Şimdi Ara

1e1:Haber - 02 Mart/2012 'Sıkmayan Teknoloji Programı' video (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
34.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AKILLI TELEFON ÖZELLİKLERİ GERÇEKTEN GÜZEL VE ETKİLEYİCİ.AMA İYİ BİR KAMERA VE VİDEO KAYDI HER ZAMAN ÖNCELİĞİMDİR.ÇÜNKÜ PROFESYONEL BİR FOTOĞRAF MAKİNASINI İNSAN HER ZAMAN YANINDA TAŞIYAMAZ.NEYİ NE ZAMAN FOTARAFINI ÇEKMEK İSEYECEGİM BELLİ OLMAZ.BUNA HER ZAMAN HAZIR OLMALIYIM.BİR FOTORAF VEYA VİDEOYU EN İYİ ŞEKİLDE YAKALAMAK VE DAHA SONRADAN BAKTIĞIMIDA ONDAN KEYİF ALMAK BENİM İÇİN ÇOK DAHA ÖNEMLİ.
  • hah soyle sag
  • Seviyeli Eleştiri :)

    Bence bu programlar yarım saati geçmese daha iyi olur :) Bir de bazı konu başlıklarını hızlı geçip bazılarında çok takılıyorsunuz. Herkesin ilgi alanlarının farklı olduğunu hesaba katarak her konuya aynı derecede detay vermeniz gerekiyor bence. Örneğin; ben özellikle raspberry ve windows 8 konusunda daha ayrıntılı yorumlar dinlemek isterdim.
  • erdinc abi videoda bı anketten bahsettı fıfa mı pes 12 mı dıye o anketı bulamadım ama ben pesden fifa 12 ye neden gectıgımı anlatmak ıstıyorum ilk defa futbol oyununa pes 2010 ile basladım baya oynamıstım karıyer modunu (malesef korsandı) baya sevdım grafıklerının canlılıgını sonra pes 2011 cıktı bu sefer cuvallamaya baslamıslardı harketlerdekı hantallık lısanslar gelısmemıstı bende sevmedım fıfa 11 ı denemek ıstedım ama oda grafıklerı uzunden hosuma gıtmedı sonra pese devam ettım daha sonra fifa 12 nın ımpact engıne yenılıgı ıle gelecegını duyup vıdeolrını gorunce fifa 12 ye basladım yanı bazı shnelerın gercekcılıgındenagzım acık kaldı ve hemen orjınal aldım.pes 12 yı denedıgımde ıse cogu seyın aynı kaldıgını gordum anımasyonlar cok kotuydu hıc esnek degıldı ben pes serısı 2-3 yıl nerdeyse hergun oynamıs bırı olarak kornerden 45 golumu hatırlıyorum bu benım becerıksızlıgımmı yoksa oyundakı anımasonlar yuzundenmı bılemıyorum bu bıle bana pesden sogumama yettı
  • yararlı bi söyleşi olmus,tşkler donanım haber ekibi..
  • Benim en cok beğendiyim haberler Doom 4 ve Simcity 5 ve herzamanki gibi cok iyi bir inceleme olmus
  • Vakti zamanında serisini özledik lütfen o köşeyi devam ettirin çok güzeldi.
  • Vodofone smart tab sorunsuz izledim
  • Evet her zaman olduğu gibi gene mühtiş incelemeler

    Telefondaki camera özelliği vasatın üstünde olsun 5 8mps civarı 50 60 70e gerek yok mobil sosyal sitelerimize attığımız fotoğraflar için asıl olay işlemcide bitiyor benim görüşüm

    Yeni xbox görüşüm hala 2 4sene arasında zamanı var diye düşünüyorum xbox'ın sonuna gelmedik ve çıkan oyunlar ve microsoftun bu rahatlığı yeni nesil konsol getirmez

    Vita konusuna gelicek olursa benim sahsi görüşüm psp ye benziceği acıklamalar umutlandırıyor ama psp için neler neler dendi cihaz çıkısından 1yıl sonra öldü

    Pes grafik açısından ve oynanış açısından tamamen bitmiş bir oyun kadro olarak zaten 2010dan geliyorlar heralde
    Bir zamanlar favori oyunum olsada cafelere gidip pes oynasamda malasef son 2yıldır fifa tamamen üstün durumda

    Çok güzel incemeler tesekkür ediyorum diğer hafta bakalım neler gelicek




  • valla fifa street çok süper gözüküyo ama pc ye çıkmadığı sürece Türkiyede pes satar
  • kendi adıma söyleyebilirim ki gene harika bir video olmuş keyifle hiç sıkılmadan izledim ayrıca program aralarını fazla açmadan yayınlamanızda hoş olmuş bence
  • Fifa pc'de rakip tanımaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beray07

    İpad 2 den izlenmiyor neyse gectim pes diye bir oyun olmamalı artık.Toptan davul sesi cıkıyor arkadas...

    fifada saha tenis kortu, oyuncular topal gibi, oyun cok agir formation settings denen birsey yok (cok zayif) oyunda mouse falan var sacmalik, menusu vs ... gibi. Bende ilk fifa oynadim (99) ama cocukkendi :) fifa guzel bir oyun, pes guzel bir simulasyon. Fifayi herkes oynayabilir ama pesi bazilari. Toptan davul sesi cikmasina sacma diyorsaniz daha once stadda mac izlemediniz heralde. Iyi aksamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske mobildede izlenebilse. Hatta tam surum acinca bile izlenemiyor.
  • Fifa Pes farketmez hepsi biz oyuncular için.İkisini de oynarım.Yeter ki futbol olsun.

    Ps vita için bence yapılabilecek pek fazla birşey yok.1.2 milyon satması bir anlam ifade etmez.Sony ps3'te cell işlemcisinin arkasına sığındı.Hep bahaneler buldu ve gereken önemi vermedi.En azından resmi olarak bu ülkede bu cihazı satıyosan tr dil destekli sistem ve altyazılı oyunlar ilk oyunundan itibaren gelmeliydi.Ps Vita için oyun dışında pek fazla birşey yapamayacaklar.Belki de psp 'den daha kötü bir hal alacak.Adamlarda vizyon yok.

    Bir cep telefonunda önce işletim sistemine sonra video oynatma ve nette gezinme performansına bakarım.Kamera sonuncu sırada diyeilirim.Bu arada ideos x5 kullanıcısıyım.F/P Akar.
  • Video için teşekkürler.
  • suan galaxy s2 kullanıyorum nokia alırım ama aphone gene almam tekelci zihniyet hiç yoktan nokiada bloutot var itunes yok bile yeter :)
  • Teşekkürler Büyük keyifle izliyorum
  • pes i türkiyede kolay kolay öldüremezler
  • Fifa Pes karşılaştırmama geçmeden önce

    Erdinç ve Mesut bey gerçekten bu 1e1 bir muhabbetleriniz bana meditasyon gibi geliyor. Hafta da bir kez 1e1 videosu izlemeden stresimi atamıyorum. Bir zamanlar Şansal Büyüka ile Erman Toroğlunun 1e1 muhabbetlerinden de çok keyif alıyordum.
    O son bulunca bunalıma girmiştim. Siz beni bu durumdan kurtardınız.
    Size artık Şansanl' la(Mesut Çevik) Erman (Erdinç İyikul) diyeceğim. :)

    Sitenin video oynatıcısı genelde takıldığı için ve youtube da bir dh kanalı açmamaya direttiğiniz için videoları hd kalitede indirip hd tv de ve kulaklığımı takarak izliyorum. 1 e 1 videoları beni 40 dakika dünyadan uzaklaştırıyor ve çok rahatlıyorum.

    Fifa Pes karşılaştırmasına gelecek olursak. Türkiyede ki pes kültürü yıkılmadığı pes kafelerin kafa yapısı değişmediği sürece fifaya ne kadar iyi desekte boş

    Netice de futbol oyunları online moddan ziyade yanınızda ki arkadaşlarınızla oynayınca çok keyifili oluyor. Özellikle 2 ye 2 oynayınca veya 4-5 kişi lig yapınca sabaha kadar oynasanız farkına varmıyorsunuz. Fifanın online modu sorunsuz ve çok kaliteli olabilir ama bu benim gibi arkadaşlarıyla yan yana oynayan pes partileri veren kişiler için pek bir şey ifade etmiyor.


    Ne zaman bir şey ifade eder. Türkiye de pes yerine fifa ağır basar, kafelerin ismi pes kafe yerine fifa kafe olur ve arkadaşlar arası hadi fifa atak deyimi yaygınlaşır o zaman işte fifa bizlere zevk vermeye başlar.

    Benim çevremdeki arkadaşlarım (psn arkadaşlarım hariç) çok fazla oyun oynayan tipler olmadıkları için sadece pesi biliyorlar ve peside iyi biliyorlar. Bu yüzden sık sık haftasonları pes partisi yapıyoruz. Onlara fifa daha iyi pesi solladı onu oynayalım deyince ''ne fifamı çokcuk oyunu'' deyip yüzüme bakıyorlar. Hala fifayı 2000 lerde deki topa vurdumu ateş saçan falan bir şey sanıyorlar.

    Yani durum böyleyken ben kendi arkdaşlarımı ikna edememişken nasıl fifa oynanmalı diyebilirim ki? Tamam fifa daha iyi olabilir ama insanların kafasında ki pes ölmedi daha bunuda en iyi kafeler yapabilir. Pes kafe yerine fifa kafe olacak isimleri ve zamanlar Türk futbol severler evrim geçirip pes yerine fifayı benimseyecekler.

    Demek istediğim ''Önyargıları yok etmek, atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur. (Albert Einstein)''

    Futbol oyunları online yerine arkadaşlarımızla yan yana oynadımı daha keyifli olduğu için arkadaşlarımız neyi oynuyorsa ister istemez onu oynamaya devam ediyoruz. Şuan Türkiye de gamer olsun olmasın. Her 100 kişiden 90 ı pes oynuyorsa bizlerde mecbur oynuyoruz.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.