Şimdi Ara

2010'da PS3 mü yoksa Xbox 360 mı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
13.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emmyayla

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrStark

    insanlar iyice çıldırmış

    birisi xbox ına iyi bakamaz 3k yı görünce ps3 fanboy moduna girer(zannederki ps3 bölümü onu sevicek hemen onlara ısındırıcak kendini)

    bir diğeri ps3 ü god of war 3 ile gt5 için alır %85 i böyle yani exc olunca konu derler xbox da yok exclusive oyun e sen 2 tane exclusive bekliyosun pekte arada bir fark yok dimi ?

    öbür arkadaş ps3 den soğur halo sevdalası olup savaş açar ps3 e

    arada zavallı wii ye laf atarlar ki nintendo hem ps3 ü hemde xbox 360 ı gebertti ezdi nintendo ds el konsolu bile fark çaktı bu konsollara helal olsun adamlar ses seda karşılaştırma yapmadanda götürüyolar ben şuana kadarda bir tane wii fanboyu görmedim.

    her başlıkta bir kavga bi tartışma hiç iyi yöne gitmiyo artık bu olay iyice aştı kendini en küçük konudan bile dehşet tartışmalar doğuyor bence el atma zamanı geldi editör ve adminlerin çünkü düzeni ve keyfi kaçıyo bozuluyo ortamın.

    ve böyle düşünenin tek ben olduğumu zannetmiyorum.


    yok artık wii zaten konusamazkı xbox360 la ps3 farklı kulvarda kosuo wii cok farklı bı konsol kusura bakmada wıı sı olan konusursa rezıl olur wıının kulvarı cok farklı degısık bı konsol ps3 ve xbox360 tan cok farklı wıı ew eglencesı zaten alan bu oyunları oynıyamadıgını bıldıgı halde alıo bu oyunların wıı ıle alakası yok platformlar cok farklı zaten wıı fanboyu bu olaya gırerse aklından suphe ederım onun

    Hocam ben ezdi derken satış olarak dedim yani biz türkleri bilirsin hani özellikle bu konsol konusunda o zaman niye o kadar çok sattı tabikide en iyi(bkz:modern warfare 2) diyen bir çok insan var olucaktırda.hani wii fanboyu ve türk olarak düşünün satışı takması gerekir normalde wii bölümünde çok sakin bir zincirleme hayat var yani herşey belli çok sakin geçiyo adamlar rahat rahat konuşuğ eğlenip susuyolar yeri gelince.hani ps3 ve xbox 360 bölümleride keşke öyle olabilse diyorum malesef ana özellikle üst konularda duran o kilit başlıkları okuyucaklarına yeni başlık açmayı çok seven bir sürü insan da var yapamıyosun ve açtıkları başlıklarda bi elektriklenme sonucu direkt laf atışmasına dönüyo olay.

    yani wii konusunun satışlarda ezdi diyorum ve haklıda aşırı eğlenceli şayet bende ds var ds in her oyunumu eğlenceli olur arkadaşım ya diye şaşırıyorum bakın nintendo o kadar bayılmam etmem xbox ı daha çok severim sony i de çok severim nintendoya kıyasla ama adamlar eğlenceli zamanı sırf grafiğe bağlamayarak bitiriyo wii ile demek istediğim buydu hani en çok satan konsolun fanı gelir takır takır konuşması gerek şu yazılanlara bakarsak ama adamlar yazmıyo işte keşke öyle olabilse diyorum bende bu bölümler biraz sakin yani en azından bi süre kavga etmeden tartışsak insanlar rahatlar bu olaylar çok arttı benimki sadece tepki ve görüyorumki benim gibi düşünen ve bunları belirten değerli üyede çok az sayıda olsakta varız yani belirtiyoruz adminlerde sağolsun dikkate alıyolar ama artık bi çare bulunmalı oda yetmiyo çünkü.

    @zack06

    hocam her zamanki gibi harika bir yorum işte benim sevdiğim ve konuşmak görmek istediğim oyuncu insanı forum insanı.

    @bluelabel

    seninde tarafsızlığın harika ve gerçekten benim düşündüğüm şeyleri yazan insanlardansın aynı şekilde saygılar.

    birisi xbox 360 birisi ps3 sahibi veya ikisindede iki konsolda vardı tam olarak hatırlayamadım ama görüyosunuz isteyince nasıl harika ve tarafsız yorumlar çıktığını.

    sadece bunu belirtmek istemiştim.




  • tabıkı cnm bende yanlıs anlamıs olabılrıım
  • @MrStark

    Güzel yorumların için sağol dostumBende sadece 360 var,ama 5 tane arkadaşımda PS3 olduğu için çoğu oyununu ve özelliklerini bilirim.Evet,tek 360 sahibi benimBu yüzden,yorum yaparken gözü kapalı fanboyluk yapmam.Her iki konsolun da artılarını ve eksilerini biliyorum.

    Keşke herkes bizim gibi tarafsız yaklaşsa bu konuya.Hem kavga çıkmamış olur,hem de konsol almayı düşünen arkadaşlara fikir vermiş oluruz

    Saygılar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soulfly1

    Başlığı açan arkadaşın yazmış olduğu oyunlar arasında Last Guardian ve White Knight Chronicles yok. Bu sene çıkmama ihtimalinden ötürü olabilir.. O yüzden kim önde olur kim geride kalır bilemem.. Xbox 360 cephesinden de yazılmayan oyunlar vardır muhtemelen.. Ama şahsi kanım her iki konsol sahiplerinin bu sene yeterince oyunla oyalanacağıdır.. Killfosmuş, gamepad de ezermiş, yok multiplatformmuş... Hikaye, oyunuma bakarım ben arkadaş

    Düzeltme : İmla..


    White Knight Chronicles subat ayinda piyasada
  • Halo Rech - Alan Wake - Mass Effect2 - Splinter Cell: Conviction - Fable 3 Xbox demem ıcın yeterlı Araba yarısı ve god of war tarzı oyunlar ılgımı cekmıyor. . M.A.G. ıcın bır sey dıyemem. Heavy Raine gelınce ıcım gıtmıyor degıl. Keske Xboxa gelseydı. Ayrıca Natal benı yeterınce heyecanlandırıyor. Ayrıca multıplatform cıkan oyunlarda ps3un grafık acısından ve fps bakımından yerlerde surundugunu dusunursek kısısel fıkrım ps3 asla almam.
  • Xbox 360 Birde şu 3k sorunu olmasa daha rahat edicez ama hayırlısı artık....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xaladin


    quote:

    Orijinalden alıntı: soulfly1

    Başlığı açan arkadaşın yazmış olduğu oyunlar arasında Last Guardian ve White Knight Chronicles yok. Bu sene çıkmama ihtimalinden ötürü olabilir.. O yüzden kim önde olur kim geride kalır bilemem.. Xbox 360 cephesinden de yazılmayan oyunlar vardır muhtemelen.. Ama şahsi kanım her iki konsol sahiplerinin bu sene yeterince oyunla oyalanacağıdır.. Killfosmuş, gamepad de ezermiş, yok multiplatformmuş... Hikaye, oyunuma bakarım ben arkadaş

    Düzeltme : İmla..


    White Knight Chronicles subat ayinda piyasada


    Hem de 2 hafta sonraymış.. Cüsel..




  • Bence Xbox'un kaderi Natal olacak,eğer iyi çıkarsa ve oyun dünyaısnda çağ açarsa Xbox bana göre her türlü öne geçer,oyun olarakta boş kalacağımız bir yıl değil..Live vs. zaten yetecektir kullanıcılara hem iki taraf içind ekaliteli multi oyunlar çıkmakta ancak asıl öne geçiren hamle Natal olacaktır..Onun dışında Diablo 3 gelirse 2010'de de Xbox'a devam..GeOW 3'te çıksa 2011'de D3-GeOW3 dehşet olur..

    Birde Sky TV diğer kıtalar içinde hizmete açılacakmış sanırsam Xbox'ta Premier League ve diğer ligleri de takip edbeileceksek çok iyi olur tam bir bilgim yok bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 21 Ocak 2010; 20:41:36 >
  • İki platformda da güzel ve oynanması gereken oyunlar varken, bir tarafı köşeye atıp diğer tarafı tutmak bana çok anlamsız geliyor. Çünkü iki tarafta da dediğim gibi güzel oyunlar çıkıyor. Bunları alıp oynayacağınıza, keyfini çıkaracağınıza, bazı arkadaşlar diğer tarafı kötüleyerek bir şeyler yapmaya çalışmışlar, ne yapmaya çalıştıklarına hala anlam veremedim.

    Ben buna oyunculuk demiyorum, bilmem siz ne diyorsunuz. Ama bu oyunculuk falan değildir, gerçek bir oyuncu çıkan oyunları platform ayırmadan güzelse oynar, eğlencesine bakar, görüşünü yazar. Eğer oyunculuğun anlamı bu değilse, birisi beni aydınlatsın o zaman bu konuda. Bakalım neymiş, merak ediyorum gerçekten..




  • Buna anlam vermek çok zor zaten. Her fırsatta xbox ve ps3 karşılaştırılıyor. ps3 alana göre xbox almakla hata yapmışım, xbox olana göre ps3 almakla hata yapmışım. bunun arkası kesilmez. Her iki platform için oyunlar var çıkacak. hangisi ilgini çekiyorsa onu al. Onlain oyunlar için ps3 takılıyorum, single için xbox. Bence sen ikisini de al gücün varsa derim. Yulkarıdaki tartışmaların sonu gelmez çünkü. Zevk ve renk meselesi yani.Kimse yoğurdum ekşi demez. Herkezin bir konsolu var, Xbox veya PS3.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ploff

    Halo Rech - Alan Wake - Mass Effect2 - Splinter Cell: Conviction - Fable 3 Xbox demem ıcın yeterlı Araba yarısı ve god of war tarzı oyunlar ılgımı cekmıyor. . M.A.G. ıcın bır sey dıyemem. Heavy Raine gelınce ıcım gıtmıyor degıl. Keske Xboxa gelseydı. Ayrıca Natal benı yeterınce heyecanlandırıyor. Ayrıca multıplatform cıkan oyunlarda ps3un grafık acısından ve fps bakımından yerlerde surundugunu dusunursek kısısel fıkrım ps3 asla almam.



    2006'yılını söylersen anlarım seni ama bu kadarda fan olmayın fanlık size ne kazandırıyor.




  • Yerlerde sürünüyor? Hmm.. Bak seen..

    HardShock, hocam onlar fanlık yapmıyor.. Fanlık değil bu SolidEye'ın dediği gibi.. Onların yaptığı tek şey elindekini savunmak, ego tatmin etmek.. Şuraya birkaç şey öğreneyim, kendimce bir şeyler yazayım, insanlar ne düşünüyormuş göreyim diyen kişilerin huzurunu bozmak.. Başka bir şey değil..
  • 2010 yılın bir oyuncu için en bereketli yıllardan biri çok kaliteli yapımlar geliyor tabi benim markama gelmiyor ben oynamam diyen birçok tip olacak ve sadece kendi markasına gelmediği için artık o oyunu hangi şekli şemale sokar orasını zaten göreceğiz.

    Tabi şu platformlardaki oyunlar ilgimi çekmiyorda denilebilir bu normal bir durum ama sırf "kusmak" için öyle mesajlar göreceğiz ki hep beraber güleceğiz hatta yeri geldiğinde sinirleneceğiz.

    Ben bir oyuncu olarak ne Fable III'e hayır diyebilirim nede Heavy Rain'e. Sadece Fable 3 için yeniden Xbox 360 almayı planlıyorum.

    Listemde Wii'de var sonuçta Zelda efsanesine bir oyuncu olarak hayır diyemiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 20 Ocak 2010; 20:16:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
    Ben bir oyuncu olarak ne Fable III'e hayır diyebilirim nede Heavy Rain'e. Sadece Fable 3 için yeniden Xbox 360 almayı planlıyorum.


    Fable gibi bir oyun PS3'e lazım.. Ben de alabilirsem eğer sırf Fable için alacağım Xbox 360'ı.. Önce 2 sonra 3..
  • Onu bunu bilmem ama PS3 un yanina fw li bir XBOX almakda fayda var yoksa para dayanmiyack 2010 da cikan oyunlara...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NextGenCeo

    2009 ve sonu nasıl geçtiyse 2010 ve sonuda öyle geçecektir.PS3 EX oyunları ortada.Bu arada MASS EFFECT 2 multiplatform bir oyundur.Xbox 360 cephesine + olarak yazılmamalı diye düşünüyorum.Çünkü Xbox 360 konsolu olmayan birisi bu oyunu ortalama bir PC sisteminde oynayabilecek

    Exclusive game demek sadece bulunduğu platformda oynanabilen,diğer platformlarda yer almayan bir oyun demek.MASS EFFECT 2 PC ve Xbox 360 sistemi ile birden fazla platformda yayınlanacak.1"den fazla Platformları EX oyun olarak platform hanelerine yazamayız.Konsol EX ama PC"yede geliyor diye saçma bir kavram yok.EX oyunu az sistemin hanesine artı diye yazılmaması gerekir ki ben Xbox 360 sahibi olmama rağmen PC sistemim güçlü olduğu için MASS EFFECT 2 oyununu bu sefer 360"da değil PC"de bitireceğim.Exclusive anlamına en büyük örnek size



    işte microsoftun en büyük hatası:

    1.exc. oyunlarını pc ye de çıkarıp multi yapmak.

    2.games for windows live hızla xbox live olma yolunda ilerliyor.

    microsoft pc den para kazanacak diye xbox 360ı gittikçe daha ağır bir şekilde yaralıyor.




  • microsoftun xboxa exc. oyun çıkartmak gibi derdi yok. yıl içinde onlarca kaliteli oyun xbox ve pc ye çıkıp ps3 e çıkmıyor. microsoft pc dende para kazanıyor. directx 11 yolda, games for windows etiketiyle oyun satıyor. left4dead 1-2, mass effect 1-2, geow-1, ninja blade, alan wake, sc conviction vs. gibi oyunlar sadece xbox-pc platformuna çıkıyor. ek olarak yakında diabloyuda pc den transfer edecek belkide. eğer bu oyunları oynamak istersen ya windows+GFW etiketiyle oyunu alacan yada xbox alacan. her iki şekildede microsoftun cebine paralar akıyor. xboxı yaralayan şey 3k sorunu. bir adam garantisi bile olsa, bozulacağını bildiği malı almak istemez. microsoft 3k sorununu kökünden çözsün bu iş biter. pc+xbox360 platformlarına ortak çıkan oyunlarda kazanan taraf her şekilde microsofttur. adamların xboxı çıkartma amacı zaten bu. oyun piyasasına hakim olmak, pastadan pay almak. pc ve xboxa ortak çıkan oyunlardada bu pay microsofta gidiyor. gerçekten zarar ediyor olsa xbox exc.lerini emin ol asla pc ye çıkarttırmazdı.




  • para kazanmasına laf yok ama olan xboxa oluyor.sonu xbox1 gibi olursa ps tekel olmaya gidecek böyle giderse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iscanthere -- 20 Ocak 2010; 21:14:25 >
  • Tabiki ps 3 arkadaşlar saçmalamayın xbox ı savunanların çoğu kopya oyun olduğu için ama online oynamadıktan sonra oyunun bir değeri yok bence orjinal alacaksam ps 3 diyorum gerisi hikaye...
  • Konu ile hiç ilgisi yok ama mesajlar neden silinmiş anlayamadım, bu forum bazen gerçekten çok tuhaflaşıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.