Şimdi Ara

(2.0,1+1) sistem için küçük bi yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar öncelikle merhaba bu konuda yolun başındayım o yüzden yadırgamadan yardımcı olun lütfen!!!forumda çok konu okudum kafamda oluşan sistemi yazıyorum daha iyi önerisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

    öncelikle şuan kullandığım sistem şu şekilde: creative x-fi go! + Logitech Z-313 2+1 bu sistemi indirimden faydalanarak hiç araştırmadan almıştım 1yıl kadar oldu. Müzik için yeni sisteme geçmek istiyorum.

    ilk başta aklımda müzik için 2+1 veya 5+1 almak vardı forumda okudukça 1+1 almaya karar verdim. aradığım şey düşük seste bile kulağa tatlı gelen doyurucu tonlar, yeri geldiğindede gümbür gümbür coşturacak bi sistem... Laptopla kullanacağım için;
    ses kartı olarak:AUDIOTRAK Prodigy CUBE External USB Sound Card ebaydan @gyrocom'dan alıcam alışveriş yapan arkadaşlar memnun sorunsuz geliceğini düşünüyorum (sorun yaşayan veya alışveriş yapıp memnun kalan arkadaşlar gerekli ayrıntıları yazarlarsa sevinirim!!!).
    1+1 sistem kafamda tam olarak oluşmadı malesef. Z-313 toplamda 25w tı ve son seste bile ses seviyesi olarak tatmin etmediği zamanlar oluyordu. işte seçenekler:
    M-audio AV-40 Studiophile
    Edifier R2000T
    creative gigaworks T20
    Mikado MD-28FM
    Mikado MD-11FM
    Mikrolab solo6
    Mikrolab solo7c
    Mikrolabları alacak yer bulamadım... şimdi burda sizden ricam bana en mantıklı sistem hangisi olur onu söylemeniz. malesef dinleyebileceğim bi yer yok yaşadğım yerde. daha iyi önerisi olan arkadaşların yorumlarını değerlendiricem fiyat olarak 1+1 max 400tl zorlasam 500tl ancak olur... şimdiden teşekkürler sürç-i lisan ettiysek af ola...







  • Merhaba hocam bende microlab solo 7c ile mikado v11b arasında kalmıştım ve araştırdığımda mikadonun bass tonlamasının daha iyi olduğunu öğrendim ve 2 gün önce mikado v11b aldım ve şuanlık ses kartım yok ama ses mükemmel. m-audio yazmışsınız çok iyi bir settir hatta mükemmeldir yanlız çok yüksek seste müzik dinlerim derseniz sizi tatmin etmeye bilir hocam.
  • hocam ben genellikle yüksek ses müzik dinlemiyorum, estiği zamanda hevesim kursağımda kalmasın diye düşünüyorum şuan. M-audio kalite olarak istediğimi bulaçağımın kanısındayım ama sesin seviyesi yetersiz gelirse orda cnm sıkılır almışkende f/p olarak 500tl ye kadar hem kalite hemde yüksek ses istiyorum. mikado çok düşündürüyor beni kalite olmadıktan sonra isterse camları patlatsın...pişman oimak istemiyorum o yüzden piyasada bulabileceğim isteğime uygun bi sistem tavsiyesi bekliyorum.
  • Listende yok ama Audioengine A2 düşünebilirsin.
  • @kuvars10 tavsiye için teşekkür ederim sanırım biraz daha sabredip almışken M-Audio BX8 D2 alıyım diyorum aranızda kullanan oldumu hiç ?
  • bu forumda adam gibi yardım isteyene yardım edilmiyor burda birilerine sataşmış olsam yada saçma sapan şeyler yazmış olsam sayfalarca si... yarıştıranlar çıkacaktır eminim neyse banlayın sizle işim bitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.