Şimdi Ara

2015 Formula 1 Amerika - Teksas / Austin GP Yarış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2015 Formula 1 Amerika - Teksas / Austin GP Yarış Programı ve Canlı yayın:

    http://www.trmotosports.com/2015-formula-1-amerika-austin-gp-yaris-programi-canli-yayin/

     2015 Formula 1 Amerika - Teksas / Austin GP Yarış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenal23 -- 20 Ekim 2015; 15:10:37 >







  • 1.Serbest Antrenman Sonuçları:

    http://www.trmotosports.com/2015-formula-1-amerika-austin-gp-1-antrenman-sonuclari/

    2.Serbest Antrenman Sonuçları:
    Yoğun hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

    Tekrar izlemek için:

    http://www.trmotosports.com/2015-formula-1-amerika-austin-gp-yaris-tekrari-izle/




  • Yarış çok iyi.
    Şu ana kadar zevkli oldu.
    Bakalım Vettel in kumarı tutacak mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarış çok zevkliydi. Hamilton beklendiği gibi şampiyonluğu kazandı. Çok iyi bir otomobille şampiyonlukları toplamaya devam ediyor, şimdiden konuşmak için çok erken ama bana kalırsa önümüzdeki sezonun da şampiyonluğun favorisi konumunda.

    Edit: Podyum öncesi Hamilton, Rosberg'e şapka attı, bunun karşılığında Rosberg şapkayı Hamilton'a geri fırlattı. Görmeyen varsa çok şey kaçırdı benden söylemesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 25 Ekim 2015; 23:10:27 >
  • Rosberg'e üzüldüm
  • Beklenen oldu diyebiliriz.Yarış genel anlamda keyifliydi fazla güvenlik aracı olması zaman zaman heyecanı azalttı.Ancak yarış sonunda podyum için beklendiği sırada Hamiltonun Rosberge şapkayı fırlatması çok kaba ve görgüsüzceydi.Umarım seneye farklı bir takımdan Mercedese yakın bir otomobil görürüz ve Hamilton bu kadar rahat olmaz.Çünkü Rosbergin mücadele etmesi zor görünüyor.
  • Yarış biter bitmez kapattım.
    Geç olmuştu ve daha yatsı namazı duruyordu :)
    Bir de duş olunca sırada hemen kapatmak zorunda kaldım.
    Nete düşer şapka olayı, izlerim ordan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarış son senelerdeki en iyi yarıştı.

    Red Bull'lar kazanacak derken puanı bile zor kurtardılar.

    Kimi gene müthişti önce Verstappen için "Bu velet beni dışarı itip duruyor, bu legalse bende yapacağım" dedi, sonra gitti dışarı çıktı reklam panosuna girdi, kurtarmak için yaptıkları baya komikti. Ne yazık ki frenleri hasar aldığı için yarışı bırakmak zorunda kaldı.

    Vettel harikaydı ancak 1.liği Güvenlik aracında bıraktı.

    Rosberg bu yarış bana göre Hamilton'dan iyiydi ancak bu sezonki şanssızlıkları ve ilk kez şampiyonluk kovalıyor olmasının verdiği baskıyı kaldıramadı. O yüzden kendisinden sık sık hatalar gördük. Ha iki defa yarış dışı kalıp 50 puan bırakması da tamamen şanssızlık.

    Gelelim Hamilton'a. Bu adam ne kadar iyi bir pilot olsa da bir insanda şampiyonluk kazanmak için biraz da bal olmasının gene canlı kanıtıydı bu sene.

    Monza ve Rusya'daki Rosberg arızaları çok işine yaradı. Bu yarışta gene ne zaman geriye düşse güvenlik aracı yardımına koştu. Sonlarda gene Rosberg'in hatası. İlk Şampiyonluğu nasıl aldığını da biliyoruz zaten. 2008'de son virajda Glock'un hatasıydı sanırım geçerek aldığı ekstra puanla Massa'yı geçmişti. Aynı yarışta Alonso resmen yokları oynayıp gene kendisine yardımcı olmuştu.(Yanlış hatırlamıyorsam Alonso'nun da şampiyonluk şansı vardı) (Alonso'nun aynı işi 2010'da da yapıp Petrov'un arkasında takılarak Vettel'e şampiyonluğu kaptırdığını unutmayalım.)

    Hamilton şampiyon oldu ancak Şampiyonluk sonrası yaptıkları tamamen terbiyesizlik. Rosberg seni centilmence tebrik etmiş, kaldı ki ilk virajda "bana göre" kirli bir şekilde kendisini dışarı iterek geçmişsin ona da bir şey dememiş, rezil herif gitti şapkayı attı Rosberg'e. Tarih bu şekilde pislik tavırlar takınan kaç şampiyonu hatırlıyor? Ne gereği var bu kadar itici olmanın? Vettel'in tavırları sevinçleri bile beni bu kadar gıcık etmemişti şimdiye kadar. Ha şampiyon olurlerken Alonso ve Vettel'den nefret etmiş bir insanım.

    Bu pilotlar ne zaman bu kadar saygısız oldular birbirlerine? Bir tarafta son turda yarış dışı kalan Hakkinen'i teselli etmeye giden Schumi bir de bunlar. Yazık ya. Umarım gelecek sene rüzgar tersine dönüp sorun yaşayan kendisi, Rosberg'de şampiyonluk favorisi olur.

    Tabii Ferrari aradan sıyrılmazsa. Bana seneye damga vuracaklarmış gibime geliyor.




  • Hamilton, şampiyonluğu hak etti belki ama şampiyonluk iyi yarışmak değil adamlıkta ve saygılı olmakta önemli.


    Şapka olayını merak eden varsa eğer;


    Türk kanalında görmek şaşırttı doğrusu.




  • Bu yarış Neden hamiltondan nefret ettiğimi tekrar hatırlattı bana. Saygısız karakter yoksunu birisi kendisi ve bolca şans faktörüyle yine şampiyonluğu aldı. Ferrari fanı olmama rağmen nicoyu destekledim son yarışlarda. Yarış dışı olayları olmasaydı ve stres anlarını daha iyi yönetebilseydi şu an durum çok daha farklı olurdu. Umarım seneye ferrari veya redbull mercedese karşı mücadeleci bir araçla açar sezonu o Zaman hamiltonun kaybettiğinde suratını görmek için can atıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamilton amacına ulaştı ve Senna'ya ortak oldu. Rosberg'e yaptığı çok yanlıştı adam zaten üzgün üzgün oturmuş oraya bir ağlamadığı kalmış ne gerek var böyle hareketlere. Mclaren podyuma çıkacak diye sevindim bir ara, o kadar yaklaştılar ki




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.