Şimdi Ara

2014'te 40 Milyon 3D Gözlüklü Oyuncu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
17.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Peki Ps3 bu teknolojiyi kaldırabilecek alt yapıya sahip mi?
  • Ah ah ah, bu oyun sektörü hala anlayamadı böyle ıvır zıvırların satamayacağını. 3-5 yılda 1 çıkıyor bunlardan sönüp patlıyorlar. Tarihte bu tarz yeniliklerde tek başarılı olan uygulama wii oldu herhalde. Gerçi onunda ne kadar başarılı olduğunu sorgulamak lazım. Xboxun 2 katı kadar satan wii yazılım satışında xboxun gerisinde kalıyor. Millet çoluğuna çocuğuna alıyor 1-2 oyunla sonra kenarda bekliyor o aletler.

    Ms'ide çok büyük hezimet bekliyor natal konusunda.
    Buraya yazıyorum Natal amerika hariç toplam 1 milyon satamaz. Satsa da 5-6 oyunla alanların pişman olacağı bir şeye dönüşür. Natalın devrim yaratacağını sananlar çok yanılıyorlar.


    20 yıl sonra da klavye mousela, monitörler karşısında oyun oynayacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckukner -- 13 Aralık 2009; 12:30:55 >
  • Ben 98 senesinde nvidia'nın bir ekran kartını almıştım ve içinden üç boyutlu elektronik bir gözlük çıkmıştı. Bu gözlüğün kablosunun ekran kartının arkasındaki slotlardan birine takıyordunuz ve gözlük camları sürekli titriyordu. Beraberinde de turok diye bir oyun gelmişti ve bu oyunu 3d olarak oynayabiliyordunuz. Şu an aklımda hiç bir heyecanlı detay yok çünkü hiç etkilenmemiştim. Ayırca yarım saatten fazla dayanmak da mümkün değildi çünkü çok çok fena şekilde bozuyordu gözleri.

    Bence sektör 3d'ye kayacağına UC2 gibi GOW3 gibi oyunlara bakıp grafik olayına yüklense daha iyi olacak.
  • Arkadaşlar yaklaışık 1 aydır nvidia'nın 3d Vison discover özelliğini kullanıyorum. Özellikle gta 4 ve CoD MW2 gibi yeni yapımlarda gerçektende çok başarılı. Tek sorunu Eski bir teknoloji olan Meşhur Kırmızı Mavi Gözlükleri kullanıyorsunuz. O yüzden Oyun içi renkler soluk gözüküyor. Gerçektende yeni seri nvidia kartı olan herkeze tavsiye ediyorum. bu gözlüğüde 3 ytl'ye heryerden bulursunuz. Ben cam olanını aldım. Çok birşey fark etmiyor.

    Bu arada 3d vison kit gerçektende de mükemmel. Ancak en büyük sorunu 120hz ile çalışan bir monitör bulmanız. Eğer destekleyen monitörünüz varsa "yemede yanında yat" diyebilrim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inzu

    Ben 98 senesinde nvidia'nın bir ekran kartını almıştım ve içinden üç boyutlu elektronik bir gözlük çıkmıştı. Bu gözlüğün kablosunun ekran kartının arkasındaki slotlardan birine takıyordunuz ve gözlük camları sürekli titriyordu. Beraberinde de turok diye bir oyun gelmişti ve bu oyunu 3d olarak oynayabiliyordunuz. Şu an aklımda hiç bir heyecanlı detay yok çünkü hiç etkilenmemiştim. Ayırca yarım saatten fazla dayanmak da mümkün değildi çünkü çok çok fena şekilde bozuyordu gözleri.

    Bence sektör 3d'ye kayacağına UC2 gibi GOW3 gibi oyunlara bakıp grafik olayına yüklense daha iyi olacak.


    +1
  • star wars force unleashed 2
    pop
    arkham asylum 2
    bekledigim oyular suan
  • 2014te 100.000 3d gozluklu oyuncu bıle olmayacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 13 Aralık 2009; 13:52:24 >
  • Gözlük kullanıyorum ben 3 boyutlu gözlük kullanamaz mıyım ? Bir de sag gözüm problemli (kayma var) yani tam randıman alamıyorum. 3 boyutlu izlemek için 2 gözün de sapasaglam mı olması lazım ? Bilgisi olan var mı acaba ?
  • Adamlarda dusunmuslerdir herhalde goze zarar verip vermeceni
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ckukner

    Ah ah ah, bu oyun sektörü hala anlayamadı böyle ıvır zıvırların satamayacağını. 3-5 yılda 1 çıkıyor bunlardan sönüp patlıyorlar. Tarihte bu tarz yeniliklerde tek başarılı olan uygulama wii oldu herhalde. Gerçi onunda ne kadar başarılı olduğunu sorgulamak lazım. Xboxun 2 katı kadar satan wii yazılım satışında xboxun gerisinde kalıyor. Millet çoluğuna çocuğuna alıyor 1-2 oyunla sonra kenarda bekliyor o aletler.

    Ms'ide çok büyük hezimet bekliyor natal konusunda.
    Buraya yazıyorum Natal amerika hariç toplam 1 milyon satamaz. Satsa da 5-6 oyunla alanların pişman olacağı bir şeye dönüşür. Natalın devrim yaratacağını sananlar çok yanılıyorlar.


    20 yıl sonra da klavye mousela, monitörler karşısında oyun oynayacağız.


    Nostradamusun teknoloji versiyonu gibisiniz bir çok kehanette bulunmuşsunuz.. Milyonlarca tüketicinin ne alıp almayacağını bu kadar kesin bilmek kolay değil, bir sürü anket firması boşuna uğraşmış bu kadar zamandır. Natalın Amerika hariç 1.000.000 bile satamaz sözünüze gelince sizinle her türlü iddiaya girerim(laf olsun diye demiyorum).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 13 Aralık 2009; 23:26:08 >




  • Sony fifa ile yaptigi anlasma ile 2010 dunya kupasinda 16 maci 3d olarak yayinlayacak. Tvler hazir cok kisa zamanda satisa sunulacak. Ayni seyi sony ps3 icin dusunuyor. Ama TV leri piyasaya saldigi gibi buyuk bir olasilikla ps3 e bir firmware ile bunu gomecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goxxxel

    Gözlük kullanıyorum ben 3 boyutlu gözlük kullanamaz mıyım ? Bir de sag gözüm problemli (kayma var) yani tam randıman alamıyorum. 3 boyutlu izlemek için 2 gözün de sapasaglam mı olması lazım ? Bilgisi olan var mı acaba ?


    Hocam yok öyle bir şey benim gözüm miyop avatarı 3d olarak en arkadan izledim süperdi ama 3d gözlüğü normal gözlüğün üzerine takacaksın

    Not:Avatara mutlaka gitmelisin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.