Şimdi Ara

21 yaşındayım ve hala sevgili bulamadım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet 21 yıllık hayatım boyunca hiç sevgili elde edemedim.
    Ankara'da 19 yıl boyunca yaklaşık 5-6 kişiden hoşlandım, ancak sevgili elde ettikleri için açılamadım.

    2 senedir lanet olası düzce'de kız elde edemiyorum. Güzel kız sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Beğendiklerim çoktan kapılmış oluyor ve yine hayal kırıklığına uğruyorum.
    Sonra tinder gibi uygulamaları denedim. Ankara'da tam sıfır match aldım sıfır! Ben sağa kaydırdıkça hayal kırıklığım devam ediyor.

    Son 6 Aydır psikolojim bozuldu. Çalışkan birisi iken, dersleri boş vermeye başladım.Sürekli intihar etmeyi düşündüm. Lol'e, cs:go'ya başlayayım dedim, onlar da çözüm getirmedi.

    Kendimi berbat bir yerde oldukça yalnız, ıssız ve bitkin hissediyorum. Benim sizce neyim eksiktir şu hayatta? Benim neleri değiştirmem gerekmektedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Nasıl mutlu olabileceğini belki yanlış şeylerde arıyorsundur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 match almayi istesen de basaramazsin bence uygulamayı kullanmadım ama baya insan var bunu kullanan. Bir yerlerde hata yapiyorsundur olayın tipsizlikle alakası yoktur bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla takma kismet isi bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu takıntı haline getirdiğin için olumsuz düşünüyorsun. Kendine şöyle bir hedef koy okul bitene kadar hiç kız arkadaşım olmayacak ve not ortalaması .... olacak diye. O zaman psikopatin biri sen istemeden gelip seni bulur ve hayatını mahveder zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili elde etmek ne kardeş ilk bundan kurtul. İşi akışına bırak. Sen özgüvenli bakımlı güçlü erkek ol kızlar gelir seni bulur zaten merak etme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kafayla bırak sevgili mevgili! Kıza hayatı zehir etme!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GangstaBop

    Bunu takıntı haline getirdiğin için olumsuz düşünüyorsun. Kendine şöyle bir hedef koy okul bitene kadar hiç kız arkadaşım olmayacak ve not ortalaması .... olacak diye. O zaman psikopatin biri sen istemeden gelip seni bulur ve hayatını mahveder zaten.

    + sonsuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Sevgili elde etmek"

    Yeni nesil aşk tabirleri işte. Sevgili elde edersin 1-2 ay sonra ayrılırsın falan filan. Çıkarlarınız uğruna takılırsınız işte. Elde etmek budur.



    Hayatında başarılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşver. biz bulduk da nooldu. hep hüsran. en iyisi tek tabanca takılmak.
  • hocam tek tabanca da takılsanız en azından şarjörü yenilemek lazım. öbür türlü tabanca tutukluk yapar, nişan alma kabiliyetiniz düşüşe geçer yanlış mı? namluyu nereye doğru tuttuğuna dikkat etmek lazım bu hayatta.

  • Bir kız arkadaşının olması ilk zamanlarda iyidir fakat daha sonra senin için prangaya dönüşür ,darbeler alırsın darbeler vurursun sürekli bir döngüdür, sonunda yorulursun ve 22 yaşında 70 yaşında hissedersin kendini. Kısaca sen baya şanslısın birader hiçbirşey için acele etme
  • Düzcede hangi bölümdesiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gandalff

    hocam tek tabanca da takılsanız en azından şarjörü yenilemek lazım. öbür türlü tabanca tutukluk yapar, nişan alma kabiliyetiniz düşüşe geçer yanlış mı? namluyu nereye doğru tuttuğuna dikkat etmek lazım bu hayatta.



    hiç bişey olmaz hocam. paralı askerler var. arada onlara uğra. tabancaya verirler ayarı. bi tabanca ayarı için karı dırdırı çekilmez. yeter ki sen *msalak olma.. her karıya sarkma. cool ol. illa düşürürsün bi tane.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 24 Ocak 2017; 13:49:28 >
  • Sevgili kelimesini yeniden tanımlasana bi. Sevgili dediğin insanı sen seçiyo musun öyle? ve seçerken de ilk baktığın şey güzellik mi? sen geröçekten sevgili mi arıyosun yoksa üniversitede bir iki dönem koluna dolamalık güzel bi kız mı?
    birisiyle tanışırsın en başta, yavaş yavaş arkadaş olursun, zaten kişiliğini sevdiysen iyi bi arkadaşın olur. onunlayken için de kıpır kıpır oluyosa sevgilindir. kız çirkin olsa bile sana güzel gelir o noktadan sonra zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.