Şimdi Ara

20.000 e kadar otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,

    İlk arabam olan Opel Kadett'i (86 model otomatik vites:P) sattıktan sonra yeni birşeyler alayım diyorum. Ne kadar İstanbul trafiğini sevmesemde arabasız olmuyor.

    Özellikle sorunsuz otomatik araç istiyorum. Gönlümde hep Alfa Romeo 147 vardı ama 2.0 motor'da otomatik vites olunca bütçemi biraz aşar diye düşünüyorum. Birde çok sorun okudum kendisi ile ilgili biraz soğudum :)

    Aracı kardeşim ile beraber kullanıcaz genelde. Kendisi biraz şekilli arabalar seviyor genç işi. Bende tam tersi sakin sakin gittiğim yere götürsün modunda bir araç kullanıcısıyım. Birde aile faktörü var tabi. 4-5 kişi rahat rahat yolculuk edebilmeliyiz. Yakıt faktörüde önemli :)

    Sedan araba düşünmüyorum. Hatchbackler daha çok ilgimi çekiyor.

    Araştırmalarım sonucunda Honda Jazz, Corsa, Nissan Note, Citroen c3, c4 gibi araçlar dikkatimi çekti

    Biraz fantastik olarakta Daihatsu Materia, YRV, Mitsubishi Colt eski kasalar, C3 pluriel(artık üretilmiyormuş) güzel.

    Daihatsu'nun avrupa piyasasından çekilmesi biraz gözümü korkutuyor. Megane, Clio gibi araçları sevmiyorum. (Renault'a genel olarak bi antipatim var.) Yarislerin konsolu çin malı mp3 playerlara benziyor.:) Ford Fiesta çok yakıyor diyorlar.

    Kriterlerim böyle 2005 model ve üstü bakıyorum. Satmak için değil binmek için alacağım ondan birazda içime sinsin istiyorum :) 25.000 e kadar belki zorlayabilirim bütçemi. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lómion -- 11 Ekim 2012; 13:17:33 >







  • 2004-2005 benzinli VW Touran'lar nasıldır bi fikri olan var mı? Tam aile arabası ve şık gözüktü gözüme :) Gerçi kimse cevap vermiyor ama bir sorayım dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.