Şimdi Ara

1e1:Haber '7. Bölüm' Yepyeni Teknoloji Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
36.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • olayın ilk saatlerinde "terörist" dediler müslüman olmadığı anlaşılınca "cinnet geçirmiş bir adam" oldu bir anda. demedikleri bir şey kaldı oda "ıspanak yemiş temel reisten etkilenmiştir kesin" haha
  • güzel bir program herhafta izliyorum.programın konusu yazılım ve molıl cıhazlar agırlıklı olsa daha da iyi olur sanki.
  • aga nasıl bir ekran kartı o yavv kızı kasaya taksak daha kolay sıgar
  • yine çok güzel bir program olmuş mesut abi seni özlüyücez :) tekrardan çok teşekkürler
  • Mesut Bey,
    öncelikle Allah yüzünüzü kara çıkarmasın,
    donanım haberi takip etmemdeki en büyük etmen sizin sunuş tekniğinizdeki samimiyetinizdir. siz olmadan incelemelerin pek tadı olmayacak.

    Askerlik süresi kısa dönemler için kısalacakmı acaba? yani bir SSD hızında askerlik yapsanız ne süper olurdu :)

    Erdinç bey ne zaman saçlarını kestirdi o zamandan beri gözümü gıdıklamıyor, rahat rahat izliyoruz.

    son olarak bu programda ''giydirme'' sözcüğünü yakıştıramadım galiba son program olduğu için biraz rahat takıldınız, hemde dikkatimi celbetti süreyi uzatmak için işlenen konular artırılmak yerine aynı konu daha fazla uzatılmış. bu seride ilk defa bu videoda sıkıldım, nokia esprileri olmasa çekilmezdi:)
    7 video içinde en kötüsüydü...
  • Bir oyundan etkilenip onlarca insanı öldürmek aptallıktan başka birşey değildir.Yıllardır oyun oynarım eğer bu oyunlardan etkilenseydim şuan yüzlerce kişi öldürmüş, arabalar çalıp şehri birbirine katardım.Ama adam zaten tanpınak şovalesiymiş bunun üzerini örtüp oyunlara çamur atmış olabilir.Türk basınında da evet bu olaydan sadece oyunları sorumlu tutuyor ve saçmalık.Ben zaten anlamıyorum bu insanlar nasıl Pokemondan etkilenip camdan atılıyorlar, Gta'dan etkilenip araba çalıyorlar.Bende zamanında bir sürü oyundan etkilendim ama psikolojik olarak hiç bunlar gibi etkiler yaşamadım.


    Nokia'nın stratejsinide anlamış değilim.Adamlar galiba acaba bu telefondan ne kısabiliriz diye.Şuan Nokia telefonlarına baktığımda hiç 4 dörtlük bir telefon yok.Hep bir taraftan kısılmış.N9'un fiyatına çok şaşırdım.619 Avro nedir yahu ? Bu telefonun günümüz telefonlarından çokta farklı bir özellik göremiyorum tasarım ve işletim sistemi dışında.Türk parasına çevrildiğinde 1500 TL gibi bir rakam ortaya çıkıyor ki telefon için oldukça fazla.


    Ne güzel programdı kesilmesine ve Mesut Çevik'in askere gitmesine çok üzüldüm.Hayırlı tezkereler.Umarım sonraki programlarınızda daha büyük başarılar elde edersiniz.




  • Çok güzel bir program.Kesinlikle devam ettirmelisiniz.
  • Program gerçekten güzeldi eminim Mesut abi döndüğünde dahada bomba bir hale gelecektir.Aynen söylediğiniz gibi bende hafta içleri internetten uzak kalıyorum ve DH'yide takip edemiyorum fakat programnız sayesinde koskoca haftayı hiç karçirmamış gibi oluyorum teşkkürler Mesut ve Erdinç abi, Mesut abiye hayırlı tezkereler diliyorum...
  • güzel video olmuş ilk bölümden bu güne kadar kaliteyi hiç düşürmediniz yükselttiniz sizleri izlemeyi seviyorum :)
  • 3 boyutlu sinemayla ilgili yapılan yorumlara kesinlikle katılmıyorum.Xpand veya real d ile izlenen 3d filmler belki tatmin etmeyebilir ama imax de 3d izlemek muazzam bir tecrübe.
  • Keyifle izledim(BSC her hafta-gün sabah, öğlen, akşam takip ediyorum bazen gözümden birkaç haber kaçıyor onları burada duyuyorum ama çoğu haberi bilmeme rağmen sizin yorumlarınızı duymak çok iyi oluyor). Uykudan önce masal gibi geldi :D

    1.Norveç Katliamıyla ilgili;
    Medya oyunlara yüklenerek asıl sorunlardan kaçıyor. Sizinde dediğiniz gibi ben şu ana kadar cod, gta, gow, l4d2 vs... oynadım ama gidipte adam öldürmedim oradan buraya zıplamadım. Hatta kavgaya bile karışmadım, çevremdeki çoğu kişi uysal biri olduğumu söylüyor. Medya 11 milyon kullanıcısı olan oyunun sadece 1 kullanıcısını değilde 10.999.99 kullanıcıyı görse ne iyi ne güzel olur.

    Bu arada Mesut abi bizde seni özleyicez hayırlı görevler. 1e1'i canlı yayın olarak yayınlamanızı isteriz. Çok güzel olur.


    -Everseeker(bir türlü giriş yapamadım, şu giriş sorunu çözülürse güzel olur :))




  • mesut bey cidden özleyeceğiz hayırlı tezkereler çorumdan selamlar
  • [DHVideo=]kendinle özdeşlememek için oyunun bilinç altına geçmesini önlemen gerekiyor.ama o cani zaten bi hedef belirlemiş kendine oyunlar istemeden yardımcı olmuş.ama oyunların bi suçu yok..
  • Program yine 10 numara olmuş.3DS ile ilgili gerçekleri söylemişsiniz.Biz söyleyince bazı troller nintendo avukatı kesiliyordu.Bu lafları sizden duymak güzel.Ayrıca programla ilgili olarak da şunu söyleyebilirim.TV de zaten birbirinin kopyası diziler,programlar vs. var.Sadece maç ve film izleniyor.Ama sizin program hem kaliteli hem de biz oyunculara hitap ediyor.5 ay araya çok üzüldüm.Hayırlı teskereler...
  • cok guzel bi program yapmissiniz ellerinize saglik 5. bolumden beri hic kacirmam mesut abiyede hayirli teskereler isallah bi terorist oldur meden gelmez :D
  • Mesut Abi Şimdiden hayırlı teskereler canını sıkma bizler hep burdayız senin için erdinçi bekledik şimdi sıra sende :) bu arada final gayet güzel ve doyurucu oldu bu artık bana 5 ay yeter :)))
  • Mali ahmet zinayı kaldıran adam şu anki dönem başbakanı değildir iyi araştırma yap ağızdan dolma bilgilerle konuşma ve ayrıca bura siyaset meydanı değil malesef sağdan soldan duyduklarına da pek inanma araştır internet dene birşey var
  • Elinize sağlık sıkılmadan zevkle izledim bu saatte 5 ay fazla gelicek gibi,hayırlı tezkereler bu arada Mesut abi :)
  • her zamanki gibi güzel olmuş
    neden 5 ay ara veriyorsunuz skype yada baska bir program ile konferans olarak çarşı izinleride yapardınız yada koğuştan iphone face time olması lazım 3g görüntülü görüşme ile :)
    bu arada hayırlı teskereler
    gidince haberini yapın su dökelim arkasından



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat2O98 -- 6 Ağustos 2011; 3:26:58 >
  • Güzel bir program olmuş tıpkı önceki 6 bölüm gibi :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.