Şimdi Ara

2006 fiat idea satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.3 dizel dinamik donanımlı..116000kmde. lagun mavi renk.. acil satılık.. 20500tl..azda olsa pazarlık yapılır..505 773 35 97 den ulaşabilirsiniz..



  • Hayırlısı olsun ancak sıfırı üretilmeyen ve 100 kişide 3-5 kişinin sahibi olduğu tutulmayan bir araç dizel de olsa bence fiyatı pahalı.Bu araç safkan italyan parçaları da pahalı çünkü tutulmadığı için ülkemizde bu araçların yedek parça sorunu var ve ha deyince bulunmuyor.
    Kabul araç donanımlı lakin o paralara konforu kesinlikle bir idea olmayan ancak ideadan ülkemiz şartlarında milyon katlı tutulan linea,punto alınıyor.
    Fiyatta aklı selim bir biçimde kesinlikle revize şart...Hayırlı satışlar olsun...

    NOT:Sizden ricam lütfen cevabıma istinaden bana cevap yazarkan malum siteyi ve sağı solu emsal göstermeyin.Birincisi yazmak önemli değildir,her zaman satmak önemlidir.İkincisi aracınızın yedek parça sorunu var ve parçası pahalı.
    Üçüncüsü bu araç tutulmadı ve sıfırı üretilmiyor.
    Son olarak bedava verseler kalkıp bu arabayı almam çünkü tutulmadı,ha deyince elden çıkmıyor.Lakin her malın bir alıcısı vardır.İlla ki meraklısı vardır.
    Ancak bu fiyatlara değil.
    Şahsi kanaatim bu aracın max.ederi,
    16-18.000 arasıdır.

    Saygılarımla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 21 Aralık 2014; 12:24:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bana bulunamayan yada pahalı olan parçasını söylerseniz fiyatını da öğrenebilirsiniz..bask balatası işçilik dahil 350tl olan aracın hangi parçasını pahalı buluyorsunuz. arka kapı amörtisörlerini değiştirdim çifti 10tl. daha kaç lira olabilir acaba. sizin söyledikleriniz arabasını sevip alternatif fiyatları bilen kişşiler için sadece önyargılı ifadeler.. lastikleri yokohoma ve kampanyada tanesini 104tlye aldım.. yağ filtre ise sürekli mobil1 kullandım 0-30 4litresini 100tlye alıyorum filtrelerle beraber 150-160tl tutuyor.. bakım maliyetleri ortada. albea yada linea ile alakası olmayan bir araç.. ve karma yakıtı 4.2 ltr. denemesi bedava. ayrıca bu araca yaklaşık 75000km bindim ve aslında vedavadan biraz daha pahalıya satsamda ben kesinlikle zararda değilim. bu aracı alırken sıfır albea ile takas etmiştim ve en doğru kararlarımdan biriydi. evet istediğiniz an satamazsınız. o zaman da satmazsınız. punto ile arasında dağlar kadar fark var bu arabanın işlevselliği pratikliği açısından..ben bel fıtığı sorunum olmasa asla bu aracı satmazdım.. yine de istediğim fiyat olmazsa satmayacağım. sizin dediğiniz fiyatlara satacağıma bir tanıdığa veririm daha iyi..:) bu arabanın bütün parçaları linea albea palio ile uyumludur.. lütfen tam araştırma yapmadan yargı geliştirmeyiniz. ülkemizde zaten yeterince yaygın bir tutumu bu foruma taşımayınız..teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bgmeu

    bana bulunamayan yada pahalı olan parçasını söylerseniz fiyatını da öğrenebilirsiniz..bask balatası işçilik dahil 350tl olan aracın hangi parçasını pahalı buluyorsunuz. arka kapı amörtisörlerini değiştirdim çifti 10tl. daha kaç lira olabilir acaba. sizin söyledikleriniz arabasını sevip alternatif fiyatları bilen kişşiler için sadece önyargılı ifadeler.. lastikleri yokohoma ve kampanyada tanesini 104tlye aldım.. yağ filtre ise sürekli mobil1 kullandım 0-30 4litresini 100tlye alıyorum filtrelerle beraber 150-160tl tutuyor.. bakım maliyetleri ortada. albea yada linea ile alakası olmayan bir araç.. ve karma yakıtı 4.2 ltr. denemesi bedava. ayrıca bu araca yaklaşık 75000km bindim ve aslında vedavadan biraz daha pahalıya satsamda ben kesinlikle zararda değilim. bu aracı alırken sıfır albea ile takas etmiştim ve en doğru kararlarımdan biriydi. evet istediğiniz an satamazsınız. o zaman da satmazsınız. punto ile arasında dağlar kadar fark var bu arabanın işlevselliği pratikliği açısından..ben bel fıtığı sorunum olmasa asla bu aracı satmazdım.. yine de istediğim fiyat olmazsa satmayacağım. sizin dediğiniz fiyatlara satacağıma bir tanıdığa veririm daha iyi..:) bu arabanın bütün parçaları linea albea palio ile uyumludur.. lütfen tam araştırma yapmadan yargı geliştirmeyiniz. ülkemizde zaten yeterince yaygın bir tutumu bu foruma taşımayınız..teşekkürler.

    Bir sizde yok bu idea,bana 5-10 liralık amörtisörünü,kapı fitilini 300-400 liralık valeo,bosch baskı balatasını söylemeyin.
    Bana motor mekanik aksamından örnekler verin.Veremiyorsanızda ben size vereyim.
    Direksiyon kutusu işçilik dahil 1500-2000 lira ve ha deyince bulunmuyor.45 gün birmota sipariş verdik italyadan gelmesini bekledik.Beklemek zorunda kaldık,keza dışarda yaptırma şansın yok hiç bir yerde yok !
    Motor gaz kelebeği 350 lira işçilikle 500 lira ha deyince bulunmuyor.
    Klima paneli,radyatörü ve gaz dolumu işçilikle 1200-1300 lira ha deyince bulunmuyor.
    Yoksa kapı düğmesi yerine çay kaşığıda koyarsın.Önemli olan arabanın gitmesi,direksiyonun dönmesi 😉
    5-10 liralık amortisörle,fitille yedek parça fiyatı belirlenmez.Lastik ve motor yağı yedek parça değildir,lütfen bu konu hakkında benimle bilinçli bir şekilde tartışın,bana lastik,motor yağı diyerek lütfen kendinizi gülünç duruma düşürmeyin.
    Aracınızın bütün parçaları palio albea lineaya uyumlu değildir.İncik boncuk parçaları uyumludur.Araştırması bedava.
    Bu aracı ben çok çok iyi biliyorum dizel 2006 gri renk 102.000km de değişensiz2 parça boyalısı kardeşim de vardı 17.300'e tekirdağa 1 senede zor bela sattı.Gitti 32'ye orijinal 24.000'km de 2012 dizel punto evo aldı ki ideanın konforunu arıyor.Ama sattığına pişman değil hem model yükseltti hem de tutulan bir araç aldı.O yüzden bana ön yargılı ve guard alarak konuşmanıza gerek yok...
    Idea'yı bilen birisi olarak,lafımı yineliyorum,16-18 arasına gidecek bir araçtır.20.500 uç bir fiyattır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 21 Aralık 2014; 14:11:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aldığınız arabalarda kaç sefer değiştiriyorsunuz o bahsettiğiniz parçaları.. siz fiattan başka araç binmediniz sanırım. opellerdeki fiyatlara bakın birde. sonuçta avrupa araba bi niyorsunuz.. direksiyon kutusu olayı çok ilginç.. hayatınızda kaç tane direksiyon kutusu değiştirdiniz de bu parçanın pahalılığından söz ediyorsunuz. ona bakarsanız ufak bir kaza ile önden tamponu vursanız 15 liralık arabanın 13tl masrafı çıkar hava yastıkları açılınca. siz aracınızı zor satmış olabilirsiniz ama ben dinamik donanımlı aracımı 19500e vermedim ve vermeyeceğim.. ben baskı balata diyorum siz direksiyon kutusu diyorsunuz. hangi sıklıkta değişir o parçalar? ve puntoda veya lineada hangi sıklıkta değişir ideada hangi sıklıkta? neyse siz mutlu olduğunuz araca binersiniz bende öyle..bu arada bizim segmetteki opel merivadaki kronik problem ve bedellerini de araştırın isterseniz..sizin satın alıp sattığınız araçların fiyatını piyasa belirler. benim sattıklarımı ben belirlerim.. çok fazla serbest piyasa koşullarına filan itibar etmiyorum..ki en son pazarlık payı da var demiştim aracıma. ama 2000 model şahin parasına aracımı verecek değilim piyasası öyle diye..




  • ki bu arabanın velev ki motorunu öldürdünüz toplam 3,500 tl dir maliyeti. sıfır motorun.
  • klima gazı 80tl.. yani aklıma geldikçe yazıyorum ama siz ya döküntü araba almışsınız yada çok hor kullanmışsınız arabayı. bir öğrenci velimiz 387000kmde(üçyüzseksenyedibin) sıfır araç alırken takasa verdi aracını 2005 active donanımlı ve 14000tlye saydılar o aracı..sizdeki direksiyo kutusu klima malzemesi filan sorunları ondada duymadım hiç.. hergün milas bodrum yapıyordu aracı yılın 365günü.. bence siz araç alırken iyi kontrol ettirin kmsi ile oynanmış araçlara denk gelmiş olabilirsiniz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bgmeu

    aldığınız arabalarda kaç sefer değiştiriyorsunuz o bahsettiğiniz parçaları.. siz fiattan başka araç binmediniz sanırım. opellerdeki fiyatlara bakın birde. sonuçta avrupa araba bi niyorsunuz.. direksiyon kutusu olayı çok ilginç.. hayatınızda kaç tane direksiyon kutusu değiştirdiniz de bu parçanın pahalılığından söz ediyorsunuz. ona bakarsanız ufak bir kaza ile önden tamponu vursanız 15 liralık arabanın 13tl masrafı çıkar hava yastıkları açılınca. siz aracınızı zor satmış olabilirsiniz ama ben dinamik donanımlı aracımı 19500e vermedim ve vermeyeceğim.. ben baskı balata diyorum siz direksiyon kutusu diyorsunuz. hangi sıklıkta değişir o parçalar? ve puntoda veya lineada hangi sıklıkta değişir ideada hangi sıklıkta? neyse siz mutlu olduğunuz araca binersiniz bende öyle..bu arada bizim segmetteki opel merivadaki kronik problem ve bedellerini de araştırın isterseniz..sizin satın alıp sattığınız araçların fiyatını piyasa belirler. benim sattıklarımı ben belirlerim.. çok fazla serbest piyasa koşullarına filan itibar etmiyorum..ki en son pazarlık payı da var demiştim aracıma. ama 2000 model şahin parasına aracımı verecek değilim piyasası öyle diye..

    Ben hayatım boyunca avrupa arabaya bindim tek tüktür yerli araca bindiğim bende su an 2004 1.9 dizel 6 ileri otomatik comfortline vw passat var.

    Ve ben sıklıkla araç değiştiren bir insanım.
    Passatın direksiyon kutusu serviste 5000 lira ama dısarda 1800-2000 liraya değiştirebiliyorsun ve 45 gün beklemiyorsun.
    Anladın mı güzel kardeşim fark burada...

    Fiattan başka arabaya kimin binmediği sağ üst köşede nickinin yanında ki logodan belli oluyor.
    Sen de fiat logosu var,ben sık araç değiştirdiğim için bende logo yok.

    Ayrıca bir insanın başına gelmez diye bir şey yok,herşey insanlar içindir.
    Her zaman bir arabanın ağır bakımları düşünülmelidir,fitil, amortisör,kapı rölesi, klima gazı değil.

    Altında ki araba passat olur bakımlarına tamam dersin,ama fiatın bakımları ağır,yedek parçası pahalı ve bulunmaz ise hop 1 dk orada dur derim.Bu araba altı üstü Fiat.Mercedes BMW,Audi,Vw değil 😉

    Diyelim ki ben bu aracı senden aldım.
    Ben seni ne kadar tanıyorum noter yaptıktan sonra misal aracın deminden beri örnek verdiğim direksiyon kutusu arızalansa ne olacak,nerede bulacağım seni?

    Seni bulmayı da geçtim ben mecbur değilim direksiyon kutusunu dışarda yaptırmamaya illa serviste işçilikle 1500-2000 liraya değiştirmeye ki onuda 1.5 ay bekleyerek.

    Sana diyorum ki araç güzel araç,ama piyasası yok en yüksek gelen teklife elden çıkması lazım gereken bir araç.19,5'a vermediysen helal olsun bonkör bir arkadaşmışsın.

    Son olarak bizim buralarda 2000 model şahin en baba 9-10 lira ediyor.19.500 değil..
    Aracının da en baba ederi 17-18'dir.
    Pişman olacaksın sözüm ona 19.500'e vermediğine...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 21 Aralık 2014; 15:21:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bgmeu

    klima gazı 80tl.. yani aklıma geldikçe yazıyorum ama siz ya döküntü araba almışsınız yada çok hor kullanmışsınız arabayı. bir öğrenci velimiz 387000kmde(üçyüzseksenyedibin) sıfır araç alırken takasa verdi aracını 2005 active donanımlı ve 14000tlye saydılar o aracı..sizdeki direksiyo kutusu klima malzemesi filan sorunları ondada duymadım hiç.. hergün milas bodrum yapıyordu aracı yılın 365günü.. bence siz araç alırken iyi kontrol ettirin kmsi ile oynanmış araçlara denk gelmiş olabilirsiniz..

    Orjinal 102.000km de ki kardeşimin 2.sahibi olduğu yaklaşık 2 sene bindiği darbesiz değişensiz bir araçtı.
    Elektronik şans işi derler bu da öyle.
    Araba da ahım şahım bir konfor yok sadece sürüşü rahat keza kardeşim fiyatı merivaya,scenice göre uygun dizel az yaksın diye,yerden yüksek ve yaylalara çıkmak için aldı.
    Arabayla Trabzona memlekete gitti İstanbul'a geri dönüşü araç bu arızaları verdi.3000 lira masraf yaptı.1 sene de zar zor 17.300e sattı.18.500'e alıp ona 21-22'ye mal olan aracı.O da senin gibi ilana koyduktan 2-3 hafta sonra,Bilecikten birisi aradı 18.250 veren oldu oğlum ver dedim.Yok abi 20den aşağı vermem masraf yaptım diyip durdu vermedi.
    Kardeşime parası değer kaybetti diye üzüldüm lakin müstehak ona dinlemedi beni gitti daha sonra daha düşüğüne verdi.
    Bu araba tutulmuyor diye kimse doğru düzgün yüzüne bakmıyordu.18.250'den başka da yüksek teklif eden olmadı.
    Görenler abi bu modifiyeli paliomu ne diyordu 😄😄😄
    Anladın mı şimdi hocam ne demek istediğimi ?
    O yüzden Idea'mı aman Allah korusun...
    Sana da bol müşteriler olsın😉



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 21 Aralık 2014; 15:18:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aracımı 19750tl ye sattım.. fiat idea da dahil satılmayacak araç yoktur... ileride yine bu seviyelerde param olursa yine alırım ideayı... bakım maliyetleri kesinlikle yüksek değildir. sattığım arkadaş daha önce de idea sahibi olmuş ve satmak zorunda kalmış ve aracımı görünce sanayiye bile götürmedi direkt notere gittik..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.