Şimdi Ara

2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri | Arnavutluk-Türkiye 22:45 [TRT1] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Sen hiç türkiye'de cemşit isimli birilerini tanımadın mı ? Arnavutluklu futbolcuların çoğunun ismi osmanlıdan oralarda kalma isimler.
  • Bende diyordum ne zaman hocaya laf söyleyeceksiniz.. Senden benden daha fazla galatasarayli olan adam neden evlatcilik yapsin? Semihi neden aldi? Selçuk neden duruyor hiç düşünmeden önyargı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valentino V kullanıcısına yanıt
    Takımın en değerli ve yıldız oyuncusu Hakan. dalgamı geçiyorsun ?
  • Ben takımı beğendim. Burak(Cenk) tek forvet, arkasında Hakan(Yusuf), kanatlarda Cengiz ve Yusuf(Deniz), orta ikilide Mahmut ve Emre(Dorukhan), defansif orta saha olarak Okay(Topal), sağ bek Zeki, sol bek Hasan(mecbur ), tandemde Ozan ve Çağlar ikilisi ve kalede Mert ile güzel bir kadromuz oluyor.

    Cengiz'in dönmesi takımı dahada yukarıya taşıyacaktır. İleri 4'lüden 3'ünün şut tehdidi çok yüksek olur ve savunmak zorlaşır. Burak, Hakan ve Cengiz mutlaka ilk 11'de olmalı.
  • Caglar, Cengiz gibi oyuncular olmadan Arnavutluk deplasmanindan 2-0 skorla net galibiyet almak basaridir. Oyun olarak iyi degildik ama Arnavutluka karsi iyi oynamak zaten zor, takim hala degisim surecinde. Oyundan cok skor onemliydi. Moldovaya karsi solda Hakan sagda Yusuf, ortada Okay-Emre-Dorukhan 3'lusu, stoper Mahmut-Merih/Caglar ile topu iyi kullanan, sut atabilen ve ceza sahasini zorlayan oyuncularla oynarsak en az 3 farkli bir galibiyet aliriz muhtemelen. Andorra, Moldova ve Arnavutluktan 18 puan alirsak zaten yolun yarisindan cogunu geceriz. Bu 6 mactan en zoru bu macti. İzlanda burada takilabilir. İzlandaya iki macta kaybetmezsek, ki icerde yeneriz bence, gruptan cikariz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 10 yılda Galatasaray için 10bin TL harcamışımdır,Fatih Terim sadece son 10 yılda Galatasaray'dan 10 milyon dolar kazanmıştır. Bana kimse Fatih Terim senden benden iyi Galatasaraylı masalını anlatmasın. Fatih Terim'in mal varlığından haberin yok heralde. Bu malvarlığının %90'ını Galatasaray'dan elde etti. Fatih Terim'e Galatasaray'ı çalıştırması için yilda 2 milyon Euro teklif etsen bir daha görüşmiyelim beni Bayern Münih,Olimpiyakos istiyor diye haber gönderir.
    Fatih Terim'in 7 sülalesi Galatasaray üzerinden zengin oldu. Fatih Terim hak edene değil,kendi adamlarına forma verir. Galatasaraylı olan Terim'i eleştiremez diye bir tabu yok. Ben bunları düşünüyorum. Galatasaray kombinesi olan,yılda en az 1500 TL'si Galatasaray'a giden biriyim. GS Bonus GSMobile,GS Dergi bilmem ne sigorta gibi bir sürü ürünü,markaları yıllardır Galatasaray sevgim için kullanırım. Fatih Terim para kazanıyor,biz harcıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 23 Mart 2019; 3:45:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ah ah gitti mi mumla arayacaksınız hala muhalefet olmaya devam. Feneri Beşiktaş'ı bir fatih terime sahip olsalar stad önlerine devasa heykel koyarlardi heykel. Biz çok nanköruz çoook.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.