Şimdi Ara

19.500 e 1.3 75bg multijet Grande Punto Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar.2008 model 77000 de sadece tek lokal boyası olan aktive paket punto 1.3 multijet 75bg dizel bu fiyata iyi midir.Bir kaç güne aracı almak istiyorum.Bu araç bir yıl binip satsak zarar ettirir mi?Araç bakımları fiat servisinde yapılmış boya da çizikten bire bir görüştüm araç sahibi kadın.Fiyat iyi midir arkadaşlar yoksa başka araç mı bakayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 13 Ocak 2011; 14:47:45 >



  • benzinli mi dizel mi?

    dizel ise fiyat gayet güzel, 2008 80.000km de mjet active 23000 tl civarı veriyorlar, mjet motorun yakıt sarfiyatı çok az, vergi dilimi düşük, v.s. ve müşterisi çok, zarar ettirmez. benzinli ise bişey diyemem. dizeli tavsiye ederim.
  • Benzinliyse ancak ve ancak tüplü ve işli ise alınabilir bu paraya ama model, motor ve donanım paketi de önemli tabi. 19.500 TL param olsa ve kullanılmış FIAT Grande Punto alacak olursam mutlaka az km, temiz ve donanımlısını ararım. Yoksa sıfır ama biraz daha düşük donanımlsını alır, LPG takar ve keyfime bakarım. Kullanımı pratik, yol tutuşu başarılı ve frenleri bence çok daha başarılı bir araç, havalandırma ve kliması havayı AZ üflüyorsa Polonya filtresini sökün, pek bir zararı olmaz. 1 Ay önce 4 yeni lastik aldım, aracın yol tutuşu ve frenleme mesafesine çok fark attı, ayrıca motor karter koruma sacı yaptırdım, kar küreme kamyonu gibi oldu, en kötü yollara girsem bile sorunsuz ilerleyebiliyorum. FIAT Grande Punto ve benzinliyse + LPG, 45 litre simit tank, bas gaza, deviri 3 binden aşağıda değiştirme, yokuş çıkarken 3'te çık. En ucuz LPG ile bile çalışır, bakımı sanayide 80 TL.
  • kardeş 3-5 daha ekle kredi çek al bitane kia ceed 10 yıl bin kalitenin konforun keyfini sür grande punto dediğin nedir tekerlekli kutu tekme atsam dağılacak gibi duruyo bence en mantılkısı kredi çekip kia alman ceed yada cerato bmw ayarında araba ikiside
  • Active paket için bence pazla..
    Dynamic veya Emotion bakın..
    Hatta Starjet Emotion bulabilirseniz tadından yenmez..
    1.4 95hp 6 ileri vites ESP Çift Bölge Dijital Klima vs.vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rotational intertia

    kardeş 3-5 daha ekle kredi çek al bitane kia ceed 10 yıl bin kalitenin konforun keyfini sür grande punto dediğin nedir tekerlekli kutu tekme atsam dağılacak gibi duruyo bence en mantılkısı kredi çekip kia alman ceed yada cerato bmw ayarında araba ikiside


    Vayy be neymiş bu Kia..
    Hemen arabamı satıp Kia alıyorum..
    Ne de olsa BMW ayarında bir araba.. Honda neymiş, Fiat neymiş..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rotational intertia
    kardeş 3-5 daha ekle kredi çek al bitane kia ceed 10 yıl bin kalitenin konforun keyfini sür grande punto dediğin nedir tekerlekli kutu tekme atsam dağılacak gibi duruyo bence en mantılkısı kredi çekip kia alman ceed yada cerato bmw ayarında araba ikiside

    Ben aldım en iyisi budur diyorsunuz yani...

    Cee`d tamam da Cerato mu çok sağlam?
    Cee`d 5 yıldız, Cerato 3 yıldız.
    Ayrıca o beğenmediğiniz Grande Punto da 5 yıldız.
  • Daha önce kia kullandım sadece punto istiyorum.Belirtmeyi unutmuşum araç dizel.1.3 75bg sizce alınır mı?Araç dizel bu fiyat dizel araç için nasıl zarar ettirir mi?Tekrar bu ölçütü de göz önüne alarak yazarsanız çok sevinirim uğraştırdım sizi.Kusura bakmayın.Bir iki güne almayı düşünüyorum.O nedenle hızlı yanıtlarsanız çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 13 Ocak 2011; 14:46:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nighteen
    Belirtmeyi unutmuşum araç dizel.1.3 75 sizce alınır mı?

    1.3 MJ başarılı bir motordur.
    Bakımlar serviste yapıldığına göre uygun kmlerde carbon clean de yapılmıştır.
    Gücü az gelirse chip tuning de yaptırabilirsiniz.
  • Araç fiat servis elemanının da aönce de fiat servis müdürününmüş.54 binde müdürden bir hanımefendiye satılmış ve 77 bine kadar o sürmüş o da bir fiat çalışanı.Aracı temiz diyorlar görün beğenirsiniz diyorlar 20.000 dediler ama ben 19 500 diyeceğim.Acelem de yok tek kuşkum 1 yıl binip satsam zarar eder miyim yani araç 90.000 de bir yıl sonra aldığım fiyata rahat satlır mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nighteen

    Araç fiat servis elemanının da aönce de fiat servis müdürününmüş.54 binde müdürden bir hanımefendiye satılmış ve 77 bine kadar o sürmüş o da bir fiat çalışanı.Aracı temiz diyorlar görün beğenirsiniz diyorlar 20.000 dediler ama ben 19 500 diyeceğim.Acelem de yok tek kuşkum 1 yıl binip satsam zarar eder miyim yani araç 90.000 de bir yıl sonra aldığım fiyata rahat satlır mı?

    2. el pek anlamadığım bir konu.
    Ancak bu tip tutulan araçlar çok değer kaybettirmez diye düşünüyorum.
    1-2 düşse bile kiralama ücretine sayarsınız
  • O kmdeki bir puntoya göre güzel bir fiyat. 1.3 dizel canınızı sıkmaz sağlam ve ekonomik bir motordur. 2. elde de en fazla 1 sene sonra 1.000 lira kaybeder ki o da maksimum.
  • Benzin zamları bu hızla devam ederse, 1 sene sonra araçtan kar etmeniz bile söz konusu.
  • fiyat 19.00 19.500 e çekilebilirse güzel olur ve bırakın 1 seneyi 2 senede bile zarar etmezsiniz .Peynir ekmek gibi satılan araç puntolar
  • SAğolun arkadaşlar.Araçta fazladan 2 parça boya çıktı tanıdık aracılığı ile baktırdım vazgeçildi.İlgi alakanız için çok teşekkürler.
  • Dediğiniz gibi ise alınır. Ben 8 ay önce filan 2008 model 13 mj active modelini 22.000 liraya satmıştım.
    Piyasası olan bir araba. Az yakar. İstediğinizde elden çıkarmanızda kolay olur. Çok fazla şey beklemeyin ama yinede ikinci elde alıp kullanılacak bir araçtır.
  • punto makyajlıları çok güzel, ben 2. aracımı Punto makyajlı ile değiştirmeyi düşünüyorum, yani şu an öyle bi esti
  • bu araçlarda kronik olarak elektrikli direksiyon arızası olabiliyormuş.. almadan önce kontrol ettirin. 2 bin tl civarı masrafı var
  • Fiyatı bence iyi.

    2006 GP 1,3 Multijet 75 HP Active aracımı geçen yaz 18,500 TL'ye satmıştım. 63,200 kilometredeydi.


    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-punto-grande-punto-62-500-km-18-500-tl-satildi/detay

    quote:

    Orijinalden alıntı: ismail64

    bu araçlarda kronik olarak elektrikli direksiyon arızası olabiliyormuş.. almadan önce kontrol ettirin. 2 bin tl civarı masrafı var



    2006 modellerde vardı sadece , bu direksiyon city arızasıda ( bahsettiğiniz kronik sorun ) garantiden değiştirdiler. Masraf edenler hakkında bir bilgim yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 14 Ocak 2011; 21:18:01 >




  • Motor-yürüyen sorunsuzsa bi-iki lokal boya önemli değil, km nin az-çok yapmasına değil iyi-kötü kullanılmasına bakın, ikinci el uygun fiyata aldıktan sonra zarar etmezsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.