Şimdi Ara

18 yaş altı hisse satın alım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abiler bu işden bir türlü çıkamadım. Ben borsaya girmek istiyorum ama yaş küçük olduğu için mümkün olmuyor var mı bir çaresi LEGAL ILLEGAL farketmez. Dolar Euro işleri zaten hiç olmuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Mercedes-Benz -- 24 Şubat 2022; 19:33:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Anca bir ebeveynin vasıtası ile olur onun üzerine hesap açarsın başka türlü olmaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt
    Hocam annemin üzerine hesap açsam onun bundan haberi olur mu acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt
    Orda mısınız hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr. Mercedes-Benz kullanıcısına yanıt
    Siz nasıl onun üzerine hesap açmayı düşünüyorsunuz onun imzası vs olmadan açabilmeniz mümkün mü sizce

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt
    Değil mi mümkün

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • annene veya babana şu videoyu seyrettir.

    onların haberi olsun vasi borsa hesabı açılabiliyormuş.


    Baykalemyoutube
    Evet, başlığı yanlış okumadınız. Çocuğunuza bir borsa hesabı açın. Ve ona büyüyen, her yıl düzenli temettü ödeyen ve sektöründe lider şirketlerden azar azar küçük küçük alın. Ve çocuğunuz 18 yaşına geldiğinde finansal özgürlüğü olsun. Keseniz ne kadar yetiyorsa. İster maaşınızın onda biri ister onda ikisi ister onda 0.5’i kadar alın ve biriktirin. Ya da bunu kendiniz için yapın. Ya da hem kendiniz hem çocuğunuz için yapın. Fark etmez. Ben yaptım. Kızım doğduktan bir hafta sonra ona bir borsa hesabı açtım. Ve yaklaşık 10 yıldır ona borsadan bu kriterlere uygun bir şirketin hissesini alıyorum. Ve bunu bir alman disiplini ile uyguluyorum. Bugün geriye dönüp baktığımda iyi ki yapmışım diyorum. Küçük bir çocuğa hesap açılabiliyor mu? Elbette. Vasi hesap açabiliyorsunuz. 1990’lı yılların sonunda henüz genç bir analistken başımı kısa vadeli al sat hayalperestliğinden kaldırıp uzun vadeli yatırımın önemini fark ettim. Hep dikkatimi çekerdi, neden borsanın takasının %65’i yabancıların elinde. Neden yerlilerin elde tutma süresi iki ay iken yabancıların elde tutma süresi 4-5 yıl gibi uzun bir süre diye. Yabancıların genelde sürekli büyüyen, güçlü, sektöründe lider ya da önemli bir oyuncu olan ve her yıl düzenli olarak temettü (kâr payı) ödemeyi ilke edinmiş şirketlerde yoğunlaştığını gördüm... 🔔Yeni videoları kaçırmamak için ► https://bit.ly/2IXf6TC 🎥Tüm Videolar ► https://bit.ly/2L6N3DM İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER VİDEOLAR Nasıl Zengin Olunur? ►https://youtu.be/etRSdNhWWM0 Pomodoro Tekniği ►https://youtu.be/cFeRm2Czp6A Cornell Not Tutma Tekniği ►https://youtu.be/5qLmfxrLUK8 Yatırımcı Kitapları ►https://youtu.be/bNZ7Wj9jlpg Nasıl İngilizce Öğrenilir? ► https://youtu.be/hDVvnsm1X5U Yetişin Çocuklar ► https://youtu.be/GkKf-XnLNMI Online Eğitim Siteleri ► https://youtu.be/obQ0anb5UZ0 KORONAVİRÜS ► https://youtu.be/02jNezqhN-s Twitter ► https://twitter.com/Baykalembay Instagram ► https://www.instagram.com/baykalem__/?hl=tr Kaynak ► https://tuncaytursucu.com/cocugunuza-borsa-hesabi-acin/ #tuncayturşucu #çocuğunuzaborsahesabıaçın #uzunvadeliyatırım
    https://www.youtube.com/watch?v=fUZdEWoEsPE&t=2s
    Kanal Finansyoutube
    Teknik analiz sırları eğitimimi incelemek ve eğitime katılmak için https://kanalfinans.info adresini ziyaret edebilirsiniz. İntegral Yatırım araştırma direktörü Tuncay Turşucu, çocuğunuzun gelecekte finansal özgürlüğü olması için şimdiden bir borsa hesabı açmanızın önemini anlatıyor. Her ay bir miktar parayla düzenli olarak her yıl temettü ödemeyi ilke edinmiş şirketlerin hisselerine uzun vadeli yatırım yapma stratejisini açıklıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZQFWBrcaqiE
  • çocuğa banka hesabı açmadan önce konuları arastırırken denk gelmiştim.


    burada soru havada kalmış. bankaya gittinğinizde vasi hesabı açmak istediğinizi belirtin. vasi olarak açtığınzda internet bankacılğı sifresi veriliyor. işlemlyeri siz yapabilirsinuz çocuğunuzun adına.


    çocuğa borsa hesabı açma kısmına gelelim: https://tavsiyeyorum.com.tr/18-yas-altina-borsa-hesabi-nasil-acilir// bu yazıya göz atın. Borsa istanbulda da vasi olarak hesap açılabiliyor. orada bir pdf linki var. borsa hesabı açmada vasi olduğnuz için kısıt bulunmuyor.


    Şuan çocuğum adına vakıfbanktan açtığım hesabına kumbarasında biriken ilk tutarı 1000TL yakındı. onu borsa hesabına atıp ilk birikimini yaptım.


    geçmiş bir soru olsa da banka hesabı yada borsa hesabı açılışı ile ilgili net bir kaynak bulamamıştım. bankaya eşimi alıp gittim 10 dakikada çocuğun banka hesabı açıldı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkltprmk -- 2 Haziran 2023; 13:56:13 >




  • Instagramim : energyarazz yaz bi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk için yatırım hesabı açarken çocuğun belli bir yaşta olma şartı var mı? Yoksa eğer bende çocuğuma yatırım hesabı açmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi bankalarda vasi hesabı açılabiliyor bilgisi olan var mı? garantiye gittim kadın çocuklara borsa hesabı açılmıyor dedi, yapan bankalar varmış diyorum bizde yok dedi. sonra bilmiyorum dedi geveledi durdu. hangi bankadan açabiliriz.

  • brkltprmk kullanıcısına yanıt

    Doğru mu anlamışım, teyit eder misiniz?

    1) Eşim gelmeden olmuyor diye anladım? Hanımı alıp bankaya gidip önce çocuğun kendi adına banka hesabı açıyorum, internet şubesi şifresi veriyorlar.

    2) Sonra da oğlumun Vakıfbank internet hesabından oğluma Vakıf Yatırım hesabını açıyorum.

    3) Çocuğun banka ve aracı kurum hesabını ben internetten yönetebiliyor muyum, mesela para çekebilir miyim?


    Cevap verirseniz sevinirim, teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.