Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.972
Cevap
530
Favori
568.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • siriusblack2051 S kullanıcısına yanıt
  • st1989 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bu tatil için uçak bileti almamıştım kendi aracımızla gittik,dolayısıyla transfer kullanmadık.
  • matt M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam,
    Şu anda Güral otellerinde o dönem için çok güzel kampanya var.4 gece kal 3 gece öde ( 26 Nisan - 31 Mayıs arası geçerli)
    Bu kampanyayla birlikte

    Güral Belek 25.855
    Güral Tekirova 29.685

    denk geliyor.Sizin danıştığınız 2 otel için benim tercihim Sueno olur sebebi ise tamamen kum deniz ve import orjinal alkoller.Sizin önceliğiniz bunlar değilse fiyattan dolayı Mirada Del Mar'ı da tercih edebilirsiniz.Ancak bana 4 otel arasında en mantıklısı Güral Belek geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 15 Nisan 2024; 14:47:49 >
  • Merhaba eşimin hesabından yazıyorum
    Eftalia ocean ıcın bakıyorduk
    2yetişkin 2 cocuk
    Hazıran sonu 4gece 26 bin (800dolar) olarak fiyatlandırması var
    Internet sıtesınde
    Ama telefonla arayınca 38 bin diyorlar ve ınternet sıtemızde satıs yok
    Fıyat bılgısıde bulunmaz dedıler

    Eşim bu siteden bakıyor dolandırıcı fılan olabılırmı

    https://reservation.eftaliahotels.com/tr/ors/eftalia-ocean/

    Eftalıa oceandan yer ayırtan varmı acaba?
  • fairboy F kullanıcısına yanıt
    Şu an fiyat vermiyor
    Herhalde güncellemeyi unutmuşlar
    Şimdi de kapadılar
  • 2024 F/P Otel Fırsatları

    Dolandırıcı siteler var markamızı kullanan dikkat edin demişler kendi sitelerinden.
  • fairboy F kullanıcısına yanıt

    Sahte gibi duruyor hocam. EFTALİA HOTELS - RESMİ WEBSİTESİ (eftaliahotels.com) kendi sitesi. Buradan girince rezervasyon bölümü göremedim ben zaten.

  • erdsavas kullanıcısına yanıt

    Tamam teşekkür ederim bende oyledir dedim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rhaegar_Targaryen

    Sahte gibi duruyor hocam. EFTALİA HOTELS - RESMİ WEBSİTESİ (eftaliahotels.com) kendi sitesi. Buradan girince rezervasyon bölümü göremedim ben zaten.

    otel ve tarih seçince oluyor

  • Herkese merhaba,

    Havaların çok güzel gitmesi sebebiyle eğer düşünen olursa 23 Nisan'ı birleştirerek 4 gecelik çok uygun ve kaliteli oteller var şu anda.4 gece kal 3 gece öde konsepti özellikle.

    20k altı f/p oteller
    *Tui Blue Palm Garden 16.744₺
    *Sherwood Lara 20.187₺
    *Akka Alinda 18.865₺
    *Sherwood Dreams 17.192₺

    15k altı f/p oteler
    *Orange County Belek 12.400₺
    *Utopia World 13.174₺ (günün fırsatı)
    *A good Life Utopia Family 13.225₺
    *Utopia Resort 13.776₺
    *Utopia Beach 13.409₺
    *Mukarnas 14.512₺
  • fairboy F kullanıcısına yanıt

    Sizin yolladığınız sitede çıkıyor, bu yolladığım link resmi web sitesi buradan rezervasyon göremedim ben.

  • ocean otel seçip biraz aşağı inin tarih vs seçin

  • Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt

    Tamam son aşamada sorun cıkıyor . Teşekkür ederiz

  • Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt

    Hocam otel bizi memnun edecek gibi, teşekkür ederim link için :)

  • siriusblack2051 S kullanıcısına yanıt
    Bence de memnun kalırsınız hocam Gürallar kaliteyi bozmazsa güzel oteller.
  • Ben otelleri dönemsel olarak değerlendirmeyi doğru buluyorum. Örneğin nisan ayında çok memnun kalınan otel temmuzda kalabalıkta memnuniyetsizlik yaratabiliyor. 6-7 senedir nisan ayında açık ısıtmalı havuzu olan otellere gidiyorum. Nisanda beğenirsem daha sonra fiyat durumuna göre yazın da değerlendiriyoruz.

    Yaz fiyatı şuanda voyage sorgun’un üzerinde yazın voyage sorgun’u tercih ederim fakat seneye erken rezervasyonda bakacağım otellerden birisi oldu kesinlikle.

    Bayram tatilinde 4 gece liberty lykia’da konakladık. Ödediğimiz para 19.200 TL. Hiç risk almayıp 50.000’e voyage belek’e mi gitsek dedik ama nisanda değmez deyip kumar oynadık.

    35.000 civarına selectum almaya niyetlendim fiyat artınca vazgeçtim ve lykia aldık. Normalde nisan-ekim açık otelleri tercih etmemeye çalışıyoruz. Çünkü yıl boyu açık olan oteller daha kaliteli hizmet veriyor.

    Gelelim liberty lykia’a. Bu dönemde gittiğimiz oteller içerisinde voyage belek arkasında 2. Sıraya koyarım. Güral tekirova’dan yiyecek olarak üstte, titanic deluxe belek’ten üstte. Sueno belek son sıraya gelir.

    Açık ısıtmalı havuz var ve ısısı yeterli. Biz kullandık, çok fazla çocuk da kullanıyordu. Kids paradise diye bir alan yapmışlar çok değişik kaydıraklar var yaş gruplarına göre bizde çocuk olmadığından bilmiyoruz ama çok eğlenceli görünüyordu.

    Odayı bayramda otel %100 olmasına rağmen delux bahçe manzaralı geniş odaya upgrade ettiler. (Standart oda 19.200’dü, delux bahçe manzaralı geniş oda 30.000 civarıydı. %50 fark var. Bunun sebebi de otele 10.30 gibi giriş yaptık saat 2’de oda hazır olmamıştı resepsiyona gittiğimizde 10 dk bekletelim eşiniz hamile geniş odaya aktaracağız dediler. Otel alanı geniş olduğundan ve oda uzak sayıldığından (bize göre uzak değildi) size buggy desteği sağlayabiliriz dediler ama biz istemedik. Odadan ortak alanlara gelip giderken buggy ile alıp bırakalım dediler gerek yok dedik. Ki bundan çok daha uzak alanlarda kaldığımız oldu. Mesafe uzak değildi. Normalde odalar eski yazıyor tripadvisorda vs ama kaldığımız oda tarafı bu sene yenilenmiş. Biz eskilik görmedik.

    Yiyecek, içecek tarafında lezzetsiz bir yiyeceğe denk gelmedik. Çok çeşit ve hepsi lezzetliydi denediklerimiz. Alkol konusunda bira hariç tatmin edici. Efes ve efes mal harici şişe bira yok. Alkolsüz içecekler premix’ten veriliyor fakat kutu isterseniz veriyorlar. Pastane ürünlerini beğendik.

    Denizi tabi bu mevsimde denemedik ama 650 metre sahil var baştan sona yürümesi 10 dk sürüyor. Otel alanı çok geniş ve yürümeyi sevmiyorsanız, komplike tesis arıyorsanız burası size hitap etmez. Otel dağın dibinde ve denizde kayalar var. Yalnız denizin bir tarafına bebek koyu adını verdikleri bir alan yapmışlar ve dalgasız şekilde çocukların denize girebileceği bir alan oluşturulmuş. Otel ölüdenize 3 km mesafede. Gün boyu babadağdan atlayan paraşütler üstünüzden geçiyor. Otelin önüne de inenler vardı.

    Otel içerisinde eski j9 minibüsleri ring yapmışlar. 20 dk’da gir reception, ana restaurant, sonsuzluk havuzu, ısıtmalı havuz arasında ring servis yapıyorlar. 20 dk’da bir diyor ama yoğun dönem olduğundan 10’da bir falan çalışıyorlardı.

    Arrna adı verilen ücretsiz a la carte’ı kullandık. Ets’de ücretsiz yazmıyor ama girişte ücretsiz ve odanız hazır olunca hemen rezervasyonu yapalım dediler ayarladılar. Çok ana restauranta göre kalite farkı hissetmedim ama manzarası güzeldi. Bu arada otel restaurantı denize sıfır şekilde manzaralı. Masa bulamama sorunu yaşamadık, geniş bir restaurantı var herkes giriş alanda kümelendiği için o alan kalabalık fakat diğer taraflarda yer bulunuyor.

    Odada küçük bir olumsuzluk yaşadık büyütecek bir durum olmadığından üstüne gitmedik. Oda yeni yapıldığı ve ilk konaklayan olduğumuz için tavandan tuvalette köpük gibi bir şey düştü. Hafif sert fakat kafaya vs gelmediği için sorun etmedik. Doktor yönlendirelim vs dediler ama ihtiyacımız olmadığını söyledik. Geldiler ve biz yemekteyken tamir ettiler. Tuvalette oturan birinin kafasına sivri yeri gelse sıkıntı olabilirdi fakat büyük bir şey yaşamadığımızdan problem yaratmadık.

    Son gün geç çıkışı problem etmiyorlar. Ben 4 gibi çıktım, odayı teslim ettikten sonra duş alınabilecek yer yapmışlar orada duş alarak çıkış yapılabiliyor.

    Sorunuz varsa cevaplayabilirim. Hatırladıklarım bu kadar.


    2024 F/P Otel Fırsatları
    2024 F/P Otel Fırsatları
    2024 F/P Otel Fırsatları
    2024 F/P Otel Fırsatları
    2024 F/P Otel Fırsatları
    2024 F/P Otel Fırsatları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 15 Nisan 2024; 18:50:45 >




  • eftalia 4 gece 5gün aldık bakalım 36bintl haziran sonu

  • 25-29 Ağustos Barut Goia'ya, 30 Ağustos-2 Eylül arası ise Sailors Beach Club Hotel'e rezervasyon yaptırmıştım. İkinci otelden tüm gün yararlanabilmek için ise 29 Ağustos gecesi için ETS üzerinden Şubat ayı içinde Rega otelde aile odası rezervasyonu yaptırmıştım.


    Bugün ETS'den arayıp Rega Otel'in rezervasyonu onaylamadığını ve rezervasyonumu iptal edeceklerini söylediler. Alternatif otel olarak da Lunay Hotel'i önerdiler. Rega Otel'in google puanı 4.8, Lunay'ın ise 3.5. ETS'deki oteller arasında google'da puanı en düşük olan otel.


    Bunu söylememe rağmen başka hiç bir alternatif sunmadan rezervasyonumu iptal ettiler.

  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Anlatımınızdan sonra liberty e gidesim geldi.
    Temmuz 2 yetişkin 2 çocuk 130k lar çıktı.😞
    Nisan ayı için gidip memnun kaldığınız diğer otellerden de bahsederseniz seneye erken rezervasyon döneminde radarımıza alırız.
  • 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.