Şimdi Ara

2+1 KOLTUKLU OTOBÜSLER HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER+ FOTOLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
5
Favori
232.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sene 1990-94 arası Üni de okurken arkadaşlara böyle otobüs olsa keşke, fiyat farkını verip tekli koltukta seyahat ederim derdim. Kimse ihtimal vermiyordu ama olmuş işte :) Ben 10 senedir otobüs kullanmıyorum uzun yolda ama bu şartlarda gayet mantıklı.
  • 90 larda banada sorsaydin (avrupada 21 var idi) mantikli degil derdim. simdi herkes 2+1 lere binmek istiyor
  • tekli koltuklar v i p mi oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CYBORGXXX C kullanıcısına yanıt
    hayır normal isim olarak geçiyor firmanın değiştirdiği isim olabiliyor bilet alırsan personele 2+1 koltuklu otobüsten tekli koltuk istiyorum derseniz ona göre bilgi ve bilet verir
  • Şimdi yeni yetişen nesil çok fazla havalı havasından geçilmiyor insanlık nedir onu hiç bilmiyor. İnsan gibi oturamıyor oturmaktan haberi yok ya ayaklarını ön koltuğa dayıyorda oturuyor babasının malı gibi ne müşteri memnuniyeti insan gibi müşteriye insan gibi davranılır havalarından geçilmiyor bide bunları yapanları çoğu üniversite öğrencisi sen okul okusan ne yazar oturmasını bilmiyorsun daha.
    Öndeki adam koltuğu yatırır arkadaki hayvanda derki muavine 'söyle şuna koltuğu azıcık kaldırsın' muavinde derki o koltuğunu yatırdıysa sende yatır olması gereken budur yani ama işte üniversite okuyor ya gerizekalı o arabayı yapan herkeze belli bir miktar koltuk yatırma hakkı vermiş sen tutupda ön koltuktaki adama koltuğun çok yatık biraz kaldır diyemezsin Birtek ikram servisi yapılırken diyebilirsin muavin çöpleri topladıktan sonra gene yatırma hakkı çok doğal olarak vardır.
    Ayrıyetten 2+1 giderim kimse ile konuşmam bunlar işte asosyalliğin ta kendisidir MAL gibi oturursun tekli koltukta ya cep telefonunda mesaj atarsın yada bilgisayarında oyun vs oynarsın. İşte şimdiki nesil bu önceden bi saygı vardı bi muhabet vardı adam 9 saat yan yana gidicek geliyor bi selam verir insan mesela selam ALLAH'ın selamı iyi yolculuklar diler vs bunlar yok bir MAL gibi gel otur sonrada bi mal gibi git hepsi bundan ibaret yemişim müşteri memnuniyetini müşteri insansa sana tebessüm ediyorsa sende ister istemez ona tebessüm edersin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xCixLandx

    pamukkale ulusoy varan da wc var

    Çoğu arabalarda var ama kullanılmıyor. Gereksizde birşey bence anca arabanın içi kokuyor sonra o tuvaleti havalandırması var vs vs
  • ANADOLU KEYİFLİ YOLCULUK

     2+1 KOLTUKLU OTOBÜSLER HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER+ FOTOLAR
  • Turkuaz_TR kullanıcısına yanıt
    Hocam gözünüzü sevveyim,Ben 22 yaşındayım.40-50-60 yaşındaki adamla ne konuşacam ? Hani benim yaşımda genç birisi binse neyse,Kız zaten binemiyor erkek yanına kız binse bile 40-50 yaşındaki kadınlar biniyor ne anladım ben bu işden ? Tel giderim kafam rahat olur.
  • Hocam o birazda bakış açısına bakar kimisi yanıma yaşı ilerlemiş birisi otursada ondan hayata dair birşeyler kapabilsem niyetindedir,kimisi yanıma benim yaşlarda birisi otursada muhabbet ede ede gitsek diye düşünür kimiside 8-10-18 saatlik yolculuklar yaparsın yanında oturur selam bile verip iyi yolculuklar demez. Tek koltuk bence tamamen asosyallik TEK GİDERİM KAFAM RAHAT OLUR düşüncesi. S
    Kız konusuna gelince, hocam benim bir tane kız kardeşim olsa ve ben onu memlekete,tatile veya herhangi bir yere göndermek istesem kesinlikle bir erkekle gitmesini istemem sonuçta 8-9 belkide 18-20 saat yolculuk yapacaksın yeri gelicek uyuyacaksın demek istediğimi anlıyormusun o düşünceler boş yani hocam öyle düşünme sen eğer ( SAKIN YANLIŞ ANLAMA MİSAL VERİYORUM ) kendi ailenden bir bayanın o kadar saat yolculuk yapacak ve tanımadığın ne olduğu belirsiz bir erkekle göndereceksin hocam konuya birde bu pencereden bak eminim bana hak vericeksin.
    Bizde bu işi yapıyoruz yani kimse istemez bazı akıllılar kendini böyle Avrupalı gibi gören akıllı vatandaşlar (HANİ DERLER YA BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY ) diyorki ben izin veririm eğer Amerika yada Avrupa'da olsa durum orada daha vahim Ahlak yerlerde sürünüyor kaldıki sen kendi ailenden birisini göndereceksin ben olsam kesinlikle Bir BAYAN ile oturturum şimdi bazıları sen geri kafalısın diyecek kaç kere karılarını kızlarını göndermişler öyle. Ben otobüsde ist-bodrum çalışıyorum gene öyle ahlak yerlerde erkekle kız yan yana oturuyorlar gidene kadar öpüşmek mi dersin birbirine sarılmak mı yani durum böyle hocam




  • Turkuaz_TR kullanıcısına yanıt
    Benim kız kardeşim olsa açıkca söyleyim,ben gönderirim fakat Metro gibi bilindik bir firmayla gönderirim.Bir şey yapmaya kalksa zaten otobüsdekiler muhtemelen linç ederler.

    Benim yanıma benim yaşlarımda bir kız veya bir erkek oturmayıpda yaşlı birisi oturacaksa hiç oturmasın daha iyi,çevremdeki yaşlılardan zaten bıkmışım.
  • Tamam hocam oda senin düşüncen
  • 2+1 koltuklu otobüslerde en ön tekli koltuk nasıldır. 2+2 otobüslerde en ön ayak kısmı kapalı olur ve hiç rahat edemezdim. teklilerde bu sıkıntı devam ediyormu?
  • ulusoy varan ve kamilkoçta tek koltuk yok mu ? sitesinde göremedim.

    araştırdıgım kadarıyla bir tek nilüfer ve metroda var ama bunlara binmek istemiyorum özellikle metroya.
  • En son Ulusoy'un Setra aracı ile geldim ama nafile, otobüs devri bitmiş artık.
  • Firmalar SATILDI aga
    eski sahipleri yok artik
    Eski Hizmet YOK!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayseri- Eskişehir hattına yeni konulmuş seferler. Kamil Koç sağolsun. Süha'da karşılık olarak neoplan koymuş. Giderken birine gelrken birine binerim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş. Yapacağınız bir kaç saatlik yolculuk. Ne beklentileriniz varmış öyle çoğunuzun. Uçak konforu, hatta uçaktan daha fazla konfor bekliyorsunuz. Taaa koltuk yanlarındaki prizlere varıncaya kadar. Bence otobüslerde banyo da olmalı. Hani belki uykusunda hamamcı olan olur diyerek.

    Töbe töbe ya.
  • Yolculugu süper ya :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: topaz42

    Vay arkadaş. Yapacağınız bir kaç saatlik yolculuk. Ne beklentileriniz varmış öyle çoğunuzun. Uçak konforu, hatta uçaktan daha fazla konfor bekliyorsunuz. Taaa koltuk yanlarındaki prizlere varıncaya kadar. Bence otobüslerde banyo da olmalı. Hani belki uykusunda hamamcı olan olur diyerek.

    Töbe töbe ya.

    PİRİZ mi var dedin!
    MASAUSTUNU Taşırım valla ne iş bea

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • otuz3 kullanıcısına yanıt
    Daha yeni mi öğrendin yillardir prizli otobüsler var WC bile var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.