Şimdi Ara

21 Nisan - Banko ve Sürpriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sadece deneme amaçlı bankoya 20 sürprize de 5 lira atılmıştır.. maksat paylaşmak, seçip de oynayabilirsiniz...

    BANKO
     21 Nisan - Banko ve Sürpriz


    BAYERN-PORTO: Porto kapalı savunma yapacaktır, Bayern Münih ilk yarıda gol bulsa bile 1,5 üstü olmayacağını düşünüyorum.

    BARCELONA-PSG: Dostlar bu iki takımın 1996'dan beri aralarında yaptığı 9 maçın 8'i gol var olmuş. Günümüze bakarsak da 2012'den bu yana 6 maçın 6'sı da gol var. Ben kesinlikle karşılıklı gol olacağını düşünüyorum, skor tahminim 2-1 barcelona.

    EFES-MADRID: Efes iki maçın da ilk yarılarını iyi oynadı. Bugün de öyle olacağını düşünüyorum. Hatta ben bugün Efes'in kazanacağını düşünüyorum. Madrid seriyi uzatmak istemeyecektir ama Anadolu Efes en az madrid kadar iyi olduğunu iki maçta da gösterdi. Sert savunma olacağı kanaatindeyim 80-80 barajını bulması çok zor. Kafa kafaya gidecek bu maç 160 yüksek bi skor olmuş toplamda. Alt olur.

    SÜRPRİZ
     21 Nisan - Banko ve Sürpriz


    BLACBURN-MILWALL: Milwall'un her türlü puan alması gerekecek. Onlar için 3 puan ilaç 1 puan da fena olmayacak. Rakiplerinin hiçbir hedefi yok. Öncelikle 3 puanı isteyeceklerini düşündüğüm için gol atacaklarına inanıyorum. Blackburn de iddaasız, rahat bir futbol sergileyecektir. 3,5 üstü denenir.

    BAYERN-PORTO: Bayern'in en az 2 hatta belki 3 fark atması gereken bir maç bu. Yapmak zorundalar ve zorunluluk çoğu zaman doğru sonucu getirir. Yine de kolay değil.

    MINEROS - HURACAN: Mineros'un hiçbir iddaası kalmadı grupta. Son maçlar oynanıyor. Puan durumu Univ 9, cruzerio 8, huracan 7. Cruzerio-univ maçında cruzerio yenilirse huracana beraberlik yetecek fakat bu riski göze alamazlar çünkü Cruzerio evinde mutlak favori. Huracan da iddaasız rakibini deplasmanda yenerek işi garantiler. Handikap olacağını düşünüyorum ancak banko olarak kesinlikle 2 öneririm.

    EFES-MADRID: Bu maçla ilgili yorumumu yukarıda yaptım zaten. İkinci yarı da en kötü ihtimal kaybetse bile handikabı vermeyeceğini düşünüyorum.

    Bol şans herkese.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nGo -- 21 Nisan 2015; 19:47:44 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.