Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (4. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir (1 Mobil) - 20 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
7.808
Cevap
523
Favori
555.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • soul_spear S kullanıcısına yanıt

    Buna cevap veren arkadaş mesajı silmişsiniz sanırım. Teşekkürler yinede menüyü inceledim.


    mb.maxxroyal.com
    DigyBares
    https://mb.maxxroyal.com

    Maxx Royal 'e ekim ayı başında gidecektim ama alkol olayı yüzünden vazgeçtim.


    Blue Label ve Chivas 25 bile Concept fotoğrafında yer alırken menülerin hiçbirinde yer almıyor. Bu tarz durumlarda ne yapıyorsunuz vaat edilen ile sunulan arasında inanılmaz fark var?


    + Yerli şarapların en ucuzlarının ücretsiz verilmesi skandal olmuş resmen inanamadım. Çoğu yerli şarap paralı böylesine bir otel için hiç beklemiyordum.


    Port Nature de bile Blue Label veriyorlar ve Maxx Royal'in 3 te 1 fiyatı otel.





  • soul_spear S kullanıcısına yanıt
    Link paylaşınca açılmıyordu o yüzden resim yüklemiştim ama resimler de sayfayı çok büyük oldukları için işgal etti hocam o yüzden kaldırdım. Özelden yazdım size.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 5 Eylül 2023; 19:24:33 >
  • @erdsavas


    Cullinan bu konuda daha iyi gözüküyor, belki ilginizi çekebilir dedim


    2024 F/P Otel Fırsatları
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

    Alkol harici içecekler kutuda veya şişede servis ediliyo mu hocam. Kapalı dondurma veriliyomu magnum vs. Alkol kullanmadığımız için bari bunları kalitede tüketelim diyorum :)

  • Yerimizi alalim
  • Merhaba bu sene bebek beklediğimiz için tatile gidemedik. seneye eylül basında 6-7 aylık bebek ve 11 yasında kızımızla gidip rahat edebileceğimizi bebek-cocuk dostu otel tavsiyeleriniz nelerdir? alkol kullanmıyoruz yemek kalitesi, oda genişliği ve cocukların rahatı önceliğimiz. voyage sorgun önerileri gördüm ama otel sanki biraz eskimiş gibi. daha önce sueno deluxe tecrübem vardı acıldıgı yıl ama simdi hızmet kalitesi dusmus galiba. butce olarak 60-70 k yı zorlarız erken rezervasyonda

  • getbusy06 kullanıcısına yanıt

    Gözünüz aydın şimdiden 2024 F/P Otel Fırsatları Direkt otel olarak değil, ama size şöyle bir tavsiyem olacak müsaadenizle. Otel seçenekleri arasında mümkünse kalacağınız oda tesisin havuzuna sıfır şekilde konumlanmış şekilde olursa örnek vermek gerekirse nirvana otellerinin sedir evleri gibi, o zaman bebeği rahatlıkla odada serin bir şekilde bırakabilir ve yanına bebek telsizi koyarak sizde havuza girebilirsiniz. Böylece hem sıcaklarda bebek perişan olmaz, hem de sizin aklınız kalmadan yüzüp vakit geçirebilirsiniz.



    2024 F/P Otel Fırsatları




  • MadMen kullanıcısına yanıt
    Resimlerde şişede bira verdiğini gördüm kapalı şişe meşrubat görmedim, algida kapalı dondurma dolabı var. Ben resimleri ve qr menüleri inceleyerek aldım, öğrenmek istediğiniz daha fazla konu için otelden bilgi almanızı tavsiye ederim yanlış cevap vermemek adına.
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

    Tşkler hocam. Fiyat fena değil gibi ama ets den bonus avantajları 12 taksit vs durumları olurmu acaba diye düşündüm. Bide iptal sigortası çok önemli. 2 defa başıma geldi paramı kurtardım. Oyüzden dedim acaba beklesemmi diyorum. Listeme aldım tşk ederim

  • 2024 yaz fiyatları öylesine fiyatlar mı yoksa erken rezervasyon indirimli fiyatları mı?


    Barut Hemera fiyatları nispeten daha iyi diğerlerine göre sanki.

  • getbusy06 kullanıcısına yanıt

    çocuk küçükken ben sueno beach side'ye gidiyordum. Göl evleri giriş kat odalarından tuttuğunuzda hem odadan bir kaç adım sonra havuza girebiliyorsunuz, hem de bebek hep göz önünde oluyor. göl evlerinin kendi barı da olduğu için, hiç kalabalığa karışmadan sakin ve dertsiz tatilinizi yapabilirsiniz. son gittiğimde otelin tadilata ihtiyacı vardı, onu da göz önünde tutun ama.

  • Dikkatimi çeken konu özellikle Egede otellerin %90 fazla otel çok eski yapıda kaldı ve renovasyon yapılmadı otele bi gidiyorsun 30-40 yıl önce yapılmış odanın yerlerini bile değiştirmemişler bi tuvalet yenile geç bu en pahalı otelde bile bu vaziyette .
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt

    Bununla ilgili daha net bir açıklama var mı acaba? Ben baktım ama bulamadım. Taksitsiz veya en fazla 2-3 taksit olursa iç turizm sanırım 90% oranında düşer.

  • yahyace Y kullanıcısına yanıt
    Fiyat düşüşüne etkisi olsa kabul ama zaten yabancılar doldurur çoğunlukla bizim boşlukları
  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt

    TL dolar karşısında aşırı değerli olmaya başladı. Eğer yılbaşına kadar doları bu seviyede tutmaya devam ederse MB, enflasyonun bu kadar yüksek olduğu ülkede dolar bazında bile otel fiyatları uçacaktır. Bir de airbnb konusu var, yabancılar hiç de azımsanmayacak kadar sayıda ev kiralama yoluna gidiyorlar. Avrupalı turistlerin genel tercihi ev kiralama yönünde. Rus ve arap kökenli turistler daha çok her şey dahil otelleri tercih ediyor. Otelcilerden gelen baskılar sonucu hükümet airbnb ile ilgili bir düzenlemeye gider mi bilemiyorum. Ama en kötü senaryoda diyelim ki yasakladı airbnb'yi, otellerin fiyatları ve doluluk oranlarına çok büyük etkisi olabilir.

  • yahyace Y kullanıcısına yanıt
    Kişisel ön görüm çünkü enflasyonu dizginlemek için para harcamayı engelemeye çalışacaklar ki geçende y.dışı otel-tur için kredi kartı taksitli ödemeleri engellemeleri bunun habercisi bence.
  • Kirman calyptus resosrt otelde 8-12 nisan 2 yetiştkin 2 çocuk(8 yaş) aile odası 26,400 lira bir ücret çıkarıyor. Daha önce bu ptelde deneyimi olan yada fikir vermek isteyen varmı? İlk tatil deneyimimiz ve bu yıl iki tatil yapmak istiyoruz. Başlangıç için idealmidir?

    Beklentimiz;
    çocuklar için aktivite
    Yemeklerin standart ayarda olması
    Isıtmalı kapalı havuz

    Beklentimizin olmadığı;
    Alkol kalitesi
    Deniz
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt

    Valla onda amaç para harcamayı engellemek miydi, yoksa yerli turist yurt dışına gitmesin ve yurt için de tatil yapsın diye miydi bilmiyorum tabi. Sizin dediğiniz gibi de olabilir. Ama şu bir gerçek, 2024 yılı 2023 den daha zor geçecek gibi duruyor maalesef :(

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.