Şimdi Ara

1e1:Haber 'Sıkmayan Teknoloji Programı' 06 Nisan 2012 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
42.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Program güzel, teşekkürler.
  • HD si 842.05 Mb. ;)
  • sondaki video fazla komik
    :D
  • CryEngine2 3'ten daha iyi değil mi?
  • Çok severek oynadığım Mount&Blade'in Türk yapımı olduğunu yeni öğreniyorum, çok sevindirici.
  • battlefield 3 oynadım multiplayer oynamıdım ps3 korsan oyun çıkmadan önce babamın arkadaşının ps3 yeri vardı takas yoluyla alıyoduk sonra korsan çıkınca para fazla yok pazarlar kalkacammış çarem yoktu korsan yapıyoduk ama şimdi yine takasa paşlıcam 129 tl oyun almıyom 1-2 sene sonra alıyorum
  • Mobilde de çalışsa iyiydi.
  • film tadında incelemeler den bir tanesi daha harikasınız fevkaladenin fevkinde :D
  • Mobil de izleyebilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sh@DeKeepeR0




    EA games çok kötü bir firma değil ama oyunlarında biraz gevşeklik hissi verdirmiyor değil ben hayır dedim ama aslında evet ve hayır arasında kaldım.





    ea'in kötülüğü oyunları ile ilgili değil, güttüğü politikalar çok alçak o yüzden. westwood, pandemic, bioware gibi yapımcıları yuttu ve maymuna çevirdi, oyun çıkar çıkmaz ilk gün dlc adetini getirdi ve çoğu oyunu rüşvet güdümlü not alıyor yabancı inceleme sitelerinde.. bu açıdan bakarsak (bakmazsan olmaz) ea alemin en kötü oyun firmasıdır.
  • EA'nın oyunlarının sevmediğim yanı grafiğinin kalitesinden daha fazla sistem gücü istemesi. Bu durumu en iyi çözen firma İnfinity Ward.
  • Video Da Bir Hatavar 7970 de Fiyat İndirimi Beklenmiyor :D Yazıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beray07

    Bf3,fifa 12,crysis vs ilk yuklediginiz oyunlar.Gelip kotu diyorsunuz sanki cok diyalogunuz oldu ea ile.cok komiksiniz forumdaslar

    ahaahjauhauhauahuahauha bunlar ilk yüklediğimiz oyunlar mı şimdi.

    ahuahuahauhauh lan valla sağlam güldüm gözlerim yaşardı yanlarım ağrıdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

    Mobil de izleyebilen var mı?

    Ben izledim az önce iPhone ile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beray07


    quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    quote:

    Orijinalden alıntı: beray07

    Bf3,fifa 12,crysis vs ilk yuklediginiz oyunlar.Gelip kotu diyorsunuz sanki cok diyalogunuz oldu ea ile.cok komiksiniz forumdaslar

    ahaahjauhauhauahuahauha bunlar ilk yüklediğimiz oyunlar mı şimdi.

    ahuahuahauhauh lan valla sağlam güldüm gözlerim yaşardı yanlarım ağrıdı.

    İyi sistemi olanlar bf3 ve crysis yukleyip test yapiyor cod veya pes yukleyip degil.Sizin amaciniz farkliysa bilemem tabi.Ben pc me yuklemem sahsen oyle ezik grafiklo oyunlar.siz gulmeye devam edin...

    ben cod ve pes hayranı değilim ilaveten bu serilerden nefret ederim. bilgisayarımda da ezik grafikli diyebileceğin bir sürü oyun kuruludur, en son fallout kurdum belki yaşı senden bile büyüktür oyunun. ayrıca test nedir yahu fetişist misiniz siz, benim ekran kartım 55 aldı seninki 53 fps almış benimki seninkini döver hurrrrrrr diye kart yarıştırıyorlar forumda onlardan mısın yoksa, ne biçim forumsa termal macun için kavga edenler bile var. oyun mu oynuyorsun ağzını ayırıp grafiklere mi bakıyorsun sadece.

    ea games'in kötü olmasının sebebi politikalarıdır ki genelde korsan oyun indiren ergen kitle ölümüne savunur ea games'i.. grafik için oyun oyna grafik için oyun talep et ondan sonra hedef kitle senin gibiler olsun ardına oyunlar niye bu kadar sığlaştı denilsin..

    sana bir şey söyleyeyim mi, oyun endüstrisindeki kanserin ta kendisi sen ve senin gibi kafada olanlardır işte. kitle kanser bir kere doğru düzgün bir oyun çıkmasını bekleyemezsin ki. artık senaryo önemli değil, atmosfer ve oyun içi yaratıcılık önemli değil, sanatsal dizayn önemli değil, varsa yoksa grafikleri iyi olsun, ölmemek için x'e bas gerizekalılığında mal oyun yapısı olsun bıdı bıdı.. bir de cod fanları var kanser olan, her sene çıkan oyuna hala ilk günden rekor kırdıran ama o şeytani activision bile senin yalakalığını yaptığın ea games'in yanında melek gibi kalır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 7 Nisan 2012; 21:25:21 >




  • Güzel İnceleme KAzananlar Arasında Bir An Serkan Yazısını Görünce Bir An Heyecanlandım Sevindim Diye Bilirim Ama Soy Adı Görünce Malesef Sevinçim Kursagımda Kaldı :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beray07

    Wildlove kardesim dediklerine saygim var tabi ama bu kadar para verip sistem kuruncada kotu grafikli oyun oynamak icimden gelmiyor.Uslubuna dikkat etmenende temennilerim arasinda.Dedigim 2 oyun icin sistem yenileyen okadaar insan varki..Ea o odulu haketmiyor kisacasi.

    üslubum için çok çok özür dilerim, benim amacım doğrudan şahsına hakaret değil. kimileri test yapıyor kimileri oyun oynuyor, ben 26 yaşındayım ve ilk atari 2600 kara kutulardan beridir oyun oynarım. şimdinin grafikleri köklenmiş cilalı oyunları göze hoş geliyor ama giderek çabuk tüketilen hale geliyorlar.. yılda bir cod oyunu ne demek yahu ben hiç anlamıyorum onları hele, ben hala cs1.6 oynuyorum, quake 3 oynuyorum adamlar her yıl birbirinin kopyala yapıştır derecesinde aynı olan oyunları oynuyor. haklısın kimisinin test için merakı vardır hele ki burası donanım forumu olduğu için bundan doğal bir şey yoktur. ben şahsen hala ati4850 kullanıyorum, her sene yeni kart alacağıma oyun alıp onlarda da aa vb efektlerden biraz kısıp akıcılık yakalayıp keyfime bakmaya çalışıyorum.. gelecek seneye kadar da sistem yükseltmeyi düşünmüyorum. şu ana kadar kartımı zorlayan bir kaç ayar kısmayla akıcılık yakalayamadığım yegane oyun battlefield 3 oldu ki onu da erteledim. tek temennim onun da cod gibi kısa ömürlü olmaması, 3-5 aya sistemi yenilediğimde onu da almayı düşünüyorum.. onu alınca ea patır patır paralı dlc'leri çoktan önümüze sermiş olacak, serverların çoğu dlc haritalarını isteyecek mesela bu ea games'ten nefret etmem için bir sebeptir. mass effect 3 çıkarıyor adamlar, zerre utanma yok oyunun halihazırda olan içeriğinin bir kısmını kesip oyun çıktığı ilk gün dlc diye parayla 15 dolara satıyorlar düşün sonradan hazırlanan bir içerik değil bu, on disk dlc diyorlar ve oyun çıktığı gün çıkıyor aç gözlülüğe bak..

    eskiden fps oyunlarını bilen bilir, map editor olurdu herkes kendi haritasını yapardı beğenilenler tutulur yıllarca oynanırdı bu sayede oyun çabuk tüketilen bir oyun değil uzun ömürlü halde kalırdı.. şimdi cod'a tonla dlc gelecektir, bf3'e yine öyle.. map editörler niye yok bu oyunlarda çünkü istemiyorlar oyunlarının uzun ömürlü olmasını, oldukça kısa ömürlü oyun yapıp üç beş dandik haritayı ekleyip tak en geç 2 sene sonra yeni diye aynı oyunun değişik haritalı halini sürmeye yelteniyorlar. oyun motoruna bir kaç makyaj, 3 saatlik senaryo modu olay bitti gitti. rekorlar kırıyor bir de.. eski single player fps oyunlarını hatırla, half-life'ı ne bileyim wolfenstein'ı felan doyurucu, yaratıcı ve birbirinden farklı tadı olan daha nice oyun. şimdi hepsi birbirini kopyalamaya çalışıyor. cod'un artık eşşeğin kulağına su kaçırırcasına dayadığı ve standartlaştırmaya çalıştığı killstreak olayını, headshot +100xp eşşeğin z2 shot+500xp gibi salak saçma şeyleri hemen hemen her modern fps'de görmeye başladık. farcry3 çıkacak aynısını yapmışlar cod'un, call of duty tropical warfare 3 olmuş zerre yaratıcılık farklılık yok, nişan alma hitscan sistemi felan tamamen aynı.. böyle bir kanser yayılıyor diğer yapımcıları da kendisine benzetiyor, diğer taraftan ea kanseri lanet dlc politikalarıyla başka bir kanseri yayıyor ama nedense bu adamlara başarılı deniliyor.

    polonyalı bir yapımcı cdprojekt, witcher serisini yapan. hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri witcher'ın devam oyunu mesela witcher 2, cillop gibi görselliği var, şu anda en iyi görünen 2-3 oyundan biri. konsoldan port felan değil pc exclusive olarak çıkmıştı şimdilerde anca port ediliyor konsola, oyun doyurucu ve senaryosu harika, verdiğin kararlar harika çatallanmalara yol açıyor bir sürü farklı olayların gelişmesine sebep oluyor. bakıyoruz oyun çıkınca harika puanlar alıyor ama o ea games dragon age 2 bu witcher 2'nin yanında ezik göründü diye para ile 10 üzerinden 0 verdirtiyor bazılarına, bu sayede oyunun ortalamasının düşmesini istiyorlar. cdprojekt durmuyor delikanlılığını sürdürüp büyük bir 2.0 yaması koyuyor bu yama ile dark mod, arena mod gibi ea benzerlerinin en az 30 dolardan kapıyı açacağı içerik eklentilerini bedavadan sunuyor, adamlar yine durmuyor şimdilerde enhanced edition veriyor oyun sahiplerine ücretsiz olarak ki bu versiyon tonla içerik, bilmem kaç saat süren görevler, yeni mekanlar vb şeyler ekliyor. hepsi beleşe yahu, hadi ea-activision gibi şeytani firmalar bu kadar içerik katmasın da bari en azından oyunlarını modlanabilir yapsınlar ne bileyim ilk gün dlc olayını kaldırsınlar en azından bunu yapabilirler.. bakıyoruz valve mod desteği veriyor, multiplayer olsun singleplayer olsun oyunlarında erişebileceğin içerik sınırsız derecede o da para kazanıyor ea da kazanıyor. bu valve, cdprojekt eşşek mi ne bileyim yine ücretsiz içeriği eksik etmeyen killing floor, red orchestra gibi oyunların yapımcısı tripwire eşşek mi de ea klas görselliklerde oyun yaptı diye, activision sinematik işini çok iyi beceriyor diye iyi firmalar olsun..

    demek istediğim bu kadar, umarım anlatabilmişimdir kendimi. ben şahsen orjinal oyun alırım ve görsel kaliteleri yerin dibinde bile olsa yaşayabileceğim muhtemel eğlenceye bakarım, yaratıcılığa bakarım, orjinal aldığım için, o dlc kanserini iyice yaydıkları için ve yukarıda saydığım-saymayı unuttuğum daha bir çok sebepten dolayı bu firmalardan nefret ediyorum. körü körüne savunanı görürsem sert çıkışıyorum. bu forumlarda beni bilen biliyor, bilmeyene de başlarda dengesiz olsam da sonralarda kendimi bir şekilde izah etmeye çalışıyorum.. önceki mesajımda sert çıkıştığım için tekrar özür dilerim, iyi akşamlar dilerim.




  • Her hafta haberler, vidolar çekiyorsunuz, piyasaya çıkan ismini bile bilmediğimiz oyunları alıp inceliyorsunuz.Bize oyunlar, kutular dağıtıyorsunuz (listede olmamam beni çok fena üzdü).2-3 bin liralık kasaları alıyorsunuz, bizde umarım reklamlara tıklayarak size destek oluyoruzdur.İyiki bu siteyi keşfetmişim, sizi farklı yerlerde kaynak olarak belirtiyorum :) Sizler harikasınız dh ve bsc.

    +

    EA 'nin kötü olduğunu düşünenler bir oynadığı oyunlara baksın, bir de bu listeye baksın:http://bit.ly/HIN6JS
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FeLixer


    EA 'nin kötü olduğunu düşünenler bir oynadığı oyunlara baksın, bir de bu listeye baksın:http://bit.ly/HIN6JS

    ea fabrikasyon oyun çıkarıyor zaten biliyoruz, mesele onların son yıllarda güttükleri politikalar. ha sırf korsan oyun oynayan biriysen umrunda değildir zaten ben boşuna sana anlatmak için elimi yorarım..
  • mükemmel bi programdı emeğinize sağlık....:DD ayrıca son videoda cuk olmuş :DD
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.