Şimdi Ara

2013 latitude executive mi 2012 citroen c5 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün araba bakarken iki araba arasında kaldık. latitude 1.6 executive dizel manuel 103 bin de 65k fiyatı var diğeriyse 2012 model dizel otomatik c5 105 binde 60k fiyatı var . iki arabanında bildiğiniz kronik sorunları vs var mı ? Latitude un üretimden kalkması satışında veya olası bir sorunda ne kadar etkili olur ?
    Arabanın konforlu , mümkün olduğunca az yakmasını ve güvenli bir araç olmasını bekliyoruz. arka diz mesafesi iyi olmalı. Annem dışında uzun bir aileyiz ve uzun yolda kullanmayı düşünüyoruz aracı. Cavaplarınız için teşekkürler şimdiden



  • Latitude bende düşündüm ama nedense Vazgeçtim. Ama c5 1.6 2012 model otomatigi 7 ay 15 bin km kullandım. Arac cok ama cok konforlu. Yani daha önce E serisi mercedes e bile binseniz C5 konfor anlamında uç nokta sınıfında. Üst sınıfta ise mercedes ayarında diyebilirim. Yol tutuşu bence iyi ama biraz yana yatıyor. Arac yol sesini bildiğiniz almıyor pütürlü asfaltta bile yok sesi yok yani. Citroen bunu nasıl başarmış insan merak ediyor. Çok arac kullandım Passat Mondeo golf sportage insignia ama C5 kadar konforlu ve az yol sesi alan yok kesinlikle. Nirvanaya ulaşmış arac. Rüzgar sesi biraz fazla geldi bana 110 üstünde geliyor. Ama bence bu fiyata kesinlikle alınması gereken bir arac. Sürüş keyfi yumuşaklığı falan on numara çok ferah. Ben c5 derim size alın kullanın pişman olmassiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklasik iki yil kullandik latitude yi. Guzel genis ferah bi yapisi var cam tavanla. Ama ikinci el ölü resmen. C5 in suspansiyon konforunu daha iyi oldugunu dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

    Yaklasik iki yil kullandik latitude yi. Guzel genis ferah bi yapisi var cam tavanla. Ama ikinci el ölü resmen. C5 in suspansiyon konforunu daha iyi oldugunu dusunuyorum.

    ikisinin de 2. eli ölü. c5'in daha ölü ama. bir müşterimde c5 vardı. passat aldı. c5'in konforunu arardı hep. daha yumuşakmış.
  • Latitude samsung ile ortak olarak üretilmişti, samsung sm5 olarak halen satışta, hatta talisman da sm6 olarak satılıyor.



    http://www.renaultsamsungm.com/



    İkisi arasından c5 öneririm. 1.5 dizel motorlu latitude larda yol tutuş problemi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    peki c5 fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ? sunrooflu full donanımlı bir model
  • Tabiki Latitude.

    O pakette ısıtma, elektrik, masaj lı koltuk vardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.