Şimdi Ara

2000-2500 TL Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar öncelikle
    Laptopumun anakartı ve beraberinde birkaç parçası yandığından ve elle tutulur laptopların pahalı olmasından dolayı yeni bir sistem toplama ihtiyacı duydum ama aklımda tam oluşturamadım. Genel olarak oyun ve günlük işlerde kullanılacak bir bilgisayar olacak bu yüzden ekran kartı ilk başta gtx 1050ti almayı düşündüm, 1050 ile arasında fiyat farkı az ve 4gb olmasından ötürü ama araştırınca gtx 1060(6gb) ve rx 480(8gb) modellerin 1050 ti'ye bazı oyunlarda ciddi olarak önde olduğunu gördüm ama fiyatları da yüksek gibi. Aradaki farka değer mi?
    Bunun dışında işlemcide de kararsız kaldım. G4560 düşünüyordum geçen ay fakat darboğaza neden olduğundan ve ileride upgrade yapmak zorunda kalacağımdan almışken tam alayım, g4560'a boşa para vermiş olmayayım diyorum, siz ne tavsiye edersiniz bu konuda?
    Son olarak da laptop'un 2,5 inçlik harddiski sağlam kalmış ama sanırım m2 bağlantılı, bunu masaüstüne takabilir miyim? Ssd de alacağım ama harddisk üzerindeki windowsu bilgilerimi taşımadan ssdye akatarabilir miyim? Yani sistem ssdde olacak, kalan bilgiler hddde olacak şekilde ayrıca bir harddiske aktarmadan yapabilir miyim, nasıl yaparım?
    Şimdiden okuyan, cevaplayan herkese teşekkürler

    Edit: Yazmayı unutmuşum, parçalardan bazılarını amazon.com'dan almak istiyorum, önerir misiniz? Problem çıktığında garanti süreci nasıldır, Türkiye'de geçerli garanti veren firma var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garip Bedevi -- 30 Mart 2017; 12:34:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.