Şimdi Ara

2019'da Cumhur İttifakı %52 oy nasıl aldı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hocam kusura bakma, henüz dibi görmediğimizi sanan biriyle tartışmak bana gram yarar sağlamaz. dipteyiz. nerdeyse zemini delecek kadar hem de. iyi forumlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube sokak ropörtajlarını izle anlarsın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    est. bunun metrik bir skalası yok, ben siyasetçi değilim ama 90'lı yıllardan bu yana 30 yıllık ülkenin ekonomik durumunu yaşadım, hatırlıyorum. her zaman en iyisi ve en kötüsü her zaman vardır. Allah daha kötüsünü göstermesin. iyi forumlar..

  • o zaman global olarak dünyaya göre ülkemizin ne kadarlık maddiyat alabildiğini, kişi başı düşen (düşmeyen) milli gelirdeki acıyı, enflasyonun, işsizliğin saklanmasını, işsizlik fonundan işsize verilenin 6 katının iş verenlere verilmesini, geçmediğin köprünün, tünelin falan parasının bize ödetilmesini, şehir içindeki hastaneler yerine, hasta garantili, garantisinin bedelinin yine bize ödetildiği şehir (!) hastanelerini, açlık evet açlık sınırının altındaki asgari ücreti ve emekli maaşlarını vb. vb. öğrenmelisin. bu zulümü hiç bir dönemde görmedim ben. senden daha yaşlıymışım zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık ülke şu durumdayken halen daha apolitik takılan meriç ve büşraları fena köklemek lazım .

  • Bizim halk gözünü boyayan işleri sever. Kırk yılın başı köyünden,şehrinden çıkar yine bir akrabasının yanına gider, 40 sene önceki yollar ile şimdi yolları karşılaştırarak sabah akşam bir 10 yıl kahvede anlatır durur işte.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1234Rambo

    eğitim nedir gram bilgin yok. belli ki, "çalıyor ama çalışıyor"cu tayfadansın. Allah yardım etsin.

    not: son kıyağım: eğitim, bina açmakla olmaz. eğitim sözcüğü zoruna gidiyorsa maarif diyeyim, belki anlarsın.

    Halkımız istiyordu, yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Dileyen her genç üniversite öğrenimini alsın diye yıllardır bu ülke mücadele ediyor. Gençlerimizin üniversitelere sınavsız girebilmelerini yıllardır arzu ediyorduk. Yoksa senin kıymetsiz ve işe yaramaz sözlerin devletin bu projesini boşamı çıkartsın? Eğitim ve öğretimde konforlu ve depreme dayanıklı binalar ve kampüsler yapmak iyi yapılmış işlerden olsa gerek? Ben talebe iken okulumda kömür sıkıntısı vardı da ara ara kış tatili yapardık bol bol.

    Eğitim; Bir canlıyı eğitmek gibi (eğitilebilen evcil hayvanlar örneği) biz maariften bahsediyoruz, zaten söylemişsin. Ayrıca 1992 yılında mezun olduğum üniversitemde eğitilmedim (O ilk ve orta öğretimde geçerli) öğrenim gördüm. Bak 28 yıl olmuş mezuniyetimden bu güne, iyi kötü eğitim-öğretim işini biliriz 23 yıldırda öğrenim camiasının ferdiyim kendimize göre. Samncılardanmısın sen?





  • silistreli kullanıcısına yanıt
    ne kadar boş şeyler yazmışsın. üni mezunu olsan, imla bilirdin, bilmiyorsun. ülke üniversiteleri yurt dışı eğitim ölçme sıralamalarında dibi görüyor sayenizde. memlekette eğitimin e 'si kalmadı, yine sayenizde. üni. ler orta okul seviyesine geldi, sayenizde. üni. mezunu işsizler üç harfli marketlerde kasiyerlik yapıyor , sayenizde. sen ak şakşakçılık kursunu bile bitirememişsin, dersleri boşlamışsın. mantık ve akıl hataları ile dolu yazdıkların. hadi git işine. maaş havadan geliyor nasıl olsa. blok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 26 Ağustos 2021; 13:51:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12345Rambo imla demiş ya, yerlere yattım gülmekten. Maşallah eğitim öğretim uzmanlığıda cabası, samn çok gelmiş olsa gerek?

  • Halen %30 oy çıktığını düşünürsek hiç şaşırtıcı değil.Seçmenlerinin yarısının zaten çıkarı var.Diğerleri ise inanmış kesim.Bu inanmışların "kandırılmışların" pek azı daha yeni yeni uyanıyor.Bunun yanında şimdiki kadar olmasa vatandaşlık verilenler vardı.Yine Anadolu ve Doğu bölgelerinde "yer değiştirmeler" oldu %52 böyle geldi.

    Diğer yanda İnce AKP Mhp tabanını kendine çekemedi.Bu konuda sivri dil olması ile hata yaptı.Diğer seçmenlerin,küsenlerin sandığa geri gelmesini sağladı ama bu yetmezdi yetmedi.Diğer yandan partiler İnce'yi yalnız bıraktı.Evet gerçekten öyle.Ne bir organizasyon ,ne bir bilgi akışı hiç yoktu.

    Seçim sabahı hadi arkadaşlar gönüllü olanlar varsa atlasınlar arabaya gidiyoruz köylere Doğu bölgelerine sandık başında duruyoruz falan dediler . Ama böyle olmazdı . Olmadı zaten durdurmadılar . Sokmadılar bile içeri , dahası saldırıya uğrayanlar oldu. Yani bunlar gönüllüler falan ile olacak iş değildi. Sadece tek şehri kontrol etmek başka tüm ülkeyi kontrol etmek başka. İstanbul Beyoğlu’nda okulda sandığa bakmak başka Hakkari’nin okulunda bakmak başka. Asıl olaylar orada zaten. CHP İP bunları yapamadı. Bunlar olsa seçim 2.tura kalacaktı

    Bunlar olmadığı için ise akşam vakti çok konuşulan söz söylendi . Çünkü organize olan yoktu

    Yerel seçimler ise organize olarak kazanıldı. Kaftancıoğlu İmamoğlu ve diğer yerlerde çok nokta atışı hareket ettiler . Eğer yine hazırlanılmasa yine kaybedilecekti. O afişler o pankartlar o konuşmalar falan boş yere değildi seçim akşamı . Muhalefet aa tamam kaybettik o zaman deseydi kaybettirilecekler idi !

    Şimdi 2 yıl sonrası yine daha zor olacak. Yazdığım gibi organize olunmazsa yine kaybedilir. Akp halen parayı ve gücü elinde tutuyor , rahatlıkla istediğini yaptırır . Yaptırtmayacaksın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sanırım çakma bir rambo43210 olan bu kişi milletimizin gençlerinin üniversiteye gidebilmeleri imkanlarının arttırılmasını sorun etmiş kendine. Anlam ihtiva etmeyen acayip yorumlarını okuyoruz.
    Alim sanırım kendisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi kredi pompaladılar. Ekonomi nispeten idare etti.

    İyi parti henüz hazır değildi, merkez sağ oyları topladılar.

    İnce ne yazıkki çok yanlış bir politika güttü. Türkiye'deki en iyi 2-3 siyaset bilimci ile toplantı yaptırdı chp. Tek söyledikleri Erdoğan'a sakın direkt saldırmaydı.

    O videolar şu bu derken kutuplaşma yarattı diploma dediğinde kaybetti.

    Şimdi İyi parti gerçeği var. Deva ve Gelecek var. Kutuplaşmayı sadece iktidar hemde çok kirli şekilde yaratmaya çalışıyor. O da ters tepiyor artık genelde.

    Belediyeler cidden başarılı. İktidar kendini parçaladı ama en başarılı belediye anketlereiinde ilk 10'un en az 7'si hep muhalefet belediyeleri. Ekonomi zaten bitik. Gençler cumhur ittifakından nefret ediyor genelde.

    Durum çok farklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Ağustos 2021; 22:36:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silistreli kullanıcısına yanıt

    Şu Rambo veledini ciddiye alma ya.Çocuk daha


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin eğitim sistemini de öveni gördük ya. Başımıza taş yağsa hiçbir şey değişmez.

    Allah akıl fikir versin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 26 Ağustos 2021; 23:15:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt
    vermez, verse, olmayan şeyi öven kişi, saçmalığının farkına varır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.