Şimdi Ara

2 USB takınca Wi-Fi Adaptörü Kapanıyor - ASUS Ultrabook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus UX303-LN modeli. Alınalı tam 1 hafta oldu. İkide bir wifi bulunamadı hatası veriyordu. Driver güncelledim ve sorunun onunla ilgili olduğunu zannediyordum ancak 2 adet USB takınca modem ile bağlantıyı koparıyor. Bunu da az önce fark ettim. Araştırma yaptım ama bir çözüm bulamadım.

    3 adet USB 3.0 portu var cihazda. Bir tanesinde farenin alıcısı takılıydı iki tane de hard disk taktım "hiçbir ağ bulunamadı" demeye başladı. Oysa yanımda duran telefonum modeme bağlı haldeydi. Ben yine "acaba yeni bir driver mı yayınlandı" diye düşündüm ama durum pek öyle değil. Adaptörü devre dışı bırakıyorum olmuyor, yeniden etkinleştiriyorum olmuyorum. Harici hard disklerin usblerini çıkarınca hemen modemi görüyor ve bağlanıyor. Hard disklerden biri 3.5 inç elektrikle çalışıyor diğeri 2.5 in. elektriksiz çalışıyor. İstisnasız 2 tane usb dolu olunca adaptör açık görünüyor ama telefon ya da diğer cihazlar modeme bağlı olmasına rağmen cihaz modem bağlantısı göremiyor.

    Araştırmalarım sonucunda, fazla elektrik çekince adaptöre elektrik vermiyor olabilir falan gibi yorumlar gördüm ancak bu yorumlar masaüstü cihazlar içindi. Ultrabook için böyle bir şey mümkün mü? Sebebi yahut çözümü ne olabilir sizce?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.