma olmuş kaldırmak, öyle böyle değil.
    Yavas yavas cılkı çıkıyor forumun artık anasayfa haberlerini eskisi gibi gireceğimi sanmıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 16 Ağustos 2014; 1:10:59 >
  • @RushEpicsTR
    @StereoLove

    Soru anlamı katmasa da ayrı yazılır. Başlık yanlış yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Arkadaşlar Merhaba,



    Artık artı eksi yok zira varlığında fanatikler nedeniyle insanlar fikir paylaşmaya korkar hale geldiler. Karşı fikirlere tahammülü olmayanlar sadece karşıt görüş yer aldı diye düzgün bilgi paylaşımlarını eksiye boğar oldular.



    Artık eskisi gibi konu hakkında fikri olan fikrini paylaşacak. Amacı en üste çıkayım başka bir şey olmasın diyenler ise bu sistemde yer bulamayacak.



    Sevgiler,

    Mesut Çevik

    Oyun haberleri bölümünde de aynı uygulama olacak mı? Yoksa artı eksi olayı ile seviyenin düşmesi orada devam mı edecek?
  • herkese eksi basmak için girmiştim baktım kalkmış artık forumada girmem eksi basamadıktan sonra ne yapayım.
    işin şakasıda bu mgsv in pcye duyurulduğunu söylemediniz mesut çeviğin haberi yok galiba

  • +- kaldirdiginiz icin tessekürler. editörleri bile eksiler hale geldik

    Alkan bey bence 2s1 onunla sunun talha cok civik yapiyor..
    ersin kilic ne zaman dönecek bu arada :)

    anonymous sansürlendi deniliyor hot bardaki baslikta yada ben mi duymadim haberi ??? videoda..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 16 Ağustos 2014; 1:24:45 >
  • program çok keyifliydi r9 ve gtx karıştı sanırım

    edit:10dk bscden mesaj atmaya çalıştım olmadı dh den attım şu siteyi bir adam edin lütfen ya giriş yaparız error verir yorum göndermez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reul -- 16 Ağustos 2014; 1:45:09 >
  • mesut bey yaşlandıkca gıcık ve çekilmez bi adam olmaya başladınız işe ilk girdiğinizdeki başarma hırsı ve zekanızın yerini huysuz ve ihtiyar bir adam kafası almış ve şu andada o şekilde davranıyorsunuz.
    +ve - bahsettiğiniz şeyler çok nadiren oluyordu genellikle en beğenile yorum gerçektem konudaki önemi vuran veya ciddiye alınması gereken noktayı ele alıyordu çok güzel bir sistemdi kimsede şikayetçi değildi kusura bakmayın.forumada çok güzel renk katıyordu.
    ak parti reklamlarından sonra bu ikinci hayel kırıklığına uğrayışım oldu.
    ayrıcayemin ederim bu satte konuya 2si1 izlemek için girmedim şu yorumlara bakıp çıkayım dedim ama şu duruma bak yazıklar olsun valla yazık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: seven_7343

    mesut bey yaşlandıkca gıcık ve çekilmez bi adam olmaya başladınız işe ilk girdiğinizdeki başarma hırsı ve zekanızın yerini huysuz ve ihtiyar bir adam kafası almış ve şu andada o şekilde davranıyorsunuz.
    +ve - bahsettiğiniz şeyler çok nadiren oluyordu genellikle en beğenile yorum gerçektem konudaki önemi vuran veya ciddiye alınması gereken noktayı ele alıyordu çok güzel bir sistemdi kimsede şikayetçi değildi kusura bakmayın.forumada çok güzel renk katıyordu.
    ak parti reklamlarından sonra bu ikinci hayel kırıklığına uğrayışım oldu.
    ayrıcayemin ederim bu satte konuya 2si1 izlemek için girmedim şu yorumlara bakıp çıkayım dedim ama şu duruma bak yazıklar olsun valla yazık.

    Merhaba,

    Zaten sorunu da bu yaratıyordu. İçeriği izlemeden, okumadan yorumlara göre yorum yazanlar nedeniyle konu raydan çıkıyordu. İçerik üzerine kurulu bir konuda sadece yorumlara bakmak yanlış bilgi almaya neden oluyor.

    Böylesi daha iyi. İçerik ile işi olmayan en azından yorumlara yorum yazmaz. Şu konuda sadece artı eksi yok diye yorum yazan arkadaşlar içerikte ilginizi çeken hiç mi bir şey olmadı?

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba,

    Bu karar BSC'e bağlı. Biz Donanım Haber olarak bunu uygun gördük.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sorunu abi ortada sorun morun yok burda önemli olan biz kullanıcılar değilmiyiz? bu site bizim için var değilmi? biz memnunsak size ne oluyor. sizin kuyruk acınız belli kusura bakmayın.
    ayrıca 2si1i iş yerinde kullaklıkla çalışırken mp3 olarak indirip dinlemiştim.
    Dier arkadaşında dediği gibi pire için yorgan yakmaya gerek yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seven_7343 -- 16 Ağustos 2014; 2:37:50 >
  • Mesut bey haddime değil ama lütfen densizlik yapanları görmezden gelin ve cevap vermeyin (720p meselesi sonyciler paramı alıyorsunuzcular) Seviyesizlerle tartışmakla malesef bir yere varılamıyor kendinizi yormanıza gerek yok.

    Sadece bizim ülke değil bu durum tüm dünyada böyle. Burada ahkam kesen ve sizi eleştiren çoğu arkadaş gerçekte sizle yüz-yüze olsalar ne eleştirirler ne de kötü söz söylerler aksine muhtemelen sefie (özçekim) falan çekilmek ister ama her ne hikmetse ortam anonim olunca yazarken hiç düşünmeden ağzına ne gelirse söyleyebiliyor. Bir insan gün boyunca ne kadar güzel söz duyarsa duysun malesef akşam yatağa yattığında o 1 tek kötü söz söyleyen o insanı düşünüyor.

    Umarım bu yazdıklarım 3-5 kişinin de olsa kötü bir yorum yapmadan önce bir daha düşünmesini sağlar ve umarım sizde her zaman ekranlar da görmekten hoşlandığımız neşeli ve güler yüzlü Mesut Çevik olarak kalırsınız.

    Saygılarla,





  • Play tuşuna basıyorum reklam geliyor. Kapatma butonuda bulunmuyor. Reklam verin tamam ama şöyle gıcık reklamlar vermeyin be Mesut abi.

    2si1 'Bastımı gider' Teknoloji ve Oyun programı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDC

    Play tuşuna basıyorum reklam geliyor. Kapatma butonuda bulunmuyor. Reklam verin tamam ama şöyle gıcık reklamlar vermeyin be Mesut abi.

    2si1 'Bastımı gider' Teknoloji ve Oyun programı




    +1
    Aynı sorun bende de oluyor.
  • Şu video mesut abinin durumunu çok iyi açıklıyor. :D

    http://www.youtube.com/watch?v=0b9rOji_PWY

    Mesut abinin gerçekten yüzüne söyleyemeyeceginiz seyleri burda yazmak büyük bir karaktersizlik ve alcaklıktır.Sizi kirletir ve böcekleştirir.(Tabi gerçekten kalpten eleştiren veya faydalı tavsiyeler verirken haddini aşanları tenzih ederim.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megalıcı -- 16 Ağustos 2014; 3:07:37 >
  • + ve - konusunu fazla abartiyorsunuz, bazi yorumlarda bunun atilan yorumun önemi ve vurgusu acisindan yararli oldugu söylenmekte fakat bu yanlis + ve - bizim yorumlari okuyup gözden gecirmemiz yerine oy alan yoruma dikkatimizi cekiyor ve sürü psikolojisine itiyordu.

    Oysaki tüm yorumlari okuyup degerlendirmek yerine ne kadar oy almis diye bakmak ve o yoruma ona göre bir yaklasim sergilemek bence cok yanlis, foruma ve yönetimdeki insanlarin tarzlarini elestirmeyi birakip biz kendimizdeki yanlislardan baslasak bence daha dogru olabilir.

    Son olarak programi gene basarili buldum espiriliydi, mizahi elden birakmayin derim



    iyi geceler,

  • 50 dakikaya yakın video hazırlanmış, herkesin derdi +, - muhabbeti. İyi olmuş bence. Çok çok fazla önem arzediyorsa bu durum, sadece + butonu koyulabilir, öneri olarak.

    Konsol kullanıcılığım, kafede arkadaşlarla kapışma seviyesinde olmasına rağmen ben de çözünürlük olayının bu derece abartılmasını gereksiz buluyorum. 720p gayet doyurucu bana göre. Aynı konsolun farklı fiyatlarla, farklı çözünürlüklü versiyonları düşünülemez mi acaba? Örneğin sırf Fifa oynamak için konsol sahibi olan arkadaşlarım var. İşin grafiğinden çok, eğlence boyutunda çok çok büyük bir kısım.

    Ayrıca ömrüm boyunca konsollarda severek oyun oynadım. Benim için tek başıma oyun oynamak hiç bir zaman keyifli olmadı. Bir arkadaşla iddialı bir şekilde kapışmak çok daha keyifli geliyor her zaman. Haftada birkaç gün -bazen daha da fazla- playstation salonuna gidip fifa oynarım, bir tane de eve alsam diye düşünmedim hiç. Biliyorum ki evde öylece yatacak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.