Şimdi Ara

2si1 '36 Taksit' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kecen bir, bu iki her kes soylemis Mesut ve Enis in cok uyumlu oldugunu birde ben ekleyim umarim uzun sure devam eder bozulmaz bu ikili
  • Eniste insanı çeken bişeyler var, şeytan tüyü var kızamıyorsun, öptüm Enis

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu forumu düzeltin az. Nerdeyse 1 haftadır gsm numaramı doğrulayamıyorum. Destekğe bildirdik geri dönende yok.

  • Mesut Bey ben m, yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama zamanında "Tüketiciler bu yükselen fiyatlara bir tepki koymalı, 2000 lira üzerinde telefon almamalı.Kendisini sınırlandırmalı" diyen kişilerden değil miydiniz? Ne oldu da 6.100 liralık bir ürünü bile sadece "PAHALI" diyerek geçiştirebiliyorsunuz? Ben de 5-6 senelik bir akıllı telefon kullanıcısı olarak ben de pahalı diyebiliyorum. Bu mudur yani yorumunuz? Siz bir editörsünüz ve perspektifinizin daha geniş olması gerekmiyor mu? Ne bileyim insanlar neden bu kadar pahalı, iphone 7'den geçmeye değer mi gibi soruların yanıtlarını beklerken çok sıradan bir yorum olmuş sadece "PAHLI" demek.

    Ek olarak %75'i vergi dediniz videoda. Bu vergi sadece Apple için mi geçerli? Note 8'in ABD çıkış fiyatı 950 dolar, İphone X'in ise 999 dolar. Arada 50 dolarlık bir fark varken Türkiye'deki fiyat farkı 1100 lira. 50 dolar fark için 1100 lira fiyat artışı söz konusu. Bu normal mi? Artı olarak Note 8 alanlara 500 liralık da aksesuar çeki hediye ediyorlar. Samsung ve Apple firmaları farklı vergilendirme kurallarına mı tabi? Bunları %75'i vergi zaten deyip geçiştirmeyi siz kendinize yakıştırıyor musunuz gerçekten?




  • Artık herkesin elinde son model telefon görmememizin sebebi alt modellerin de donanımsal ve yazılımsal olarak gayet yeterli hale gelmesi bence..Bundan 3-4 sene önce alt seviye dediğimiz modeller kasılmaktan donmaktan doğru düzgün çalışmıyordu, insanlar da madem para veriyorum iyisini kullanayım diyordu...Şu an ise tam tersi 6000 liralık telefonla yapıp 2000 liralık telefonla yapamayacağım ne var? Var olan o şey bana ne fayda sağlaycak diye sorgulyor insanlar..

    Apple o zamanlar gerçekten fark yaratıyordu, takılma yoktu, uygulama zengindi..Sadece görüntü değil işlevsel olarak da fark yaratıyordu..Şimdi ne görüntü de ne de işlevsellikte o kadar büyük fark yok..
  • Çok keyifli ve eğlenceli program yine olmuş.İnşallah Enis Kirazoğlu gitmez de böyle donanımhaber de programların da bol bol görürüz.Ve Enis Kirazoğlu Xbox one X hakkındaki düşüncelerine tamamen katılıyorum.Artık 2si 1 programları Enis ile daha da iyi oldu.Geçen haftaki de Enis ile program iyiydi,ama bu hafta çok daha keyifli program olmuş.Enis Kirazoğlu ile ilgili sürpriz programları merakla bekliyoruz.

  • Sayfayı açınca video otomatik açılıyor. Yorumları okurken diğer sayfaya geçince bir daha açılıyor. Bu nedir yaw!

    Ucuz numaralar bunlar
  • Herkese selam,

    Gökhan Yılmaz'ı arıyorum açıkçası, çok daha bizden ve samimi adamdı.

  • Talha reyizli 2si1'leri çok özlemiştim ama bu reyizin muhabbeti müthişmiş. Umarım devam eder. 2si1'leri tekrar takip etmeye başlayabilirim.

  • Şimdi herkes Enis bey'in programa renk kattığını söylemiş(bende aynı kanaatteyim) ama bu kadar farklı insanlarla program yapıp hepsinin muhabbetine ayak uyduran Mesut bey'in başarısı da takdirlik bence

  • talhayı yediniz ama enisi yedirmeyiz :)
    sakın bozmayın aynenn böyle devammmmm....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahyaardadur

    Şimdi herkes Enis bey'in programa renk kattığını söylemiş(bende aynı kanaatteyim) ama bu kadar farklı insanlarla program yapıp hepsinin muhabbetine ayak uyduran Mesut bey'in başarısı da takdirlik bence

    siteyi ayakta tutan Mesut zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışından Alışverişe KDV Yükümlülüğü Geliyor! konusunun 1 dk.. geçiştirilip atılması nasıl bir mantıktır. Bu ciddi bir konudur vergi üstüne, vergi bu yetmiyor yurt dışı alımda birde +%18 alınacak. Bu ne biçim bir ülke nedir bu mantık yeter artık.

    Yan sen en basitinden bir key alacaksın bir oyun veya bir üyelikte olur; bunu ilk önce onu satan kişinin ülkesinin eklenmiş vergisi ile alacaksın o yetmeyecek bu efsane ülkemde diyecek ki senden bende kdv alacağım baba !!! iyi yavrum al mı diyeceğiz bu ne saçmalık ya.

    Vergi vergi vergi yeter artık....
  • Pek keyifli bir programdı, elinize sağlık.

    2si1'i takip ediyorum yalnız program 2 gün önce yüklenmiş olmasına rağmen bana bir bildiri gelmedi. Acaba geldi de ben mi görmedim diyeceğim ama son bildiriler listesine bakıyorum, Mobilite programı geçmiş bildirilerde görünüyor, ancak 2si1 yok. Aç/kapa yapınca düzelir belki diye takipten çıkıp tekrar takibe aldım bakalım. Bildiri gelmeyen başkaları var mı?
  • Çok keyifli bir 2si1 di yeni arkadaş cidden renk getirmiş ve programın eğlencesini arttırmış. Talha Aynacı varken sürekli izlerdim gittiğinden beri tek tük ama tekrar devamlı izleyecek gibiyim.

  • Mesut 2si1'de yayın yaptığı kişiler ya program'dan yada BSC'den ayrıldı..
    Enis eğlenceli kişilği ile bu sefer 2si1'den Mesut'du gönderebilir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 23 Ekim 2017; 10:27:28 >
  • 51:47 hareketi başkaları da gördü mü
  • Hiçbir 2si1 programını tam olarak izlememiştim. Enis geldiğinden beri bu alışkanlığı kazandım. BSC'nin başına Enis Kirazoğlu geçsin!

  • Güzel program olmuş.Tebrikler.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.