Şimdi Ara

2007 Audi a6 prnds ışıkları hepsi yanıyor hatası yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cümleten selamınaleyküm hayırlı ramazanlar 2007 model 2.0tdi audi a6 multitronic araca sahibim. Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Araçta prnds ışıkları komple yanmaya başladı bazen düzeliyor ama çoğu zaman ışıklae yanıyor. Vites geçişlerinde felan hiç bir sıkıntı yok neden böyle olur acaba? Hata kodları



    2007 Audi a6 prnds ışıkları hepsi yanıyor hatası yardım lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • aynı motora sahip


    1.9 TDI Beetle üzerinden hatayı gösterir video (altyazı seçeneğinden çevirin ltf)



    2007 Audi a6 prnds ışıkları hepsi yanıyor hatası yardım lütfenCoolAirVw Rmyoutube
    In depth diagnosis on 01m solenoid code P0753. Vag code 00264. Its LONG, but tons of info here. visit my website at www.kansascitytdi.com
    https://www.youtube.com/watch?v=NJpWGIbdgzQ

    P1793'de ise youtube kaynak dolu

    ECU tamirine kadar gidiyor konu...


    araç yaşından dolayı elektirik ve beyin tesisatı ile ilgili iyi bir usta bulmalısınız

  • infinite kullanıcısına yanıt

    sanayide sigortasız suriyeli usta çırağının "beyin arızalı" ile başlattığı süreç araç sahibinin hayat boyu unutulmayacağı bir ders oluyor. en son beyine müdahale etmenizi öneririm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebedidevlet kullanıcısına yanıt

    kesinkle hak veririm...

    dipsiz kuyu

  • Basınç kaç


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infinite kullanıcısına yanıt

    herhangi bir arızada genel cevaplar -> beyin arızalı, beyinden yapar, beyin değişecek, beyin tamiri. bu cevapları alan koşarak uzaklaşsın.

    bir aracımın tavan okuma lambası yanmıyordu ve üç farklı yere gittim. alanında sanayide isim yapmış kişilerdi. biri ilgilenmedi beyinciye yönlendirdi, diğeri beyin değişecek dedi, üçüncüsü beyin değişecek ya da söküp açacağız tamir edeceğiz dedi. araç beyni kapalı kutudur. dış muhafaza kırılmadan açılamaz.

    okuma lambası bu yanmış yanmamış önemli değil ama bazı sorunlarda araç sahipleri mecburen araçlarını bunlara teslim ediyor... ben daha önce sökülen makyaj aynası kablolarını takan kişinin civatayı kablolara denk getirerek(ustalık ister) iki kabloyu sıyırması sonucu + hattan gelen kablonun yandığını tespit ederek çözdüm. sök tak yapan kişi + ve - ye kısa devre yaptırmış. araçta sigorta atmamış ve kullanılan kablo yapısı neyse ki çok ince olduğundan yanmış ve akım kesilmiş araç yanmaktan kurtulmuş. daha sonra ben farklı bir yöntemle o ışıkları yanar hale getirmiştim.


    araç sahibine önerim universal olmayan audiye özel arıza tespit cihazı ile aracın hata kodlarına bakılması ve internette özellikle yabancı kaynaklarda kodun aratılması.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar aracıma 1 yıldır arızalı biniyorum 6-7 ustaya gittim beyaz duman atıyordu. Her gititğim usta bunun masrafı 80.000₺ den başlar 250.000₺ kadar gider dedi. Aracın devirdaim pompasını yaptırdım su kabı enjektörlerde sıkıntı varmış yanlış vida takmışlar 15.000₺ hallettirdim çok şükür. Araba hakkında hiç bilgim yok ustalarda beyinden karttandır vs 50.000-60.000₺ gider diyorlar forumda bilen biri varsa bilgi alayım istedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağnıcıoğluteknoloji38 -- 11 Mart 2024; 17:22:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.