Şimdi Ara

2000-3000TL TWS Kulaklık Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi bu aralıkta TWS kulaklık arıyorum. Başarılı ANC, Transparan modu, güzel ses ve mikrofonu olan modeller arasında.

    Aklımda Jabra Elite 7 Pro var 2400TL, Sony Linkbuds S var 2500TL ve Soundore Liberty 3 Pro var 2700TL. Siz ne önerirsiniz bu 3'ü arasından veya daha farklı bir şey aklınızda varsa eğer


    Kullanılacak telefon: iPhone




  • Liberty 3 pro alirdim ben olsam hocam. Linkbuds 3 var bende memnunum ama ankerde aklım kaldı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraxx06 B kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler öneri için hocam. Liberty 3 Pro'yu ben de almak istiyordum ama yurtdışında 100 dolara yani Jabra'dan Sony'den ucuza satıldığı için yabancılar çok öneriyordu fakat Türkiye'de durum tam tersi bu yüzden kulaklığın bir avantajı kalmıyor. Bir çok kulaklık inceleyenlere aynı paraya hatta Linkbuds S daha ucuzsa hangisi alınmalı diye sorduğumda hepsi Linkuds S dedi ben de aldım 2 gündür kullanıyorum ve çok memnunum.

  • rambo145 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraxx06 B kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam teşekkürler. Mutlu yıllar aynı zamanda.

  • rambo145 kullanıcısına yanıt

    Anker Space A40 ve Linkbuds S arasında gidip geliyorum. Linkbuds S'in sesi çok çıkmıyor diye yorumlar var. Anker Space A40 'da %70 bile fazla geliyormuş. Siz böyle bir şey hissettiniz mi?

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Ben kulakligi %70-80 arası kullanıyorum ve son ses müzik seven biri değilim. Bana sesi yeterli geliyor yani son seste çok yüksek geliyor bana göre.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rambo145 kullanıcısına yanıt

    Selamlar,


    Sürücü çapı küçük olduğu için ses az çıkıyor yorumları çok gerçekçi geliyor. Nihayetinde ses hacim ile doğru orantılı. Özellikle All-in-one olsun, olmayan bir özellik kalmasın diye araştıra araştıra 2 opsiyon bıraktım.


    Link Buds S daha az ses veriyor.

    Anker Space A40'da da yakınlık sensörü olmadığı için otomatik duraklatma yok.


    Diğer tüm özellikleri aynı sayılır. Yakında ben de karar vermiş olurum herhalde.


    Cevap için teşekkürler. 

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Doğrudur A40 ile ilgili bilgim yok ama Liberty 3 Pro'dan daha yükses sesi olduğunu biliyorum El Jefe ölçümüne dayanarak.
    https://www.youtube.com/watch?v=YFUmD6EYyzQ&feature=youtu.be

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rambo145 kullanıcısına yanıt

    O kanaldaki ilgili incelemeleri izledim. Yakın zamanda kulaklıklar güncelleme almış bu yüzden videolarda bahsedilen sorunlar da azalmış yada giderilmiştir.



    Bir kaç yıl önce Edifier W830BT almadan önce de izlemiş ve öyle satın almıştım.  Gerçekten detaylı incelemeler yapıyor.

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Doğru ben de canlı yayında kendisine L3P, Linkbuds S arasından genel kaliteye göre ne hangisi seçilir dediğimde Linkbuds S demişti ben de o yüzden almıştım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rambo145 kullanıcısına yanıt
    Hocam kulaklık nasıl ? Redditde falan dip ses ile ilgili konular açılmış.Sizin böyle bir sorununuz var mı ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AliYlmz00 A kullanıcısına yanıt
    Kulaklikta dip ses sorunu yok hocam Reddit'te ANC acinca dip ses geldigi soyleniyo yani ANC'siz oyle bir bildirilen problem yok. Son (2.0.2) guncellemesiyle bu sorunun geldigi soyleniyor ama benim cihazimda henuz rastlamadim bu soruna. Su an benim yasadigim tek bug Sony uygulamasindan EQ yaptigimda ses seviyesi %70'i gecince EQ bozuluyo, bass azaliyo detay dusuyo. Spotify uygulamasindan yapinca mesela EQ'yu ya da Android kullanicisiysaniz Wavelet'den sorun cozuluyor. Benim yasadigim tek sorun bu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rambo145 kullanıcısına yanıt

    Ben de sonunda yurtdışından sipariş ettim. 1 haftaya elimde olur. 2.1.3 sürümü ile birlikte genel pil ömrünü uzatma adına yaklaşık %20'lik azalan bir şarj süresi sunmuşlar. Ses kalitesinde bir değişiklik olmamış.


    Bahsettiğiniz sorunu Picky Audio youtube kanalındaki incelemede de söylemiş, bu genel olarak düzeltilmesi gereken bir detay gibi görünüyor.


    Eğer bilgisayara bağlayıp kullanıyorsanız LDAC için bir sürücü ve uygulama mevcut. 7 gün ücretsiz sonra 5.99 usd indirimli fiyatı var. APT-X gibi codecleri'de destekliyor.




    www.bluetoothgoodies.com
    Alternative A2DP Driver
    https://www.bluetoothgoodies.com/a2dp/


    www.bluetoothgoodies.com
    Purchase Alternative A2DP Driver License File
    https://www.bluetoothgoodies.com/a2dp//purchase/#





    Aaron X Loud and Wirelessyoutube
    Firmware 2.1.3 just dropped and why Sony WHY. Anyway, after watching this video, you decide if it's worth downloading. Sony WF-1000XM4 Battery drain issue - The Truth 😲 https://youtu.be/h1Lse4_PDJs Become member to get access to Restricted Area: https://www.youtube.com/channel/UCuROGphRDQe-tN8uxZ2X4_w/join Get your FREE Audiobook here, no strings attached - https://amzn.to/3Kdmtoi (Audible Premium Plus) ✅ Join Patreon: https://www.patreon.com/loudnwireless ✅ Join Chat On Discord: https://discord.gg/EHh84vuBAq ✅ Bitcoin Tip Jar: 32QpY8tkfg7Cn2zoKo97E4Uyjg7rJWfKqN Affiliate Links When you make a purchase through the Affiliate Links here, I earn a small cut for the sale at no cost to you, and this helps the channel out in a big way. Thank you for your support! 00:00 What Firmware 2.1.3 does. 01:21 Battery life affected? 02:00 Sound quality changes? 03:00 Call Quality changes? 04:25 Active Noise Cancelling changes? 06:01 Conclusion
    https://www.youtube.com/watch?v=tjVYxa_pCTE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 28 Şubat 2023; 0:9:3 >




  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. Evet videoyu izledim sanirim unitelerinin sarj kapasitesini %80'de sinirlamislar fakat ayni seyi kulaklik kutusuna uyguladilar mi bilmiyorum ama sanirim boyle bir sey mumkun degil. Bir de umarim ANC ya da Ambient Mode acinca arkadan gelen White Noise sorununu yasamazsiniz Reddit'te cok goruyorum. Genellikle Multipoint ozelligi icin gelen update sonrasi bu sorun ciktigi soyleniyor. Hatta update'i yapip multipont'i hic acmayinca sorun olmadigini ama bir kez multipoint acinca sonrasinda kapatsan dahi bu sorun oldugu da iddia ediliyor ben yasamadim dedigim gibi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rambo145 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Alma sebeplerimden biri de zaten çift bağlantı özelliğinin olması. Her halükarda açacağım, umarım bahsettiğiniz gibi bir sorun olmaz.

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    2.1.3 sanırım sadece Asya bölgesine verilmiş. Henüz Avrupa'da Amerika'da ve bizim bölgede güncelleme yok.

  • rambo145 kullanıcısına yanıt

    Benim cihaz Amazon.de'den alındı ama kutu Bulgaristan için üretilmiş. Bahsettiğiniz gibi bana da gelmedi. Belki de Asya üretilen cihazların pilleri ile ilgili bir sıkıntı fark ederek oraya özel güncelleme çıkartmış olabilirler.



    Çift cihaz etkinleştirme sonrası dip ses almadım çok şükür. Hatta telefon uygulamasından 3 cihaz ile eşleştirdim. Kendi Bluetooth cihaz sayfası var, sanki telefondaki bluetooth cihazlar sayfası gibi.



    Genel olarak bilgisayar ve telefon'a aynı anda bağlıyorum ama gerektiğinde bilgisayar bağlantısını kesip televizyona alıyorum. Çok kullanışlı olmuş. Hepsi orada listede duruyor.


    Kulak uçlarını tek tek denedim ama hala ağrı hissediyorum taktığımda. Sanırım bir süre böyle olacak.



    Ambient mod ses ayarı 10 ve üzeri olduğunda dip sese benzer bir "tıslama" oluyor. Sanırım o da dışarıdan aldığı sesi yükselttiği için.


    Konum bazlı otomatik ayar değiştirme özelliğini de çok beğendim. Örneğin evdeyken başka, yolda yürürken başka, markete girdiğimde otomatik olarak değişiyor. Tabi hepsini tek tek haritadan ekledim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 4 Mart 2023; 15:50:38 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.