Şimdi Ara

2016'daki gereksiz yığılmadan ötürü zorluk 2014-2015 arası gelir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yani iyi çalışın arkadaşlar çok yaratıcı ve özgün sorular soruyorlar. Özellikle son 19-20 gün kala evde deneme çözmeyin dershanede arkadaşlarınızla çözün. Evde çözmenin bir getirisi yok sınav ortamına hazırlanmanız gerek



  • akşam akşam sesli güldüm 'evde çözmenin bir getirisi yok'
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jackk001

    akşam akşam sesli güldüm 'evde çözmenin bir getirisi yok'

    Sen bol bol evde çöz sorular açıklanınca bakarsın evde yaptığın net sayısı ile sınavda yaptığın net sayısına :) Son 20 gün için diyorum dikkat et :)

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde çözmek sınav ortamına alışmak için değil zaten eksiğin gediğin var mı kontrol edeceksin , hatta bir konuya hiç çalışmadan sırf denemeler sayesinde öğrenmiştim , denemenin işlevi budur
  • 2014 gibi gelir umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen yilda 14-15 arasi gelir demistik sonrasi malum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 22 Şubat 2017; 7:50:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan sonra zor sınav çıkmaz adamlar biliyorlar eğitim kalitesinin gitgide düştüğünü müfredatı niye değiştirdiler sanıyorsunuz artık kolay-orta bütün ygs-lysler
  • Benim gibi 12lere tavsiyem okulda çözün denemeleri. Biz okulda sabah başlıyoruz denemeye 10'ar dakikadan 30 40 dakika tenefüs boyunca koridordaki hayvan sesleri eşliğinde çözüyoruz denemeyi. Zor oluyor ama her türlü koşula alışıyor insan. Sınavda ne olur ne olmaz
  • Benim fikrim sınav kolay gelecek çünkü ne zaman sistem değişse sorular hafifletiliyor öğrencilerin alışması bakımından (örneğin 2010 ygs)



    Fende ygsye yeni eklenen konulardan %100 soru bekliyorum, basit olacak ama çoğu kişi çalışmadığı için kaçıracak (endüstride ve canlılarda enerji, dalgalar , insanda üreme gibi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragon_fab D kullanıcısına yanıt
    Ya herhangi bir tecrüben var mı da böyle bir kanıya varıyorsun? ikinci yılımdayım geçen yıl evde de deneme çözdüm, dershanede de deneme çözdüm aralarında bir fark yoktu? hatta evde ne yaptıysam sınavda da ona yakın geldi.
  • Yığılma falan kimsenin umrunda değil. Sonuçta o üniversiteler yine belli bir sıradan alıyor mu alıyor. O zaman adamlara göre sorun yok. 0,1 puanla mı kaçmış, 3-4 puanla mı kaçmış önemli değil yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Opethian v2

    Yığılma falan kimsenin umrunda değil. Sonuçta o üniversiteler yine belli bir sıradan alıyor mu alıyor. O zaman adamlara göre sorun yok. 0,1 puanla mı kaçmış, 3-4 puanla mı kaçmış önemli değil yani.

    Katılıyorum , 3 aşağı 5 yukarı bir ygs olacak.Klasik ÖSYM .
    2015 gibi bir heyacan arayacağını zannetmem.
    "Öyle bir şey yapalım ki ilk olsun öğreciler için " demezler yani.
    Ki yığılma var diye geçen sene lys'nin hepsi de zor gelmedi , umurlarında olduklarını bile sanmıyorum :D
  • O insandan insana değişir.Ben sınavda daha çok yapanlardanım.O aksiyon ortamında adrenalin ile birleşince beyin daha hızlı çalışıyor bende.
  • Geçen sene kolay bir sınav oldu ve bunun sonucunda bakın dershaneler kapatıldı ve sınavlarda başarı arttı, bu durum öğrencilerin sınavda olan başarısını etkilemedi aksine çatlaklıklar tıkanınca öğrenciler daha başaralı bir sınav dönemi geçirdiler mesajı verildi.
    Şayet bu sene zor bir sınav ile karşı karşıya olursak geçen sene verilmek istenen bu mesaj yeterince desteklenmemiş olacaktır diye düşünüyorum, sesler yükselebilir çünkü halâ. Ve bildiğiniz gibi referandum muhabbetleri falan var, işin o kısmına hiç değinmek istemiyorum. Komplo teorisi kastığımı düşünen arkadaşlar olacaktır eminim.
    Şunu da belirtmek istiyorum senin benim eğitim hayatımdan çok daha farklı amaçlar dönüyor dostum bu sınavların sonucu olarak ortaya bir mesaj çıkıyor. Dediğim gibi senin benim eğitim hayatımdan çok yapılan eylemlerin arkasını doldurmak için kullanılıyor sınavlar. Keşke zor bir sınav olsa bunu benden daha çok isteyen başka birisi yoktur, çalışan ile çalışmayan belli olsa gerçekten çalışanlar emeğinin karşılığını alsa, ama öyle bir şey olmayacak. Atın fava bekleyin sınavdan sonra bu mesajı editler kritiğini yaparım.




  • son günler de rakip elemek için yeni fikirler geliştiren adam gibi adam
  • Bu refarandum gunlerinde neden basariyi dusuk gostermek istesinler ? Oyle ya da boyle hayatlarimiz baskalarinin cikarlari ile sekilleniyor zor ygs lys bundan sonra cok zor inanin adamlarin zerre umrunda degil yigilmislar yigilmamislar.Keske zor olsa obp gibi bir bela var basimda en cok beni etkliyor ama iste...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havuzdan seçilmiyormu sorular sonuçta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna inanıyor musun hocam?

    Ösym havuzdan seçiyor diyenler; ösym ömer halisdemir sorusunu yıllar önce ayarlayıp havuza atmış olamaz heralde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lnxüssüxintürevi

    Buna inanıyor musun hocam?

    Ösym havuzdan seçiyor diyenler; ösym ömer halisdemir sorusunu yıllar önce ayarlayıp havuza atmış olamaz heralde?

    Eskiden Komisyon tarafından yazılıp -ki bunların akrabaları hiçbiri sınavla alakası olmayacak- sonra kontrol ediliyordu diye biliyorum Geçenlerde açıklama yaptılar sorular havuzdan oluşacak diye hayırlısı bakalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.