Şimdi Ara

2017 genç odası modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çocuklarımızın rahat ders çalışabileceği, keyifli zaman geçirebileceği, huzurlu bir şekilde dinlenebileceği alan olan genç odalarının dekorasyonu oldukça önemlidir. Bugün sizlere 2017 genç odası takımları hakkında fikirler vereceğiz. Çocuklarımızın hayal dünyası çok geniştir, onların hayallerinde ki gibi bir genç odası modeli seçmek en önemlisi. Genç odası satın almadan önce çocuklarımıza nasıl bir tasarım istediğini sormalıyız. Birde çocuklarımızın büyüdüğünü unutmadan bir tasarım seçersek uzun yıllar o modeli kullanabiliriz.




    Erkek Genç Odası Modelleri 2017


     2017 genç odası modelleri


    Erkek çocuk genç odası tasarımlarında küçük çocuklar için arabalı tasarımlar büyük erkek çocukları için ise daha sade tasarımlar talep görüyor. Erkek genç odası takımlarında modern ve country tarzı tasarımlar sezonun trendleri arasında. Çilek mobilya genç odası modelleri ve İkea genç odası takımları ise 2017’nin en fazla talep gören genç odası takımları arasında. İki çocuklu aileler yer sıkıntısı yaşıyorlarsa imdatlarına ranzalı genç odası modelleri yetişiyor. Oldukça kullanışlı tasarımlar var, küçük bir alana iki yatak, çalışma masası ve gardırop sığan tasarımlar bulunuyor.


    Kız Genç Odası Modelleri 2017

     2017 genç odası modelleri


    Prenses kızlarınız için birbirinden güzel genç odası modelleri bulunuyor. Kız genç odası modelleri kullanılan favori renk ise pembedir. Son zamanlarda daha sade modeller kız genç odası modellerinde tercih edilmeye başlandı. 2017 yılında genç odası modeli üreten bir çok farklı bir bulunuyor, bu kadar firmanın olmasıda model sayısı artırıyor. Yaş biraz büyüdükçe daha sade genç odası modelleri tercih ediliyor. Bu sezon trendleri arasında kız çocukları country genç odası modellerini daha fazla tercih edecek. Genç odası takımı fiyatlarıda modele göre değişiklik gösteriyor, ortalama 3-4 bin lira arasında oldukça şık modeller satın alabilirsiniz.

    http://www.mobilyayabakis.com/en-guzel-genc-odasi-modelleri







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.