Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.905
Cevap
379
Favori
629.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt

    rixos ve voyage bence

  • Arkadaşlar önümüzdeki hafta zorunlu izin yapıyorum, azura delux veya sherwod lara hakkında deneyim ve düşünceleriniz nedir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba gecen yil somestride gittiniz mi bir yere ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt

    Hocam geçen yıl değil de bu sene şubatta sömestr da Titanic Mardan Palace a gitmiştim. Bu ay yine gitmeyi planlıyordum ama izinler uyuşmadı yine sömestr a planlıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windmark kullanıcısına yanıt
    Neden?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kıbrıs herşey dahil uçak vs 10.000 TL 2 gece ,iyi fiyatmi? 5*

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hangi otel ve Tarihler nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ocak sonu şubat başı Antalya bölgesinde onerebileceginiz f/p oteli var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar granada luxury okurcalar ve hemen yanındaki botanik otel arasında kaldım. Sizce hangisi saha iyix hangisini seçmeliyim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Hocam kışın oteller nasıl olur? Yani genelde yaz aylarında gittiğim için merak ettim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serdenboduroglu kullanıcısına yanıt

    Hocam üst düzey oteller yaz kalitesini kışında devam ettiriyorlar. Titanic mardan palace in konuşuyorum yazın neyse kışında onu yaşadım. Deniz hariç dışarıda içeride ısıtmalı havuz vs çocuk etkinlikleri kışın daha fazla olabiliyor aileler kafa dinlesin diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Daha önce termal otelde tatil yapmadığım için yılbaşını termal bir otelde geçirmek istiyorum. Bölgeye yakın olmamız nedeniyle Denizli Karahayit termal otellerinden birini seçmeye karar vermiştik ancak çoğu otel dolu görünüyor. Dolu görünen bazı otelleri telefonla aradığımda ise müsait yer olduğunu söyleyip çok yüksek tutarda ücret çıkartıyorlar. Aynı aileden üç yetişkin konaklamayı düşünüyoruz. Otel tavsiyesinde bulunabilecek var mı acaba?
    Bölgede en konforlu otelin Doğa Termal Otel olduğunu öğrendim. Telefonda sorduğumda iki gece üç kişi için 16.000Tl ücret çıkarttılar. Pamukkale Ece Otel gibi ortalama oteller ise 7000Tl civarından fiyat çıkartıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, hayli uzun uzun tecrübemi aktarırken dh mobil uygulaması kapanıp tüm yazdıklarımı silince sinirlenip bırakmıştım bir kenara.


    Öncelikle şunu belirteyim, odaya döndüğümüzde oda yeterince temizlenmişti. Yeterincenin altını çiziyorum, şayet dolap içleri hayli tozluydu eşyalarımızı bavuldan çıkartmamayı tercih ettik bu nedenle.

    Parkelerin ne kadar temizlerlerse temizlesinler çıkmayan tozlu bir görünümü vardı.


    Banyo alanı biraz eskimiş olsada temizlendikten sonra sıkıntımız olmadı.

    Banyo kısmı ufak olmasada, kötü bir yerleşim yapıldığı için duşakabin ince uzun bir şekilde yapılmış. Bundan dolayı. Biraz enine cüsseli, 95+ bir kiloda yada çocuğunuzu yıkayacaksanız rahat edemeyeceğinizi belirtmeliyim. Daha güzel tasarlanabileceğini umuyorum.


    Yatak hayli yıpranmış, şimdiye kadar kaldığımız en kötü yataktı, ki bu yatak karşılaştırmanın içinde asker koğuşundaki yatağımda vardır. Değişiklik istemedim, takılmadım o saatten sonra diyeyim.


    Odanın içinde bir mini mutfak alanı bulunmakta, kullanılmıyor.

    Geniş bir balkonu var, 3, 4 parça asabileceğiniz bir askıda bulunuyor.

    Oda aydınlatması konusunda şimdiye kadar hiç beğendiğim bir otel olmadı, keza buradada aynı düşüncedeyim, sarı ve düşük güçte kalıyor. Loş değil ama aydınlıkta değil.


    Yemekler;

    Her gün kırmızı beyaz et ve su ürünleri vardı. Izgara ve sulu yemek sebze çeşitleride vardı her zaman.

    Restoran kısmı self servis ancak içecekler konusunda personeller boşa çıktıkça gelip isteğiniz olup olmadığını soruyor ve destek oluyorlar.

    Ala carte tarafı var, fix menü şeklinde servis yapıyorlardı, fix menü içeriğide açık büfe ile bir farklılık göstermiyordu zira. Ancak kargaşadan biraz uzaklakşmak isterseniz tercih edilir belki. Önceden bilgi vermeniz gerek sürekli açık değil.


    Atıştırmalıklar;

    Pool barın bir yanında snack bar öbür yanında gözleme alanı var. Gözlemeci teyzemiz kendi içinde bir işletme gibi kendi kuralları var. lezzet olarak eder diyebilirim. Snack bar tarafında salata, makarna, burger ve pizza bulunuyor. Garson arkadaşlar yemekler için sipariş alıyor, içecekler konusundada boş oldukça yardımcı oluyorlar.

    Pizza ve burgerler güzel diğerlerini denemedim..


    Pool bar tarafında sıklıkla tüketilen ürünleri bulmak mümkün. Ancak belirli bir viski vb istiyorsanız iç alandaki bara gitmelisiniz.

    İki barda kahve konusunda son derece başarısızlar. En büyük nedeni, çekirdek yerine granül kahve otomatı kullanılması. Burada granül olarak nescafe clasik gibi ısıl işlem ile üretilen granüller kulanılıyor gibi. Bu kahvelerdede maalesef belli bir fiyat skalasının altına indiğiniz zaman süt ve hatta şurup ile dahi dengelemek mümkün olmuyor. Dolayısıyla kahve konusunda sınıfta kaldı.

    Alkollü kokteyllerde ise taze ürün kullanımı çok az. Limon nane dışında birşey kullandıklarını görmedim. Böğürtlen çilek şeftali vb.

    Şekerli, şuruplu kokteylleri çok sevmediğim için denemek için menülerindeki 6 7 çeşit kokteyli denedim ancak genel olarak gündüz saatlerinde mojito/bira şeklinde döndüm.

    Kahvaltı sonrasında meyve barı yine snack bar yanındaki bir dolaba taşınıyor. Akşama dek istediğiniz zaman gidip alabiliyorsunuz. Pek ilgi görmüyor, bitince yenilenmiyor, ancak boşta kalmıyor.



    Tatilin devamında şezlong kıtlığı devam etti maalesef. Sandalyelere serilenler oldu her gün. Şemsiye konusundada biraz artış şart.


    Çocuk tarafında öyle bırakayım kafamı dinliyeyim gibi bir etkinlik klüp benzeri aktif bir yapı yok bir yer var ama çok faal değil. Akşam toplayıp sahne etkinliği yapıyorlar bir iki saat kadar o vakitte sizler yanında oluyorsunuz.


    Havuzdaki dönerek inen kaydırak 2. gün arızalandı. Sonrasında bir kaç kez müdahale ettiler ancak çözülemedi.

    kaydırakların düşülen yer bir miktar daha sığ, daha çok cocuklar için anlayacağınız. Özledim bir iki kullanayım dedim bende o kadar. Çoğunlukta benim gibiydi zaten çocuğu ile kaymıyorsa kullanan yaşça büyük kimse yoktu.


    Havuz suyu ilk gittiğim gün çok bulanık ve kirli idi ancak sonraki her akşam temizlendi. Ancak havuz derzler ve taşlar çok eskimiş, hemen havuz yanındada çam ağaçları olunca çam iğneleri düşüyor ara ara. Genel olarak rastladıkça kenara atınca yüzenler temiz kalıyor. Arada çok gözüne batarsa cankurtaran arkadaşlarda file ile topluyor.


    Deniz kısmında maalesef çok yüzmek mümkün değildi. İlk mesajımda bahsettiğim balıklar pek rahat bırakmadı. Akvaryumumda onlarcası elimi kolumu ısısırdı ama bir tanesinin yaptığı etkiyi 30 tanesi yamazdı aynı anda. Şansızdık yani deniz konusunda. Buna otelinde yapabileceği bir şey yok açıkçası. Balıklar olmasa güzel yüzülecek bir yer.


    Son olarak Kasım Aralık gibi yıkılıp yenileneceği bilgisini paylaşmıştı personeller. Havuz ve odalarda bayağı yıkım ve yenilem olacakmış.Temizlik dışındaki tüm personellerin enerjisi çabası çok iyiydi. Yenileme ile birçok sorun çözülecektir. Diğer kısımlardada kendini güncelleyip eksilklerini kapatırsa tercih edilebilir önümüzdeki senelede. Tabi umarım bu denli büyük bir tadilat yetişir sezona.


    @Shafter @senayakbas





  • Sinan252525 S kullanıcısına yanıt
    Hocam delphinleri deneyimleyen biri olarak botanik derim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar utopia resort mü yoksa crystaller mi? farkı nedir özellikle utopia resort giden varsa yazabiir mi deneyimlerini

  • Arkadaslar Kıbris Ağustos ayi icin tavsiye bekliyorum görmüş geçirmiş tatilini yapmış arkadaşlardan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hok034 H kullanıcısına yanıt

    Merhaba

    Botanik otel ile botanik platinum arasinda ne fark var?

    Sanırım aynı yerleşke icindeler.

    Restoranları filan ortak mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    Crystal çok kötü. Gittiğimiz en kötü otelerdendi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maligezgin kullanıcısına yanıt
    Crystal waterbilmemnede kaldık biz de. Kötüydü çok

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.