Şimdi Ara

2015'in AC Oyunu Assassin's Creed: Victory Sızdırıldı! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lolicon

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: C.@.N<br><br>Korsana karşı biriyim.Ancak iş<br>Ubisoft,EA ve Activision gibi <br>firmaların oyunlarına gelince <br>değişiyor.Firmalar oyuncuya nasıl davranıyorsa oyuncularda<br>firmalara aynı şekilde davranmalı</blockquote><br><br>Bu seni korsan kullanmaya itmez ki? Ben de bu şirketlerin her yıl aynı oyunu çıkartmalarını sevmiyorum ve o oyunları almıyorum. Korsan indirip oynamıyorum.


    Sorun her yıl oyun çıkarmaları değil,asıl sorun her yıl vadedilen oyun
    ile sunulan oyunlar arasındaki devasa farklar,artık işi iyice azıtıp
    bitmemiş oyunları piyasaya sürmeye başladılar.Mesela AC serisini
    başından beri takip eden biri için almazsın olur biter demek işleri
    yoluna koymuyor.Bende bu firmalara ve oyunlarına para vermiyorum.
    Ancak bu firmalar her türlü muameleye müstahak....Bu yüzden bu
    firmaların oyunlarını korsan oynayanlara lafım olmaz....Olay bu...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • ubisoft bence yılda değil ayda 1 tane çıkarsın ac. Nasıl olsa ettiler oyunun içine bu hızla gitmeye devam etsin sonu capcom gibi olacağı kesin.
  • baktılar ne yapsa satılıyor, koy assasini fransaya, koy londraya koy karayiplere koy kudüse neresi olsa tutar, seneye de bitmeyecek bu victory den sonra yine yenisi gelicek. gene 2 tane hologram görüntüsü dayarlar piece of eden bilmemne diye. al sana templar asasin kavgası. almayın aldırmayın bu kadar basit bunları bitirmek.
  • Gayet ilgili ve bilgili olduğum bir dönemde geçiyor, yayınlanan resimler harika gözüküyor ama alır mıyım kesinlikle hayır anca 10 dolar civarlarına düştüğü zaman. AC serisi hakkında zaten bu düşüncem Unity ile başlamadı uzun bir zamandır AC'in ana senaryosu bir yere gitmiyor, bizi oyalıyorlar ve kaç yıldan kalma mekanikleri hala hataları ile birlikte kullanıyorlar. Oynaması hala bazılarına zevkle gelebilir ama konuya önem veren ve takip eden biri olarak Black Flag ve Unity gerçekten rezil oyunlar.
  • yav hem ps3 e çıkarmıyorsunuz yeni nesil diye hemde çıkarttığınız oyun beş para etmiyor. Hadi yine neyse black flag konusu berbat olmasına rağmen gemi ile gezmek falan zevkliydi ps3 e falan vardı ama ya rogue konusunu bitirdiniz oyunun adı Suikastçinin inancı ama oyunda suikastçi öldürüyoruz amacımız suikastçi öldürmek bu ne ya Ezio dan sonra bozdu bu seri.
  • Acaba işin içine ucundan sherlock katacaklarmı?
  • Brotherhood en iyisi iki kere 100% yaptım yine doymadım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft çok hızlı gidiyor.Bir AC fanı ilarak söylemek istiyorum ki en büyük isteğim UNİTY'de bulunan buglarin giderilmesi
  • abi bence assasins creed 4 gemi brotheredd mi ne at olayı roguenin kar yapılandırılması ve denizi daha çok ada ve yer olsun ac4 te bazı adalara çıkma yoktu ya onlar olmasın her ada olsun map geniş olsun açık dünya teknolojik olsun assasins creed 5 teki hareketlilik hafiflik olsun ve süper bir görüntü kalitesi yapın helal olsun size
  • Revelations'tan sonra bozan bir seridir. Hadi gene 3 o kadar kötü değildi hikayesi amaçlıydı ama tam bozdular ya. 3 Te bitirmeleri lazımdı yani anlayın artık para basmak için çıkarıyorlar Assassin's Creed i.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.