Şimdi Ara

23 gündür bitmeyen nakil işlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Okulun bitmesi ve eve dönüşümden sonra, yaz tatili boyunca kalan taahhütü kullanmak amacıyla sahip olduğum internet hattını eve taşıtmak gibi bir gaflete düştüm. 16 haziran günü başvurumu yaptım. 19 hazirana randevu verip beni ektikten sonra 21 haziranda ekipler evimize teşrif etti. Hattı kontrol edip etkin hale getirdiklerini söyleyip gittiler. Yarım saat içinde internet ışığım da yanmaya başlayınca kurulumu tamamlayıp rahatıma bakmayı planlıyodum. Ama işte öyle olmuyormuş! Kurulumu hallettikten sonra hatalı port servisi uyarısı almaya başladım. Aklıma gelen bütün yolları denememe rağmen hiçbir şekilde bu hatadan kurtulamadım. Sonunda vazgeçip müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdiğimde 1 hafta süre içinde hattımın aktif hale geleceğini ve sadece beklemem gerektiği söylendi. Tamam deyip 1 haftanın dolmasını bekledim. 8. Gün sorunum hala devam ediyordu, m.hizmetlerini arayıp sorunun devam ettiğini belirttim. Bu sefer de 1 haftalık süreç ortalama bi rakam, maksimum 15 gün içinde transfer gerçekleşmiş olur dendi. 15 gün dolana kadar her allahın günü defalarca arayıp şikayette bulundum ve bi şekilde geçiştirildim. Tahmin ettiğiniz gibi 15 gün geçtikten sonra da değişen bişey olmadı. Taşıttığım ilin ve şu an bulunduğum ilin-hatta ilçelerin de- ttkom merkezlerini arayıp durumu izah ettim ama ilgilenen olmadı. An itibariyle tam 23 gündür hattımı aktif hale getiremediler. Bugün nakli iptal ettirip yeniden nakil başvurusu yapmayı düşündüm ama öyle bi dünya da yokmuş. Yine arıza ve şikayet kaydı oluşturup sorunumun en hızlı(!) şekilde çözüleceğine dair telkinler alarak kapattım telefonu. Bu geçen ve hala artmakta olan süreçte internet hizmetimden yararlanamama rağmen hala yüzsüzce fatura gönderen ttkom ettiğim bütün küfürleri hak ettiğini kanıtlamış durumdadır. Şimdi sevgili forum üyeleri, kimi kime şikayet edeyim, benim mağduriyetimi kim nasıl giderecek, daha da önemlisi ben internete ne zaman kavuşacağım da kullanacağım, hakkımı nerde ve ne şekilde aramalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Benim nakil 50 gün sürdü. Üstelik beceremedikleri için geri eski adrese bağlamışlar. Haber verme ihtiyacını bile duymadılar.
  • twiter'da @turktelekomdestek'e yaz. Genel merkezden hemen ararlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagdas70

    Benim nakil 50 gün sürdü. Üstelik beceremedikleri için geri eski adrese bağlamışlar. Haber verme ihtiyacını bile duymadılar.

    Üstad mı diyeyim ne yapayım, büyük geçmiş olsun valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagdas70

    twiter'da @turktelekomdestek'e yaz. Genel merkezden hemen ararlar.

    Bunu söylemişlerdi de pek takmadım açıkcası ama deneyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda yetkili bulamazsın şu altaki adrese üye ol yalnız şuanda sorun var düzeltirler yakında Tüketici şikayeti yaz
    yalnız abonelik senin üstüne olmalı 4 gün içinde geri aranırsın sorunu çözerler emin ol

    https://tuketici.btk.gov.tr/tr-TR/Anasayfa
  • Tekno moomce kullanıcısına yanıt
    üyeliğim var ama bu aralar sitede bi sıkıntı var sanırım, o yüzden şikayet oluşturamadım buradan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.