Şimdi Ara

2006 Model 71.000 de 1.6 dizel Citroen C4 24.800 eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar. Araç Citroen 110 beygirlik 1.6 hdi en dolusu araçta çamurlukta ve tamponda boya var.Bu araç 24800 en son eder mi binsek bir yıl sonra satsak kaça satarız zarar eder miyiz.Yarın aracı almayı düşünüyorum sizce fiyat yüksek mi?



  • kardeşim alırsan izlenimlerini ben de merak ediyorum.ben de almayı düşünüyorum.fransız arabası olduğu için sağlamlığından süpheliyim.bir de süspansiyonları çok sert diyorlardı. onun dışında birkaç defa binmiştim konforu gayet iyi idi.yakıt tüketimi için de ideal bi araba.yeni kasası da çıkmak üzere
  • Yeni kasa çıktı okadar sorun olacağını sanmıyorum.Açıkcası ben de fransız sevmem ama b sınıfı bir araç almaktansa dolu c sınıfı yol tutuşu ses izalasyonu iyi bir araba daha mantıklı.Malum puntoların polpların fiyatlarını uçurdular.Yanıt bekliyorum.Bu araç bu para eder mi.Aynı araçtan 2007 modeli var o da 25.000.Eder mi arkadaşlar.Şimdiden çok teşekkürler.
  • 2.el alacağınız için maddi kaybınızın çok olmayacağını düşünüyorum. 50000civarı kmde olsa biraz daha iyi olur tabi. ağır bakımı yapılmış mı yapılmamış mı bunu da sormanızı öneririrm. sanırım 80bin civarında ağır bakımı olur. onun dışında arkadaşımda benzinli full modeli var çok güzel bir araç bana kalırsa.
  • Araç ağır bakımları yapılmış durumda.Balatalar hava filitreleri vs.Evet arkadaşlar bu araç zarar ettirir mi fiyat iyi mi?
  • Kmsi doğru ise eğer çok iyi senede ortalama 14 bin km yol yapmış çok az kullanılmış denilebilir.Boyanan yerleri de çok önemli değil servise gösterin herhangi bir problemi yoksa alın derim çok güzel bir araçtır.Arkadaşımında C4'ü vardı araç 3 yaşına gelmişti hiç bir yerinden ses tıkırtı gelmiyordu.Yalıtımı başarılı yol sesini çok az alıyor ayrıca rüzgar seside ancak çok yüksek hızlara çıkıldığında duyuluyor.Araç zırt pırt bozulanda bir araç değildi herkes Citroen çok sorun çıkartıyor filan diye kötüler ama bence çokta doğru değil açıkçası öyle diyen insanlar verilen paranın karşılığını vermesinden daha fazlasını istiyorlar.Araç ucuz zaten parasına göre kalitesi var 30 bin tl lik araçtan 40 bin tl lik araç kalitesi beklememek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.