Şimdi Ara

2 Ezeli Rakip Birlikte Çalışmaya Başlıyor!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft ve Apple, yeni nesil Xbox Series X ve Series S kontrolcülerinin İphone ve İPad'lerde çalışması için birlikte çalışıyorlar. Her ne kadar şu anda İOS veya İPadOS işletim sistemlerini resmi olarak desteklemiyor olsa da Apple "Microsoft ve Apple, gelecekteki bir güncellemede müşterilere Xbox Series X kontrolcüsünşn uyumluluğunu sağlamak için birlikte çalışıyor." dedi.

    2 Ezeli Rakip Birlikte Çalışmaya Başlıyor!!

    Bu, iki şirketin Xbox kontrolcüsü desteğini geliştirmek için çalıştığı ilk sefer değil. Apple, Xbox Elite 2 Kontrolcüsü ve Xbox Adaptive Controller için bu yılın başlarında iOS'a destek eklemek için Microsoft ile birlikte çalışmıştı. Ancak destek, Elite 2’nin yayınlanmasından yaklaşık bir yıl sonra başladı.

    Apple'ın yeni Series X kontrolcüleri onaylamasının ne kadar süreceği belli değil. Bununla birlikte PS5 kontrolcüsü olan DualSense desteğinin yakında gelebileceğine dair işaretler var.

    Apple, destek notunda DualSense'ten daha bahsetmedi ancak umalım da şirketin DualSense ve yeni Xbox kontrolcüleri için desteği dahil etmesi çok uzun sürmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasanDogu -- 21 Kasım 2020; 15:19:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.