Şimdi Ara

2007 model C4 Ön amortisör sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar. Yaklaşık 2 ay önce 2007 model C4 araba aldım. Aracın konforu olsun yakıt sistemi olsun çok memnunum fakat sol ön amortisör üs takozunu sürekli patlatma sorunu var. Ben ses geldiğinde adanada önceki sahibinin de sürekli götürdüğü citroen ustasına götürdüm. Eski sahibi sol ön amortisörü değiştirmiş üstüne 3 kere üst takozu değiştirmiş. Bakalım dediler kulelerde kayma veya başka birşey var mı. Bulamadılar üst takozu orjinali ile değiştirip gönderdiler. Bir daha olursa ön iki amortisörü değiştirip öyle deneriz dediler. Dün itibariyle bir daha patladı. Bu arada araç sadece adana da şehir içinde asfaltta kullanılıyor. Ben 2 ayda bir takoz mu değiştireceğim.
    2007 model C4 Ön amortisör sorunuBöyle bir sorunu olupta çözen arkadaşlar varsa sevinirim. Asıl sorunum kış geldi takoz patlakken sileceklerin koluna değiyor o yüzden silecekler çalışmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rustem3301 -- 24 Kasım 2019; 14:21:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba bende de aynı sorun var sol ön takoz sürekli patlıyor nedenini bulabildiniz mi ? Bulduysani benimlede paylaşırsaniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.