Şimdi Ara

2.el lastik ve kriko hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • fiat linea aracın ön iki lastiği sizlere ömür ve değiştirmek istiyoruz 2.el lastik 400 tl sıfırı 1300 tl imiş 2.el lastikleri bırakın hiç kullanmadığınız yedek lastik bile 3-4 sene sonra kullanılamaz hale geliyormuş ve büyük risk taşıyormuş bu arabayla dağlara taşlara ormana gidiyoruz İstanbul içinde de devamlı kullanıyoruz ve araç şirket arabası olduğu içiç işveren sıfıra para vermem ikincci el alalım diyor oysa under armour dan 3300 tl ye dünya kadar hiç giymediği ayakkabıları alıp şirkete gider yazdırıyor ama 1300 tl ye gelince vermek zoruna mı gıdıyorsa artık patronun şımarık çocuğu zaten zırt bırt araba değiştirip kaza yapıp süsleme yapıp bol bol para harcıyor ama şirket arabasına gelince eli cebine gitmiyor benim öğrenmek istediğim ikinci el lastikler sıfır arasında risk çok fazla var mı gerekirse cepten öder dısıfır alırım diye düşünüyorum sizce ne yapılmalı bir de kriko her araç için aynı mı zira olmadı bazısı








  • marketin önünde lastikler inmişti servis şöförlerine rıca ettık kriko için onların krikosu olmadı bu krikolar sabit değil mi araçalra göre değişiyor mu fiat linea için kriko aalcağım da tesekuurler

  • eger temiz ve yili cok eski olmayan cikma lastik bulabiliyorsaniz kullanilabilir tabii ancak 1300tl olan lastigin 400tl olan cikmasindan hayir gelmez tabii.


    kriko genelde standart olur ancak araca ozel krikolarda var. mesela aracin bir cikintisi varsa ancak krikoda bu cikintiya uygun yer yoksa orasi ezilir.

  • yanlış anlamayında patronun önem vermediği şirket aracının lastiği sıfırmı ikinci elmi krikosu nasıl olacak gibi işlerle siz neden böyle dertleniyorsunuz. kim nasıl lastik alıyorsa alsın. yoldamı kaldın çağır lastikçiyi gelsin yapsın versinler bin lirayı. odamı yok çağır çekiciyi gelsin götürsün versinler 1500 lirayı. zenginin derdiyle fazla uğraşmayın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.