Şimdi Ara

2005 MODEL AUDİ A8 4.2 QUATTRO ALDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
9
Favori
8.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @zaqwear Çok teşekkür ederim, gerçekten değer verilecek kıymetli bir araç benim gözümde. 2 ay kadar önce kampanyadan sıfır kilometre BMW 520i aldım bu aracın yaklaşık 5 katı kadar bedel ödememe rağmen o aracın zerre kadar değeri yok benim için. Asıl kıymetli olan üzerinde emek harcanandır diye düşünüyorum.



    @dobrasam Elimden geldiğince keyifli otomobilleri kullanıp garajda saklamaya çalışıyorum ama genelde aldığım bu tarz uygun fiyatlı ama yürütmesi maliyetli otomobilleri tam anlamıyla istediğim hale getirdikten sonra eş-dost elimden zorla alıyorlar :)



    @Kovalenko Maşallah valla ben aküye şaşırıyordum 19 yıl nasıl dayandı diye, V kayışı duyunca şaşkınlığım daha da arttı :)



    @Emekkk Yorumunuz için teşekkür ederim. Henüz kanalı açmadım, haftaya yurtdışı seyahatim sebebiyle çekim yapamayacağız ama nasipse bir ajans ile çekimler için görüşüyoruz sanırım 26 Ocak tarihinde ilk videoyu çeker 1 Şubata kadar da kanal açıp yüklemiş olurum. İşlemleri tamamladığımda yine forumdan bilgi paylaşımı yapacağım.





  • Bayılıyorum bu kasaya. Uzun yıllar binilebilecek çok güzel bir aile aracı. Tabiki orta gelirin binebileceği bir araçta değil. Hayırlı olsun kazasız belasız.

  • Hayırlı uğurlu olsun hocam. Kendi kafamdan insanları görebilmek beni mutlu ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @-PoseidoN- Çok teşekkür ederim daha iyileri herkese olsun, parça fiyatları ve yakıt olarak orta gelirli birini üzebilir belki ama benim gelirimin de çok üst seviyede olduğu söylenemez :)


    @pilotaFerrari Yorumunuz için teşekkür ederim. Kusura bakmayın ama bizi geri kafalı olarak nitelendiriyor buradaki çoğu arkadaş. Oysa ki ben bu tarz araçlarla daha mutluyum daha huzurluyum, insanlar bunu bir türlü anlamıyor. Forumda sizleri görmek güzel :)

  • Güle güle binin hocam gemi gibi araç, ben a3 sedan'dan devam işimi şöyle böyle görüyor sanayiye düşürdüğü an yükseltirim ama maşallah tık yok araçta senelerdir, ilk sahibiyim 2014. Bizde audi gereken ilgiyi görmüyor gibi bir fikrim var.

  • muhteşem bir arabadır... güle güle kullanın...


    (eski bir aile dostu diyelim artık - 1 sene kadar kullanmıştı ama günü birlikte her yere bununla giderdi, yakıtı üzüyordu..)


    birde bunun 6.0 W12'leri var ... o aracı çok merak ederim... şayet imkan varsa bir bakın derim... bu işlerde para dışında asıl etken cesaret edebilmek ki görüldüğü üzere sizde fazlası ile var...


    birde 267km/h sınır nedir ya ? 267'de sizi durduran neydi eeeey audi demez mi insan  



    usulca bırakıp kaçıyorum


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-alkan-as-2012-bayi-a8-6.3-fsi-w12-quattro-long-taba-bang-olufsen-1111277269/detay


      




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 8 Ocak 2024; 12:57:50 >




  • Podgoritsa kullanıcısına yanıt

    Hocam kedi uzanamadığı ciğere mundar diyor. Kimsenin alma sanayiden çıkamazsın son sahibi olursun denilen 3. sahibinden alınma Alman polis çıkması W124 E320 ve TR de tek sayılabilecek donanımda bir 2.0 volvo motorlu Laguna toplamış biri olaraktan bu yorumlara anca gülerim. Gönül isterdi ki olanaklar el versin çok daha üst düzey araçlar toplayayım fakat elde olanla idare ediyoruz. Benim de hayalimdir bu bi 6.0 W12 A8, inci beyazı bir 760Li E38 kasa falan toplayıp zevkle binebilmek. Böyle konuları görünce istemsizce motive oluyorum. Teşekkürler güzel mesajınıza.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel bir araç, hayırlı olsun ..


    Zaman geçtikçe yaptığınız bakım ve işlemleri de paylaşabilirseniz seviniriz

  • Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, umarım gönlünüzden geçen aracın sahibi olursunuz @Turcopolo , @infinite

  • kartalım kullanıcısına yanıt

    Yorumunuz için size de ayrıca teşekkür ederim, şimdiden masrafa başladım.


    Yetkili servisten aşağıdaki ürünleri bulup sipariş ettim;

    077121113D OEM numaralı Termostat (1.831 TL)

    3C0972841 OEM numaralı Termostat Tıpası (50 TL)

    4E0959101A OEM numaralı kalorifer motoru (10.857 TL)

    4E0971067A OEM numaralı kalorifer motoruna giden kablo (149 TL)

    N 90136802 OEM numaralı Conta (102 TL)

    Termostat hariç tüm parçalar Doğuş'un elinde hazırda varmış bu gün yarın gelir diye düşünüyorum. Aracımın yaşı nedeniyle Doğuş Otomotiv %35 iskonto yaptı. Toplam Tutar 12.989 TL'den 8.442 TL'ye düştü. Ayrıca parçalar geldiğinde yapılacak işçilik için de %40 iskonto aldım ama net fiyat belli değil.


    Bunlar haricinde maalesef Doğuş'ta pahalı olan, üretici olarak OEM firmalara tedarik yapan ve daha önce başkaca araçlar üzerinde denediğimiz bir takım parçaları Çin ve Almanya'dan sipariş ettim. Bu parçalar ise şu şekilde;


    4E0199381FL OEM Numaralı Motor Kulağı Doğuş Fiyatı 17.487 TL (Çin Sipariş 4.225 TL)

    4E0199381FS OEM Numaralı Motor Kulağı Doğuş Fiyatı 17.487 TL (Çin Sipariş 4.225 TL)

    4E0199267S OEM Numaralı Motor Ön Takoz Doğuş Fiyatı 11.585 TL (Çin Sipariş 2.712 TL)

    4E0616007D OEM Numaralı Airmatic Motoru, aslında değişmesine gerek yok ama ne olur ne olmaz sonuçta 20 yaşında bir araç diye sipariş ettim. Doğuş Fiyatı 90.558 TL (Almanya Orijinal Sipariş 7.350 TL)

    8K0951253 OEM Numaralı Airmatic Rölesi, Motor değiştiğinde Rölenin de değişmesi gerekiyor dediler. Doğuş Fiyatı 793 TL (Almanya Orijinal Sipariş 122 TL)

    Burası da toplamda 137.910 TL yerine 18.634 TL tutmuş oldu.


    Şimdilik bu parçaların siparişini geçtim. Genel toplama baktığımızda işçilik hariç 27.076 TL (905 USD) ücret ödemiş oldum. İlerleyen dönemlerde ana konuda yazdığım parçaları da sipariş edip fiyatlarıyla birlikte konuya eklerim.


    Edit: An itibariyle Kayseri Aykan Audi Yetkili servisindeki abimiz tarafından arandım, Akü için 8.550 TL liste fiyatı olduğunu, iskonto ile 5.550 TL'ye düştüğünü söyledi bende siparişini hemen geçtim çünkü aracı almak için Ankara'ya gittiğimizde İskitler Oto Sanayiye uğrayıp aküyü değiştirmek istedim ama 2021 üretimli Varta marka akü için eski aküyü almak şartıyla 5.250 TL fiyat vermişlerdi.


    Akü sonrası bu gün ki toplam harcamam 32.626 TL (1.091 USD) oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 8 Ocak 2024; 16:56:50 >




  • Podgoritsa kullanıcısına yanıt

    doğuş'ta 90.000 almanya'da 7.000. bu nasıl bir fark öyle. arabadan anlamayan benim gibi biri için elinde patlayacak bomba böyle arabalar resmen.

  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Çok haklı bir serzeniş hocam, özellikle otomobil konusunda Türkiye şartlarında insanların eli arkasında gezmesi gerekiyor yoksa fırsat buldukları an kötü şeyler yapabiliyorlar. Ben işim gereği otomobil yedek parçanın içinde olduğum için bu tarz otomobilleri yürütmek çok maliyetli olmuyor genelde. Şu an yeni model sayılabilecek olan 11 adet araç var, garajda yatıyorlar. Ben bu tarz eski ama kaliteli araçlar ile uğraşmayı, kullanmayı daha fazla sevdiğim için neredeyse hiç birinin yüzüne bakmıyorum.


    Buradan tekrar söyleyeyim, eğer parça konusunda ve işçilik konusunda sıkıntı yaşayacaksanız nacizane fikrim olarak, asla bu tarz araçlara bakmanızı tavsiye etmem.

  • İmkanı olan için çok güzel araç ama benim boyumu aşıyor. Ne sizin gibi sanayide bayide tanıdık var ne de uğraşabilecek vakit. Güle güle kullanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 8 Ocak 2024; 18:1:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Podgoritsa kullanıcısına yanıt

    18 de işçilik verdiniz diyelim 50 bin TL ye zımba gibi F segment araba topladiniz

    Bu işleri bilmeyen birinin neden bu tarz arabaları asla alamayacağı belli aslında:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun mükemmel bir araba, video içerik gelirse harika olur.

  • Eski otomobillerde hep bir kalite var. Şimdi şirketler sürekli araba satmak istiyor, dolayısıyla eskisi gibi kaliteli araçlar üretmiyor. Tüketici sürekli yenisini alsın. Tüketim toplumu olsun kafasında.

  • Kazası belasız kullanın hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir başlık. Aracınızı güzel günlerde kullanın. Paylaşım için emeğinize sağlık. YouTube kanalı açarsanız da keyifle takip ederiz.

    Bir tek şey aklıma takıldı, aracı aldığınız fiyatı belirtmemişsiniz. Aldığınız fiyat, mtv ve sigorta tutarları gibi yıllık yürütme maliyetleri hakkında da bilgileri paylaşırsanız çok memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterarchitect -- 8 Ocak 2024; 20:9:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tam bir para öğütme makinası.masrafı hiç bitmez.

  • Hayırlı uğurlu olsun, bu ara bir a6 alma dönemindeyim. Favorimde bir kaç ilan var. 2017 - 2018 2.0 tdi Quattro modeller nasıldır?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.