Şimdi Ara

200-300 bin TL bandında araç önerisi? 2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam, borçlardan dolayı aracımı satip nakite cevirip, bir süre 200-300 bandında araçla hayatıma devam etmek zorundayim.

    200-300 seviyelerinde araç bakıyorum, Lada Niva düşündüm ama masrafı çok çıkar diye geri adım attım.

    Bu seviyelerde onerebileceginiz ayağımı yerden kesecek araç varsa tavsiyelere açığım. Hayat kimseyi borçları yüzünden malını sattirip, zor zamanlar geçirmek zorunda birakmasin. İyi forumlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 11 Mayıs 2024; 19:21:49 >



  • zor ama linea bulursan al
  • 300'lere eski nissanlar var. Parçası yok. Ama araç çok kaliteli oluyor. Alırım ve muska takarım ne ben çarparım ne bana çarparlar derseniz hemen alın.

    Ya da Broadway alın. Hem parçası çok hem ustası. Az da yakar. Ya da Tofaş alınabilir. 200 civarına araç alıp temiz bulamazsanız minimum 50bin motor masrafına hazır olmak lazım.
  • 300 bine temizinden 2002 model civarı 206-306 alırsın abs hidrolik hava yastığı elektrikli camlar falan var . motorları ömürlüktür lpg takılıdır zaten gezersin ucuzundan. dikkat edeceğin şey elektriği oynanmamış modifiye yapılmamış basılmamış olacak. yaşlı amcalar yada memurların arabalarına talip olabilirsin. onlarınki temiz oluyor.

  • Mazda 323 1.5 90 hp Familia Üstten çift eksantrikli güçlü bir motora sahip yakıt yönünden ve masraf yönünden size problem yaşatmayacak bir otomobil. İlk otomobilimdi. İlk ehliyetimi aldığımda o arabaya o kadar işkence ettim ona rağmen sadece iki kere yolda kaldım. 1- Sıfır çizmeye çalışırken akis kırdım. 2- Benzinim bittim.

    Bunlar yaşandığında 1999 senesindeydik. Arabada 1998 Modeldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 12 Mayıs 2024; 0:4:38 >
  • Albea bak hocam; yağı,suyu,freni sağlam olsun rahat kullanırsın…Sorunsuz olmayacaktır ama yolda bırakmaz kolay kolay öyle diyim.
  • Palio veya Albea bulunabilir. O bulunmasa da Palio Van bulunur.

  • ramo34 kullanıcısına yanıt
    Linea var mıdır bu fiyatlara hocam
  • 200-300 bin lira çok para, hemi de bayağı fazla bir para acil değilse şöyle bir sene bekle.İlk olarak bir girizgah yapalım. Önceki senelerde devlet maalesef ucuz (Gerçekten üreten, bacası tüten yatırım hariç )faizle ve krediyle kendi enflasyonunu yarattı aslında enflasyonun sebebi hükümettir. Milleti ucuz yollu tüketime, harcamaya ve geleceğini taksitle ipoteğe bağladı, olmayan parayla alışverişe teşvik etti. Zaten nüfusa göre üretim ve bacası tüten fabrika yok sen neye göre milleti tüketime teşvik edip ucuz yollu para, kredi dağıtıyorsun ki? Krediyi alan 2. hatta 3. evini aldı, diğer kesim (Öğretmeni, imamı, avukatı, sağlıkcısı bakkalı, çakkalı, telefoncusu, tamircisi, odacısı, kapıcısı, amiri , memuru falan falan işte yaw) kolay yoldan para kazanmak isteyen arabaları çoğalttı al satıcılığa başladı, bir kısmı dövize yatırdı bir kısmı da altınla voleyi vurdu vs. vs. işte. ÇOK ÇOK AZI HARİÇ, ASLINDA PARA YATIRIMA FALAN GİTMEDİ. Yani milletin geleceğini, devlet istemeyerek veya akılsızca yedi veya birileriiiii yanlış yönlendirilerek tüketim körükledi, zamları zortlattı ve bu enflasyonist hallere geldik. Şimdi gelinen noktada devlet; bol keseden olmayan paranın harcanmaması gerektiğini, para biriktirmeyi, ülkece, milletce tasarruf etmenin, ayağını yorganına göre uzatmamın önemli olduğunu keşfetti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horror meteor -- 12 Mayıs 2024; 12:29:11 >




  • Eğer para dağıtmaz, olmayan parayı kredi adı altında piyasaya sürmez, herkes kesesine göre alış verişini yapsın derse kesinlikle enflasyon düşecektir 2, 3 yıl içinde hemi de %15- %20 lere düşecektir. Ama para (Sıkı takipli , TAAHÜTLÜ yatırım hariç) dağıtmayacak. Bunun yanında ülkeye deveyle araç girişini ve ülkedeki araç üretimini işin içine katarsak arz talep dengesindeki baskı arz yönündeki yığılmaya sebep olacak bu durum 2. elin en az %30, %40 düşmesine sebep olacaktır. Şu anda hali hazırdaki akıl almaz araç bolluğundan bahsetmiyorum bile. O yüzden acil değilse bekle vatandaş, dua edersin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horror meteor -- 12 Mayıs 2024; 12:26:31 >
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    tjet olmasa da dizel 1.3 bulur 300-350
  • ramo34 kullanıcısına yanıt
    Ben 1,4 bile bulanmaz diyorum bu paraya tabi temiz linea
  • 200 bandına yakın olacaksa temiz bir Corsa b, 300 bandına yakın olacaksa kalos.
  • Lada yazmışsınız ben tavsiye ederim. Alt takımları sorunsuz, motor olarak biraz olsun bakılmış ise yine sorun çıkarmaz ayrıca en önemliside yürütme maliyetleri çok uygun oluyor. Alacağınız aracın antifriz ile kullanılmış olması çok önemli.
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    1.4 tjet zaten en iyi linealar. benzinli ve 120 bg onlar. 400'den aşağı yoktur
  • ramo34 kullanıcısına yanıt
    1.4 fire atmosferik için diyorum
  • Önümüz yaz hocam motor alıp ufak tefek işleri onunla görmek daha mantıklı olur. 200 binlik araba ne olursa olsun sanayiden çıkmaz
  • şöyle örnek vericem biraz uzun ama umarım dikkate alırsınız


    2022 senesine kadar e46 coupeye biniyordum,rahmetli babamın şirketinin borcu çıkmasından ötürü beni ve ailemi bankanın teki buldu,borçta güzel bi rakam açıkcası neyse arabayı 1 günde sattım.borcu kapattım elimdeki kalanla bi şeyler aldım ama sorunlarla boğuştum usta ve parça aramaktan sıkıldım ve sattım şuan kafam çok rahat illaki ilerleyen dönemdede alınır bi şeyler can sağlığı olsun.


    eğer illede alıcam derseniz twingo bakınabilir eli ayağı düzgün denk gelir o rakamlara,

  • Adam araba alacam diyo bazı aklı kıtlarda yok bekle yok düşecek yok ata bin yok bisiklete bin diye fikir veriyo. Herkes sizin gibi evde oturmuyo birader yaz geliyo millet sevigilisiyle eşiyle gezip tozacak araba lazım. Asosyal adamlar beklesin araba fiyatlarının düşmesini. Hatta siz araba almasanız bile olur oturun evinizde
  • düz vites 98-00 model vectra 2.0 alabilirsin. 1000'den fazla ilan var.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 12 Mayıs 2024; 21:45:5 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.